Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:To dobrze, że niektóre z was miały widoczny brzuszek troszke później - to mnie pociesza, bo czytam pamiętniki i niektóre dziewczyny w 11 tygodniu maja już takie piękne brzuszki a mój płaski. Aż zaczęłam przeklinać swoje przedciążowe treningi które mi umięsniły lekko brzuch
Nie przejmuj się,i nie żałuj treningów,dobry stan mięśni pomoże Ci później w regeneracji.Ja już na finiszu,a brzusio tak naprawdę było u mnie widać gdzieś w 20 tygodniu także cierpliwości.
Natalia -
nick nieaktualnyNatalina wrote:Nie przejmuj się,i nie żałuj treningów,dobry stan mięśni pomoże Ci później w regeneracji.Ja już na finiszu,a brzusio tak naprawdę było u mnie widać gdzieś w 20 tygodniu także cierpliwości
.
Jestem mega cierpliwa. Już utrata jednej ciąży nauczyła mnie pokory, ale te doszukiwania się oznak ciąży towarzyszą mi codziennie mimo jakiegoś wewnętrznego spokoju że wszystko jest przecież dobrze...
także dziękuję za wasze przykłady swoich ciąż
Natalina powodzenia w tym ostatnim etapie ciąży oby rozwiązanie było szybkie i w miarę znośne bólowo)
-
nick nieaktualnyAmy wrote:To dobrze, że niektóre z was miały widoczny brzuszek troszke później - to mnie pociesza, bo czytam pamiętniki i niektóre dziewczyny w 11 tygodniu maja już takie piękne brzuszki a mój płaski. Aż zaczęłam przeklinać swoje przedciążowe treningi które mi umięsniły lekko brzuch
Własnie doczytałam że ćwiczyłaś, moja ginekolog powiedziała że mi bardzo późno może wyjść brzuszek właśnie z powodu fitnessu 3xtyg i siłowni, lubiłam bardzo forsujące ćwiczenia przez co wytworzył mi się silny "gorset" mięśniowy. Także bez obaw, jeszcze go będziesz mieć dość jak już wyjdzieNatalina lubi tę wiadomość
-
To mój brzuch w 28 tygodniu i III trymestrze
+ 4,5 kg
http://wrzucaj.net/images/2014/09/05/20140905132440IzKjV.jpgxpatiiix3, Kawa, Amy, Bergo, Galanea, Camille87, FeliceGatto, misiaa, Carola55, HANA, anusiaa90, Ewi25, Cynamonek30, lkc, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Własnie doczytałam że ćwiczyłaś, moja ginekolog powiedziała że mi bardzo późno może wyjść brzuszek właśnie z powodu fitnessu 3xtyg i siłowni, lubiłam bardzo forsujące ćwiczenia przez co wytworzył mi się silny "gorset" mięśniowy. Także bez obaw, jeszcze go będziesz mieć dość jak już wyjdzie
natomiast na wysokości jelit powoli się coś zaczyna dziać, ale mówię - jak się przebudzę płasko jak diabli..
-
Amy, mi zaczęło coś się pokazywać w 17tc, a mój ginekolog tylko się śmiał, mówił że nie mam jeszcze absolutnie żadnego brzucha, tylko mi się wydaje że go mam, nikt z boku tego nie widzi
Czekaj cierpliwie, gdy będziesz siedziała i nie będziesz w stanie normalnie oddychać z racji uciskającego brzucha, jeszcze zatęsknisz za swoim płaskim.Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Zaczynamy 33tydzien
Podsumowując mamy..
78kg (+16) i 112cm (+38)
A oto apartament Nelki
FeliceGatto, misiaa, Gosia19, Carola55, Kawa, HANA, anusiaa90, Ewi25, Bergo, Amy, Cynamonek30, Domi IRL, Galanea, Dotty84, lkc, Agusia2312, Camille87, Miriam lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Zrobiłam się dzisiaj na człowieka, musiałam to uwiecznić na zdjęciu.
