Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny piekne macie te brzuszki
tęsknie za czasami kiedy miałam taki brzuch. Synek był o połowe mniejszy, nie szalał tak, nie dawał popalić mamusi za bardzo, ale pocieszam sie, że lada moment i będe rodzić
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:31
nick nieaktualny, Bergo, Domi IRL, xpatiiix3, Nelus, Cynamonek30, MOI, lkc, mala_mi, FeliceGatto, paaolka, nick nieaktualny, Natalina, nick nieaktualny, doti77, mała_mi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ale za to brzucho jaki fajny... "piłkowaty"..turkawka wrote:meldujemy się w 27 tyg.+5
ps. tak wiem jestem najbledszym człowiekiem w powiecie

nick nieaktualny, Nelus, misiaa lubią tę wiadomość
-
Witam was w 3 trymestrze! Mieszkanko Livki jest juz bardzo przestronne

Dziewczynki macie przecudowne dzieciaczki, tylko je całować :* chciałabym juz swoją przytulić a tu jeszcze 3 miesiące ...
Cynamonek30, MOI, mala_mi, nick nieaktualny, Bergo, FeliceGatto, santoocha, misiaa, nick nieaktualny, xpatiiix3, Domi IRL, paaolka, Natalina, stardust87, Galanea, Patu, doti77, mała_mi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Maria Antonina cudne maleństwo
jak ty się w ogóle czujesz ?? 
Stradurst śliczny brzuszek
[/QUOTE
Czuje się dobrze jako dojrzala mama. Chyba dopiero przy 3dziecku człowiek uczy się cierpliwości nie czuje zmęczenia, pojawienie maluszka zmieniło tez mnie, z nerwusa powoli staje się ostoja spokoju.
Jeśli chodzi o caly poród , było super tym razem widać problemy w ciąży juz mnie umeczyly ze 3cc znioslam dobrze, tylko ściganie szwu było okropienstwem jak żyje to takiego bólu nie zmioslam. No kg jeszcze do ogarniecia;) ale powoli. Nie ma tego dużo. Malrc na piersi więc wyciągnie wszystko.
Pozdrawiamaniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Prześlicznie wyglądasz
Mała będzie piękna po tobie
Nelus wrote:Witam was w 3 trymestrze! Mieszkanko Livki jest juz bardzo przestronne

Dziewczynki macie przecudowne dzieciaczki, tylko je całować :* chciałabym juz swoją przytulić a tu jeszcze 3 miesiące ...
mala_mi lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane! Dawno mnie nie było
Piękne macie brzusie a jakie słodkie dzieciaczki!

A to mój brzusio w 24 tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:48
Cynamonek30, mala_mi, nick nieaktualny, Viviana, nick nieaktualny, Lavendula, Nelus, xpatiiix3, paaolka, nick nieaktualny, MOI, stardust87, HANA, Galanea, doti77, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Zojek mówi wszystkim brzuszakom dobranoc słodkich snów.
Galanea, Domi IRL, Nelus, Bergo, xpatiiix3, AISAK, MOI, mesy, nick nieaktualny, nenka, Cynamonek30, juicca, stardust87, Paula55, mała mii, nick nieaktualny, paaolka, mala_mi, FeliceGatto, Paula_29, sylwia1985, nutka, sara_nar, misiaczk25, nick nieaktualny, HANA, Patu, Magda2013, Natalina, nick nieaktualny, nick nieaktualny, misia_k1, RewolucjaSięDzieje, doti77, Lavendula, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Anna tuż po narodzinach, jeszcze na sali porodowej.

urodzona
09.06.2014r.
, godzina 17:05, 2350g., 48 cm., 9 punktów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 10:29
nenka, Cynamonek30, juicca, Bergo, agatas, stardust87, Domi IRL, nick nieaktualny, seneka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mala_mi, paaolka, FeliceGatto, Galanea, Paula_29, Lavendula, xpatiiix3, sylwia1985, nutka, sara_nar, misiaczk25, MOI, nick nieaktualny, nick nieaktualny, HANA, nick nieaktualny, mesy, Magda2013, nick nieaktualny, doti77, mała_mi, kaaasiaczek_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Śliczne fotki i brzuszek też smakowity!!!
Za duży mam ten brzuch... Nie mam na to wpływu chociaż się staram nie tyć