Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Galanea, Bergo, HANA, Cynamonek30, stardust87, Camille87, Domi IRL, mala_mi, lkc, Viviana, Camilia, xpatiiix3, Magda2013, misiaa, doti77, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Na dzień 3.06. 2014 r. (bo ważę się tylko u gina) miałam 1,5 kg na plusie od początku ciąży ale między pierwszą wizytą a tą ostatnią waga troche spadła dlatego od wagi staratowej policzylam 1,5 kg ale teraz pewnie będzie szła w górę jak burza
-
Ojej, to malutko
Ale fajnie
okti89 wrote:Na dzień 3.06. 2014 r. (bo ważę się tylko u gina) miałam 1,5 kg na plusie od początku ciąży ale między pierwszą wizytą a tą ostatnią waga troche spadła dlatego od wagi staratowej policzylam 1,5 kg ale teraz pewnie będzie szła w górę jak burza -
nick nieaktualny
-
Cześć forumowe ciocie! dzisiaj stuknął mi tydzień!
A tak wygląda moja mama tydzień po porodzie, jeszcze trochę i wstępnie odzyska formę:
sylwia1985, misiaczk25, okti89, Cynamonek30, Camilia, lkc, Galanea, misiaa, Bergo, Domi IRL, paaolka, xpatiiix3, santoocha, mala_mi, Viviana, MOI, Agusia ;), Miriam, HANA, juicca, FeliceGatto, RewolucjaSięDzieje, sara_nar, Nata, doti77, perełeczka, ako99, Isia14, mała_mi, pasia27, Natalina, Nelus, Zielono mi:-))))) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nalka WOW!!! śliczna córeczka i boska figura
))))
Bergo, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNalka wrote:
Jesteś niesamowita. Pełna energii, samozaparcia, silnej woli, brawo !!
Efekty są świetne, choć nie zaprzeczam, laską byłaś zawsze z tego co widzę
PS. śliczną masz córeczkęNalka, FeliceGatto lubią tę wiadomość