W środku mieszka Franek
21 tygodni i 6 dni i + 1,2 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 12:03
xpatiiix3, misiaa, Carola55, Kawa, HANA, anusiaa90, Cynamonek30, Domi IRL, Galanea, FeliceGatto, Dotty84, kambel, lkc, Agusia2312, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:To dobrze, że niektóre z was miały widoczny brzuszek troszke później - to mnie pociesza, bo czytam pamiętniki i niektóre dziewczyny w 11 tygodniu maja już takie piękne brzuszki a mój płaski. Aż zaczęłam przeklinać swoje przedciążowe treningi które mi umięsniły lekko brzuch
Powiem Ci tak... do 5 miesiąca nikt mi nie wierzył, że jestem w ciąży. Potem brzuch zaczął LEKKO kiełkować, ale nadal się ze mnie śmiali, że oszukuję. Jak przyszłam w 4 miesiącu na pracownicze spotkanie bożonarodzeniowe, to mi dokuczali, że ściemniam z tą ciążą, żeby do roboty nie chodzić.
A po 7 miesiącu wystrzelił tak, że z dnia na dzień stawałam się coraz większa. Dosłownie wypączkował na końcówce. Nie, on nie wypączkował, on wybuchł, nagle, nieoczekiwanie po prostu miałam wielką piłkę przed sobą. Był naprawdę spory, a nic tego z początku nie zapowiadało.
Także cierpliwości...
A mieszkaniec tego brzuchola kończy dziś 3,5 miesiąca!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:59
HANA, Kawa, santoocha, xpatiiix3, Amy, Bergo, Carola55, FeliceGatto, misiaa, kambel, lkc, Agusia2312, Camille87, Miriam lubią tę wiadomość
-
Amy ja mam 7 miesiąc i bidnie to wyglada z tym brzuchem, ale mam wrazenie ze dopiero wystartował ale jak zakładam swoje luzniejsze rzeczy to pytaja sie czy to urojona
Martynika Artur to kawał chłopa, nie moge sie nadziwic a przed oczami mam zjjecie usg które miałaś w opisie, a tutaj taki chłopMartynika, Kawa lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj wykorzystaliśmy ostatni dzień ciepła- 27C
i zrobiliśmy sobie trzygodzinny piknik w parku!!! Naladowałam baterie i znowu chce mi sie żyć
livunia jest coraz grzeczniejsza i gdyby nie te gazy to zero problemów. ma juz prawie 2 tygodnie! ale ten czas zapiernicza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 05:51
natasza82, sylwia1985, xpatiiix3, Kawa, desou, misiaczk25, pestka, Bergo, santoocha, Cynamonek30, Galanea, FeliceGatto, Jula222, Nalka, Agusia ;), kambel, lkc, HANA, Agusia2312, Camille87, Miriam, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHANA wrote:Amy ja mam 7 miesiąc i bidnie to wyglada z tym brzuchem, ale mam wrazenie ze dopiero wystartował ale jak zakładam swoje luzniejsze rzeczy to pytaja sie czy to urojona
) brzucho faktycznie leniwie rosnie ale jest sliczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 13:50
HANA lubi tę wiadomość
-
Czy Ty wiesz jaka jesteś piękna?! Patrzy się na te zdjęcia jak na nierealne obrazki z reklamy... Niesamowicie ładna mamaNelus wrote:Dzisiaj wykorzystaliśmy ostatni dzień ciepła- 27C
i zrobiliśmy sobie trzygodzinny piknik w parku!!! Naladowałam baterie i znowu chce mi sie żyć
livunia jest coraz grzeczniejsza i gdyby nie te gazy to zero problemów. ma juz prawie 2 tygodnie! ale ten czas zapiernicza
Amy, misiaa, kambel, HANA lubią tę wiadomość