Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam mam na imię Oluś urodziłem się 7 maja 2014 r. moja waga to 3660 g oraz 56 cm
Moja mamusia szybko się uwinęła i urodziła mnie w 4,5.
a tak wyglądam jak sobie słodko śpie
Pozdrawiamy wszystkie mamusie z brzuszkami i z maluszkami po drugiej stronie brzuszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 14:52
Miriam, AISAK, Patu, Galanea, Kiara, MOI, Paulina1986, mała_mi, stardust87, sylwia1985, monaaa, xpatiiix3, turkawka, Anoolka, mala_mi, Lavendula, Camille87, Camilia, misiaa, Ruda27, perełeczka, anka_a, Nelus, Nalka, Magda2013, juicca, sara_nar, santoocha, doti77, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyazi wrote:Miriam Zojka jest przesłodka! Powiedz mi, bo widzę że używacie tej wkładki do wanienki, czy to wygodne? bo cały czas mam mieszane uczucia co do tego?
z góry dzieki za odpowiedźa tak to widzisz opiera sie sama na tym i siedzi
Czarek ja kąpie i tez mówi ze bez tego to cieżko było by
-
Miriam, Magdalena, te Wasze dzieciątka są mistrzowskie! A Zoja już rasowy niemowlak, a nie tam noworodek. I pępek jaki już śliczny
A propos wanienki, to ja mam taką już profilowana właśnie jak leżaczek Zoi. I najpierw zalowalam, że ją kupiłam, bo po pierwsze była droga, a po drugie jakoś się tego bałam, ale widzę, że taka podstawka rzeczywiście jest pomocnahttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyMy mamy taka dokładana ta wkładkę do waniennki i u nas sie sprawdza
ale niektórzy wola te gąbki
Co do pępka równo po tyg odpadł myśle ze tak szybko odpadł bo w szpitalu byłyśmy 6 dni i tam te babki od noworodków o niego dbały 2 razy dziennie i napewno robiły to lepiej niz ja -
To i ja się pochwalę moim dzidziulkiem
Marcelek
14miesięcy (Wielkanoc)
15 miesięcy (..za 5 dnidzisiaj po drzemce
)
Miriam, kada24, Camille87, Camilia, misiaa, FeliceGatto, perełeczka, anka_a, kambel, Galanea, seneka, MOI, Nalka, sylwia1985, nutka, Kajoni, doti77, Dodi lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel