Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
mala_mi, misiaa, sylwia1985, anka_a, Galanea, AISAK, Domi IRL, MOI, Gosia19, Magda2013, xpatiiix3, Miriam, Camille87, Jula222, nutka, Kajoni, doti77, Dodi, genoweffa lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto - no właśnie kurcze.. jak opadnie to nie bedę wiedziała czy opadł, no bo da się niżej?
Dziękuję dziewczyny, trochę się martwiłam, bo przez 5 tygodni przytyłam tylko kilogram. ALE! Moja córka zabrała sobie z niego 820g. więc jesteśmy szczęśliwi.
Misiaa - ja z utęsknieniem czekam na każdy cm w brzuchalu. haha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 11:10
misiaa, anka_a lubią tę wiadomość
-
Misiaa - ja z utęsknieniem czekam na każdy cm w brzuchalu. haha.
Oj to dużo tych cm Ci już nie przybędzieAle za to szybko wrócisz do figury z przed ciąży
Myślicie że ja też będę miała nisko brzuszek? Na razie powiększa się raczej przy dole
19+2Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 11:19
sylwia1985, Nalka, Gosia19, Camille87, anka_a, doti77, Dodi lubią tę wiadomość
-
misiaa wrote:Misiaa - ja z utęsknieniem czekam na każdy cm w brzuchalu. haha.
Oj to dużo tych cm Ci już nie przybędzieAle za to szybko wrócisz do figury z przed ciąży
Myślicie że ja też będę miała nisko brzuszek? Na razie powiększa się raczej przy dole
19+2
Ja w 20 tygodniu nawet takiej kuleczki nie miałam.Ale wydaje mi się, że brzuszek będziesz miała nisko. Bo jak mój zaczął łaskawie rosnąć to właśnie w ten sposób i osadził się na dole.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 11:58
misiaa lubi tę wiadomość
-
Nalka wrote:FeliceGatto - no właśnie kurcze.. jak opadnie to nie bedę wiedziała czy opadł, no bo da się niżej?
Jak Ci się zacznie obijać o kolana, to znaczy, że to już, buahahahaha
misiaa, Nalka, mała_mi, anka_a lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnymisiaa wrote:Misiaa - ja z utęsknieniem czekam na każdy cm w brzuchalu. haha.
19+2
Mały ale jakże piękny i zgrabnymisiaa lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:No zobaczycie, zobaczycie!!! I się przerazicie
Wyskoczył mi ostatnio, a po wczorajszym obżarstwie i niepohamowanym apetycie, to już w ogóle jest mega!!!
Taaa! Tylko pewnie masz mniejszy ode mnieNie mogę się doczekać na fotę
MOI lubi tę wiadomość
-
Czyli w sumie jeszcze nic pewnego ja to z tym brzuszkiem będzie
Zobaczymy jak jeszcze urośnie
Dziękuję Kochane za komplementyA brzusio mały ale już ruszył i z dnia na dzień coraz większy
I pod ubraniem nie da się ukryć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 14:05
-
FeliceGatto, Miriam, Camilia, xpatiiix3, Nalka, mala_mi, MOI, Camille87, Domi IRL, misiaa, anka_a, maaartinka, juicca, Paulina1986, Bergo, Kajoni, doti77, Dodi, genoweffa lubią tę wiadomość