Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
mała mi, zdaje mi się czy w końcu ci wydęło brzuszek
Wybaczcie Kochane ale padlam jak przeczytałam o pierdach i schlapciałych gruszkach....
Nie denerwować się dziewczynki, tylko wstawiać fotkiwszystkie brzuchy są cudne
ze juz o ich mieszkańcach nie wspomnę
Sama bym wrzuciła jaka fotkę ale z fona nie umiemala_mi, Bergo, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:31
Mona :), xpatiiix3, Domi IRL, Natalina, blue00, Kiara, santoocha, FeliceGatto, Lalita2710, Bea_tina, mała_mi, Nalka, Bergo, Kaarolina, HANA, misiaa, doti77, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBergo - chyba ciążowe hormony Ci się udzielają, bo pisałam już kilka razy, że bardzo podobają mi się te brzuchy które komentuję
To, że jeden jest większy, drugi mniejszy, to raczej normalna sprawa i zalezy od wielu czynników, a nie tylko od tego ile się przytyło. Pisałam Ci już, tak jak i inne dziewczyny, że bardzo ładnie wyglądasz w ciąży, ba, napwet przyznałam, że bardzo ładnie wyglądają Twoje piersi. Nie widzę w tym nic złego. Nie ma brzydkich ciążowych brzuchów, ale każdy się nieco różni.
a i jeszcze jedno - to, że jestem ciekawa jak będzie wyglądał na końcówce to też nic złego. Wynika to z tego, że są brzuchy, które rosną szybko całą ciążę, są tez takie, które najpierw rosną szybko, a później zwalniają tempo - forumowa wpaula tak miała i najpierw sama się martwiła, że ma wielowodzie, skoro duży brzuch a pierwsza ciąża, a od dłuższego czasu brzuszek jej rośnie wolniej i jestem ciekawa jak będzie w Twoim przypadkuDuże brzuchy też są ładne, tak samo jak i małe i nie widzę by ktokolwiek na forum napisał, że mały czy duży to łeee brzydki.
Jak nie chcesz, żeby ktoś Twój komentował, bo a nóż odbierzesz coś jako negatywny komentarz, masz się denerwować, to nie wstawiaj na forum publiczne, bo normalnie strach cokolwiek napisać żeby Cię nie obrazić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:59
Natalina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFeliceGatto wrote:Hej, hej
Wpadamy i my. Fasola Małgorzata ma już prawie 4 tygodnie, choć nadal do terminu porodu zostało jej 12 dni
haha i jakie bystre oczyska maFeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Ost raz pisałam tutaj na 91 stronie.
Przeglądam co jakiś czas ,dziewczyny każdy brzuszek jest piękny ja sama tęsknie za swoim. Kocham okres ciąży
Tacy byliśmy jeszcze wczoraj:
Dziś kończymy 7 miesiąc i wyglądamy tak:
Milcia, santoocha, Miriam, FeliceGatto, sylwia1985, xpatiiix3, Cynamonek30, Bea_tina, Kiara, Camilia, turkawka, Domi IRL, Nalka, pestka, mała_mi, seneka, mala_mi, szczessciara, lkc, Kaarolina, HANA, misiaa, Lavendula, jonka91, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
Tym razem nie brzuszek, a mój synek Marcelek 16,5 miesiąca ;*** Nie mogę się przestać zachwycać za każdym razem jaki on jest juz duży i śliczny taki, no jak to ja taka matka-wariatka zakochana w swoim syneczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:01
Bea_tina, Kiara, Camilia, Lalita2710, turkawka, Nalka, mała_mi, FeliceGatto, Selena, Natalina, mala_mi, lkc, Kaarolina, HANA, misiaa, Lavendula, genoweffa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:49
Nalka, Bea_tina, xpatiiix3, Camilia, santoocha, Kiara, mała_mi, Domi IRL, FeliceGatto, Natalina, seneka, sylwia1985, lkc, Bergo, Galanea, Kaarolina, HANA, stardust87, doti77 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za tak miłe słowa pod adresem moim i Anny. To prawda, że mała z niej siłaczka. Dzisiaj dzielnie zniosła zakrapianie oczu u okulisty i to trzy razy!
Kiaro, Beatino rozumiem o co chodzi Bergo i rozumiem co wy macie na myśli. Jednak będę obstawać przy tym, że Bergo ma trochę racji a propo niektórych komentarzy. Ja też napisałam, który z nich mi się nie spodobał, mimo że wcale mnie nie dotyczył.
Pati cudowny synek.
Lalita pamiętam jak się rozpakowywały grudniówki i styczniówki.. niesamowite, czas tak szybko leci! Piękny synuś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 17:03
Lalita2710, mała_mi, nutka lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:
Swietna fotorelacja z przebiegu ciazy!!! A jaki cudowny maluszek wyklul sie z twojej kinder niespodziankiwidac ze rosnie maly urwisek
Lalita2710, Kaarolina, blue00, Gosia19, doti77, magda91 lubią tę wiadomość
-
Xpatixxx3 masz przystojnego synka, bedzie lamal serca:D
Anna ma super oczka, bystra dziewczynka i faktycznie silna, juz tak wysoko unosi glowke?! Szok
Brzuszki wszystkie ladne i te male i te duze, mysle ze nie ma co na sile doszukiwac sie podtekstow:) ja sama mam dosyc duzy brzuch jak na ten tydz i co chwile slysze pytanie "ile dni zostalo do porodu?" ale jakos sie nie martwie, mi tam dobrze z taka pilkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 07:28
natasza82, Nalka, Natalina, xpatiiix3, Kiara lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się! Każdy brzuch jest piękny! Powiem inaczej...
