Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
No to i jeszcze raz ja, bo znowu urosłam z dnia na dzień wygląda jak co raz bardziej nadmuchany..
Czy mój brzuch nigdy nie przestanie rosnąć.?
Zaczął osiągac gigantyczne rozmiary jak na wiek ciąży... ;oo
Oto i mój bębenek z dzsiaj ,duuuży już, nie.?
Nalka, MOI, Camille87, FeliceGatto, Camilia, Domi IRL, misiaa, anka_a, maaartinka, mała_mi, juicca, Paulina1986, Bergo, doti77, Dodi lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzięki
ale trochę mnie dziwi to ,że tak szybko rośnie ,bo w pierwszej ciąży ok 21tc zaczął być widoczny dla świata hehe ostatnio się koleżanki śmiały, że u mnie chyba jednak bliźniaki zamieszkały w brzuszku, bo rośnie w zastraszającym tempie
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Dzięki
ale trochę mnie dziwi to ,że tak szybko rośnie ,bo w pierwszej ciąży ok 21tc zaczął być widoczny dla świata hehe ostatnio się koleżanki śmiały, że u mnie chyba jednak bliźniaki zamieszkały w brzuszku, bo rośnie w zastraszającym tempie
Wiesz, to najczęściej jest tak, że brzuch w drugiej ciąży widać dużo wcześniejU mnie z młodym też wyskoczył dosyć późno, a teraz go powoli wybijało już od ok. 13 tc. Teksty o bliźniakach również słyszałam
MOI, xpatiiix3, Lavendula lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
No super brzuszki pokazujecie dziewczyny
Mój to już brzuchol w porównaniu z waszymi zgrabniutkimi
-
Jak widać każdy rośnie w swoim tempie
Milcia a to Twoja pierwsza ciąża? Bo moja tak
Tzn w sumie druga, ale pierwsza szybko się skończyła więc raczej się nie liczy
Wstaw zdjęcie swojego brzusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 16:29
-
Dziewczyny a moja dzidzka to zaczęła aż szaleć w brzuszku na widok waszych brzuszków
Uwieeellbiaaam to forumWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 09:46
MOI, FeliceGatto, maaartinka, xpatiiix3, Lavendula, mała_mi, anka_a lubią tę wiadomość
-
misiaa wrote:Jak widać każdy rośnie w swoim tempie
Milcia a to Twoja pierwsza ciąża? Bo moja tak :)Tzn w sumie druga, ale pierwsza szybko się skończyła więc raczej się nie liczy
Wstaw zdjęcie swojego brzusia
pierwsza
Póki co nie ma co wstawiać, bo zaczynam dopiero 12 tc, a Wy tu bardziej zaawansowane jesteście. poczekam jeszcze trochę.misiaa lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:pierwsza
Póki co nie ma co wstawiać, bo zaczynam dopiero 12 tc, a Wy tu bardziej zaawansowane jesteście. poczekam jeszcze trochę.
To ja też mam poczekać ze wstawianiem zdjęć skoro mówisz że masz taki brzuszek jak ja, to w sam raz do pokazaniaAle oczywiście nic na siłe
-
nick nieaktualny
-
A ja się chwalę moim cudem tygodniowym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:23
Anoolka, Tusia84, Galanea, sylwia1985, stardust87, Nalka, juicca, paaolka, xpatiiix3, Domi IRL, turkawka, FeliceGatto, mała_mi, MOI, Ruda27, mała mii, misia_k1, Camilia, mala_mi, misiaa, Jula222, Martynika, anka_a, Paula_29, misiaczk25, santoocha, lkc, Mika85, Paulina1986, Gosia19, Ita, Paula55, Bergo, Miriam, nutka, Nelus, mesy, Kajoni, ao12., Mona :), Lavendula, Ninusia, doti77, Dodi, Cynamonek30 lubią tę wiadomość