Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny piekne macie te brzuszki
tęsknie za czasami kiedy miałam taki brzuch. Synek był o połowe mniejszy, nie szalał tak, nie dawał popalić mamusi za bardzo, ale pocieszam sie, że lada moment i będe rodzić
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
turkawka wrote:meldujemy się w 27 tyg.+5
ps. tak wiem jestem najbledszym człowiekiem w powiecieturkawka, Nelus, misiaa lubią tę wiadomość
-
Witam was w 3 trymestrze! Mieszkanko Livki jest juz bardzo przestronne
Dziewczynki macie przecudowne dzieciaczki, tylko je całować :* chciałabym juz swoją przytulić a tu jeszcze 3 miesiące ...Cynamonek30, MOI, mala_mi, turkawka, Bergo, FeliceGatto, santoocha, misiaa, Camilia, xpatiiix3, Domi IRL, paaolka, Natalina, stardust87, Galanea, Patu, doti77, mała_mi, genoweffa lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Maria Antonina cudne maleństwo
jak ty się w ogóle czujesz ??
Stradurst śliczny brzuszek[/QUOTE
Czuje się dobrze jako dojrzala mama. Chyba dopiero przy 3dziecku człowiek uczy się cierpliwości nie czuje zmęczenia, pojawienie maluszka zmieniło tez mnie, z nerwusa powoli staje się ostoja spokoju.
Jeśli chodzi o caly poród , było super tym razem widać problemy w ciąży juz mnie umeczyly ze 3cc znioslam dobrze, tylko ściganie szwu było okropienstwem jak żyje to takiego bólu nie zmioslam. No kg jeszcze do ogarniecia;) ale powoli. Nie ma tego dużo. Malrc na piersi więc wyciągnie wszystko.
Pozdrawiamaniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Prześlicznie wyglądasz
Mała będzie piękna po tobie
Nelus wrote:Witam was w 3 trymestrze! Mieszkanko Livki jest juz bardzo przestronne
Dziewczynki macie przecudowne dzieciaczki, tylko je całować :* chciałabym juz swoją przytulić a tu jeszcze 3 miesiące ...mala_mi lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane! Dawno mnie nie było
Piękne macie brzusie a jakie słodkie dzieciaczki!
A to mój brzusio w 24 tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:48
Cynamonek30, mala_mi, turkawka, Viviana, Camilia, Lavendula, Nelus, xpatiiix3, paaolka, Gosia19, MOI, stardust87, HANA, Galanea, doti77, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Zojek mówi wszystkim brzuszakom dobranoc słodkich snów.
Galanea, Domi IRL, Nelus, Bergo, xpatiiix3, AISAK, MOI, mesy, turkawka, nenka, Cynamonek30, juicca, stardust87, Paula55, mała mii, Camilia, paaolka, mala_mi, FeliceGatto, Paula_29, sylwia1985, nutka, sara_nar, misiaczk25, Gosia19, HANA, Patu, Magda2013, Natalina, Kiara, Ruda27, misia_k1, RewolucjaSięDzieje, doti77, Lavendula, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Anna tuż po narodzinach, jeszcze na sali porodowej.
urodzona09.06.2014r.
, godzina 17:05, 2350g., 48 cm., 9 punktów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 10:29
nenka, Cynamonek30, juicca, Bergo, agatas, stardust87, Domi IRL, turkawka, seneka, Miriam, Camilia, mala_mi, paaolka, FeliceGatto, Galanea, Paula_29, Lavendula, xpatiiix3, sylwia1985, nutka, sara_nar, misiaczk25, MOI, Gosia19, weronikabp, HANA, Camille87, mesy, Magda2013, Ruda27, doti77, mała_mi, kaaasiaczek_, genoweffa lubią tę wiadomość