Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd5dd5e7ba23.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a983007b72d6.jpg
27tcMartynika, anka_a, Patu, Camilia, seneka, FeliceGatto, mala_mi, Paulina1986, Magda2013, doti77, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kada, jaki masz śliczny, ciągle wklesly pępek!
No ja z moim brzuchem już nie mogę zawiązać butów, a ledwo, ledwo udaje mi się je w ogóle włożyć (noszę trampki). A najbardziej wkurzające jest golenie psiochy na czuja. Dzisiaj zajęło mi to 40 minut i do tego się pocielamBiB, sara_nar, MOI, Camille87, Anoolka, anka_a lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
turkawka wrote:no własnie zaczynam mieć ten sam problem i aż boję się pomysleć co będzie dalej zwłaszcza, że małż kategorycznie zapowiedział, że on nie ma zamiaru do tej czynności ręki przyłożyć
MOI lubi tę wiadomość
-
Woskowanie robiłam sobie sama do jakiegoś 25 tc. Zła jestem, że teraz gole, bo zaprzepaszczam kilka miesięcy wosku, ale za cholerę nie chce iść i rozkraczac się z tym bębnem u kosmetyczki
Do tego wosk robisz tylko do jakiegoś tam punktu, przeważnie głębokie bikini, a co dalej? Całe wargi też muszą być obciachane
Ja robię jeszcze wosk na pachy i na nogi, ale przyznam, że z nogami też już coraz ciężej
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:
No ja z moim brzuchem już nie mogę zawiązać butów, a ledwo, ledwo udaje mi się je w ogóle włożyć (noszę trampki). A najbardziej wkurzające jest golenie psiochy na czuja. Dzisiaj zajęło mi to 40 minut i do tego się pocielam
Znam to!
Paula_29, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:
No ja z moim brzuchem już nie mogę zawiązać butów, a ledwo, ledwo udaje mi się je w ogóle włożyć (noszę trampki). A najbardziej wkurzające jest golenie psiochy na czuja. Dzisiaj zajęło mi to 40 minut i do tego się pocielam
Mam tak samoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 22:28
Paula_29, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Ja też
haha, natomiast uczę się radzić sobie z lusterkiem, choć do porodu już nawet z lusterkiem sama nie dam rady. Mój mąż zapowiedział, że mnie nie ogoli więc zaproponowałam, by chociaż lusterko trzymał to dwoma rękami mi będzie łatwiej:)
xpatiiix3, FeliceGatto, Anoolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Kada, jaki masz śliczny, ciągle wklesly pępek!
No ja z moim brzuchem już nie mogę zawiązać butów, a ledwo, ledwo udaje mi się je w ogóle włożyć (noszę trampki). A najbardziej wkurzające jest golenie psiochy na czuja. Dzisiaj zajęło mi to 40 minut i do tego się pocielam -
nick nieaktualnyOd kiedy nie widzę swoich okolic intymnych - jadę maszynką "na czuja" - dopóki skubie, to znaczy, że jest co
A co do męża, no to wszystko na pewno zależy od podejścia partnera
Ciekawe jak mój by zareagował na hasło "misiek pomóż mi się wygolić"
Anoolka, anka_a, Lavendula lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Woskowanie robiłam sobie sama do jakiegoś 25 tc. Zła jestem, że teraz gole, bo zaprzepaszczam kilka miesięcy wosku, ale za cholerę nie chce iść i rozkraczac się z tym bębnem u kosmetyczki
Do tego wosk robisz tylko do jakiegoś tam punktu, przeważnie głębokie bikini, a co dalej? Całe wargi też muszą być obciachane
Ja robię jeszcze wosk na pachy i na nogi, ale przyznam, że z nogami też już coraz ciężej
Ja sama sobie nie zrobię, bo nie mam tyle samozaparcia, żeby zerwać plaster. Kiedyś depilowałam się pastą cukrową i efekty były super, ale teraz nie mam szans się tak wygiąć, żeby dobrze tą pastą tak manewrować
-
o oto moja malenka
a tu ssie paluszka
uparciuszka, nie chciałą sie pokazac ale po wieeeeelu próbach doktora troszke pokazała siętak machała rączkami, ze doktor zaczął jej odmachiwac do monitora
FeliceGatto, MOI, verynice, mała_mi, turkawka, Anoolka, Jula222, xpatiiix3, Gosia19, anka_a, perełeczka, doti77, Dodi lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Chciałabym być już na tym etapie ciąży co Wy. Bo póki co to boję się, że jeszcze coś się może zdarzyć
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Patu, Domi IRL, kambel, Camille87, MOI, mała_mi, misiaa, FeliceGatto, anka_a, sylwia1985, Galanea, turkawka, magdalena, Miriam, mała mii, Paulina1986, xpatiiix3, Camilia, perełeczka, Nalka, Magda2013, sara_nar, doti77, Dodi lubią tę wiadomość