W życiu piękne są tylko chwilę... czas dorastania , czas bycia we dwoje ,czas narzeczeństwa ,małżeństwa ,potem czas stanu błogosławionego jest czymś tak cudownym że szok ,jest to piękny czas oczekiwania ,który również się przechodzi różnie. A mimo to kobieta w ciąży to chodzący cud niezależnie od wielkości brzucha.
Fakt jest jeden są kobiety które się obżerają i dostają dodatkowe kg i zamiast wyglądać super jest fatalnie. Ale ja znam dziewczyne która była gruba w ciąży wyglądała super ,a teraz się roztyła raz tyle co wyglądała w ciąży....
Znam dziewczyny które jadły normalnie i mega przytyły. Zdrowo.
Już nie wspominając o tym że czasem są schorzenia takie jak małowodzie i wielkowodzie ,które również różnie rozkładają całą gospododerke wodno-hormonalną...
Nie ma co dewagować kobieta w ciąży to świętość!!!! nie zależnie od wielkości brzucha, piersi czy powstałej pupy (kurcze lubiłam swoją bo mam płasko dupie
A mimo to po urodzeniu dziecka marzy się o kolejnej ciązy kolejdzym dzieciaczku i tak w kółko:)
Neluś słodko brzmi kinderniespodzianka hahano robi się urwis:))
10 tyg ci zleci szybko;))
P.S nam kobietą się nie dogodzi niby czekamy rodzimy mamy maluszka ,a juz zazdrościmy drugiej brzuszka;DWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 08:23
mala_mi, FeliceGatto, Nalka, Natalina, Bea_tina, Nelus, HANA lubią tę wiadomość
-
Nelus wrote:Xpatixxx3 masz przystojnego synka, bedzie lamal serca:D
Anna ma super oczka, bystra dziewczynka i faktycznie silna, juz tak wysoko unosi glowke?! Szok
Brzuszki wszystkie ladne i te male i te duze, mysle ze nie ma co na sile doszukiwac sie podtekstow:) ja sama mam dosyc duzy brzuch jak na ten tydz i co chwile slysze pytanie "ile dni zostalo do porodu?" ale jakos sie nie martwie, mi tam dobrze z taka pilka
Tak szybko podnosi główkę ale właśnie dlatego obawiam się, że coś może być nie tak. Napięcie mięśniowe niby w porządku było w szpitalu ale teraz ona po prostu robi to wszystko za szybko. Mam nadzieję, że taki jej urok po prostu. Dowiemy się w piątek. Trzymajcie kciuki za Annę!mala_mi, Nelus lubią tę wiadomość
-
No dziewczęta tyle brzucholów do ogladania sie dodało ostatnio
Chyba dostane cukrzycy od maluchów i ich mam
Bardzo pięknie wyglądacie wszystkie, fajne mamy porobiły fotorelacje
U mnie 2,8kg+, i myślę ze teraz dziecko idzie w masę to i matka pójdzie
<link do zdjęcia usunięty>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2023, 00:44
Natalina, santoocha, xpatiiix3, mala_mi, Cynamonek30, Bea_tina, perełeczka, lkc, juicca, Bergo, FeliceGatto, Lalita2710, Agusia2312, Lavendula, stardust87, mała_mi, doti77 lubią tę wiadomość
-
Lalita2710, ja mam dość podobne tempo wzrostu brzucha do Ciebie i szczerze mówiąc nie jestem gotowa, żeby tak wyskoczył
Już teraz wystarczy, że zjem obiad, to jak mnie wypchnie, mam wrażenie, że eksploduję. Synek śliczny, do schrupania
A jakie dobre miny robi!
HANA, zdjęcia wyglądają jak klatka po klatce dosłownieZgrabna z Ciebie babka, chociaż przez tę białą ścianę kiepsko widzę brzuszek.
seneka, super wyglądasz, a to już końcóweczka! Śliczny brzusio!
Ja przestałam robić zdjęcia chyba po 3 tygodniach... Miałam takie mdłości, że nie dałam się fotografować. Zresztą wyglądałam jak zombie, więc nie chciałabym tego uwieczniaćDziś mam wolne, więc mam mocne postanowienie, że nadrobię!
-
Dwupak z moją córą
22 + 6
Chociaż wczoraj na Usg dowiedziłam się że wg wszytkich dokładnych pomiarów to juz 23 + 3i tak pewnie wyjdzie kiedy będzie chciała, wrzuciłabym fotke córy z 3d ale nie jest typem Top model i nie chciała wogóle pozować przyczepiła głowe do ściany macicy i zasłoniła głowę ręką i tyle z tego mamy
Natalina, xpatiiix3, FeliceGatto, turkawka, perełeczka, Domi IRL, Isia14, Cynamonek30, Lalita2710, MOI, HANA, lkc, mała_mi, doti77 lubią tę wiadomość