Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam, Zoja śliczna, ale mimo uśmiechu widać minę słodkiego łobuziaka
Ucałuj ją od wirtualnej ciotki:*
A to my w 28tc:
Miriam, Nalka, Domi IRL, sylwia1985, misiaa, xpatiiix3, Ruda27, paaolka, MOI, FeliceGatto, Camilia, Gosia19, mesy, Bergo, mała_mi, anka_a, doti77, Dodi lubią tę wiadomość
-
A to my w 37 tygodniu
A od jutra mam ciążę donoszoną! Córeczko TYJ!
36+5
Powiedzcie teraz ładnie, że urósł od 36 tygodnia, no weźcie. ;>Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 10:52
Miriam, mala_mi, xpatiiix3, Anoolka, paaolka, Nelus, MOI, Camilia, Gosia19, mesy, Bergo, mała_mi, anka_a, doti77, Dodi lubią tę wiadomość
-
Nalka, urósł
Ale mam wrażenie, że Twoja córcia leży poziomo, bo masz tak nisko brzuch. Mi czasem dech zapiera (głównie gdy siedzę), bo tak wysoko gniecie mnie macica, a przecież podejdzie jeszcze wyżej. A u Ciebie wygląda tak ładnie, zgrabnie i niziutko
Ile szacunkowo waży malutka?
-
Nie kochana, córcia od 30 tygodnia ułożona główką w dół.
Teraz waży pewnie jakieś 2,200g, bo w zeszłym tygodniu ważyła 2kg. a przybrała w ciągu 5 tygodni 820g. i jest młodsza dwa tygodnie. Od początku brzuszek mam nisko.
Dziękuję, Twój brzuszek też jest malutki, zgrabniutki i położony dość nisko.mala_mi, Nelus, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Moj balonik w 25 tyg, rosniemyyy. Nie wiem gdzie wy dziewczyny miescicie te szkraby, macie super figurki!!!
lkc, natasza82, ewelina_d, MOI, kada24, mala_mi, Miriam, FeliceGatto, Camilia, Gosia19, mesy, Ruda27, sylwia1985, xpatiiix3, misiaczk25, Domi IRL, Anoolka, paaolka, Bergo, ao12., mała_mi, anka_a, aga.just, Kiara, genoweffa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Nelus wrote:Moj balonik w 25 tyg, rosniemyyy. Nie wiem gdzie wy dziewczyny miescicie te szkraby, macie super figurki!!!
Nelus, powinnas byc modelka i pokazywac mode ciazowa! sliczna jestes i do tego ten brzuszek...Nelus, Bergo lubią tę wiadomość
-
No to macie też moje
śliczne macie brzuszkija to mam taki klopsowaty hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 11:57
sylwia1985, MOI, FeliceGatto, xpatiiix3, mala_mi, Domi IRL, Camilia, Bergo, ao12., mała_mi, anka_a, pestka, doti77, Dodi, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Mój ogromny balon w porównaniu do Waszych
24+6
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff1425e38e0d.jpgMOI, mesy, FeliceGatto, xpatiiix3, Domi IRL, Camilia, Bergo, ao12., mała_mi, anka_a, doti77, Dodi lubią tę wiadomość