Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam, że znowu "spamuję", ale chyba zaczyna mi się ten brzuch podobać, coś się we mnie zmienia mentalnie i wchodzę w etap wielkiej radochy z wielkiego brzuszka
Dorjana, oczywiście rozczuliło mnie zdjęcie Tobiaszka
Jaaaaki słodki. Dziś koleżanka zapytała "no gdzie ty masz ten brzuch?" Stanęłam bokiem to zobaczyła
Strasznie mnie to rozbawiło
W domu to sfotografowałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 19:17
Camilia, Fipsik, turkawka, FeliceGatto, sara_nar, Nelus, paaolka, Gosia19, mala_mi, Viviana, agatas, xpatiiix3, Domi IRL, santoocha, MOI, lkc, nutka, bajaderka, Dodi, stardust87, Kiara, Lavendula, perełeczka, mała_mi, Camille87, doti77 lubią tę wiadomość
-
DORJANA, wspaniała fotka! Synek cudowny, można go schrupać
BERGO, 'spamuj' dalej, bo super podgląda się jak rośniecieWidać przyrost
Nalka, a jak u Ciebie?
A to my, zaczynamy 30tc:
MOI, Miriam, Camilia, Bergo, Galanea, Domi IRL, turkawka, paaolka, Nelus, Ruda27, natasza82, santoocha, Gosia19, FeliceGatto, bajaderka, Dodi, perełeczka, mała_mi, pestka, Camille87, doti77 lubią tę wiadomość
-
A oto mój brzuszek w 16t+2d. Mało co go widać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 21:47
MILA, Bergo, xpatiiix3, Domi IRL, MOI, Camilia, paaolka, Gosia19, mala_mi, FeliceGatto, HANA, HANA, sara_nar, lkc, Dodi, stardust87, Lavendula, Cynamonek30, perełeczka, mała_mi, Camille87, doti77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKolejna pamiątkowa fotka
26 tydzień, 93 dni do porodu
Camilia, mala_mi, santoocha, Domi IRL, HANA, Bergo, lkc, xpatiiix3, seneka, MOI, mesy, bajaderka, Dodi, stardust87, nutka, Lavendula, perełeczka, mała_mi, Camille87, doti77, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:49
FeliceGatto, Domi IRL, Bergo, Nelus, Camilia, stardust87, amela, mala_mi, nutka, Lavendula, perełeczka, mała_mi, Camille87, doti77 lubią tę wiadomość
-
Półmetek mamy, zaczęliśmy 20 tydzień
W dodatku dzisiaj rano się budzę, a tu puk puk synek robi, wstałam przeciągnęłam się, patrzę w dół i głaskam brzusia, zaraz co jest.? Patrzę drugi raz w dół, a tu buuuuuuuuuuum do przodu mnie wypchało
AISAK, FeliceGatto, nutka, sara_nar, sylwia1985, Gosia19, Camilia, Bergo, Nelus, MOI, Cynamonek30, Domi IRL, lkc, Galanea, mala_mi, perełeczka, JEDRNA5, Camille87, Patu, doti77 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 21:38
Tusia84, juicca, Gosia19, AISAK, paaolka, Galanea, xpatiiix3, sara_nar, FeliceGatto, Camilia, mala_mi, santoocha, sylwia1985, turkawka, perełeczka, Domi IRL, MILA, agatas, Camille87, Paula_29, doti77, mała_mi, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny