Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój słodki, spiacy pisklaczek
xpatiiix3, Kawa, misiaa, FeliceGatto, Zielono mi:-))))), Galanea, Kasiula09, Bergo, kambel, Gwiazdeczka27, santoocha, Nalka, jonka91, anusiaa90, lkc, HANA, Carola55, Bea_tina, Agusia2312, Camille87, Miriam, Madź lubią tę wiadomość
-
Cześć ciocie! Kończę dzisiaj trzy miesiące!
Tuż przed kąpielą. Chyba już trochę urosłam, prawda?
Jak mi dobrze.. tak mi róbcie.. jennyy mamo odpuść sobie teraz to odbicie, najwyżej uleję, a co.
Uparła się.. Odstaw mnie do łóżka noo...Wybaczcie mojej mamie, że straszy nieumalowaną twarzą ale jest tuż przed pójściem spać a ja ostatnio daję jej popalić.
FeliceGatto, Zielono mi:-))))), Galanea, Viviana, xpatiiix3, Bergo, kambel, Bea_tina, Gwiazdeczka27, Martynika, anusiaa90, lkc, HANA, Carola55, rastafanka, Agusia2312, Camille87, Miriam, Madź, polaola lubią tę wiadomość
-
Piękne macie brzuszki , piękne dzieci!!! Aż miło popatrzeć
A oto apartament mojego synka w 21 tygodniu ciąży
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04d8acb3f5eb.jpgBea_tina, kambel, Galanea, Krysti, xpatiiix3, FeliceGatto, Nelus, Nalka, Cynamonek30, Agusia ;), anusiaa90, lkc, misiaa, HANA, Bergo, Carola55, Ewelina88, rastafanka, Agusia2312, Camille87, Miriam, Madź, polaola lubią tę wiadomość
-
Ależ boskie te Wasze niuńki i brzuszki jak ja uwielbiam ten wątek więcej ,więcej fotek..!
Ja to juz z dnia na dzień rosne wstaje rano i cora co raz bardziej powieksza swój apartament zaraz przerosne obwodem chyba opone od tira
A tu synio Marcelunio w wersji śpiącej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 22:42
Galanea, santoocha, kambel, Nelus, Gwiazdeczka27, Nalka, FeliceGatto, Martynika, Agusia ;), anusiaa90, misiaa, HANA, Bea_tina, Agusia2312, Camille87, lkc, Madź lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Felice nie wiem czy pisałam ale Małgorzata Twoja była hitem u nas w domu, a tekst o Kaliszu wszystkich powalił.
Anna ma moje oczy podobno. Już któryś raz to słyszę, więc chyba tak jest. Oczy i płeć. Cała reszta to kopia taty.
Kambel Kajka jest cudowna i taka duża, pamiętam, że ważyła 1960g. chyba a teraz taka Pannica! A Ty ślicznie wyglądasz, nie mogę się napatrzeć.FeliceGatto, Martynika, kambel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny6ty miesiąc-23tydzień Tam gdzieś mieszka moja córeczka
Galanea, lkc, Nelus, Agusia ;), misiaa, Amy, Cynamonek30, anusiaa90, FeliceGatto, HANA, Viviana, xpatiiix3, sylwia1985, Bea_tina, Ewelina88, rastafanka, Agusia2312, Camille87, Miriam, Madź lubią tę wiadomość
-
edit posta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:34
santoocha, Kawa, lkc, Nelus, xpatiiix3, misiaa, Amy, anusiaa90, FeliceGatto, HANA, Viviana, Carola55, kambel, Bea_tina, sylwia1985, rastafanka, Agusia2312, Camille87, Miriam, Madź lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry mamusie
Przedstawiam wam moją córcie, ur przez sn 10.09.2014r o godz 13:30
Waga 3450 g i 55 cm długa
Pierwsze chwile po porodzie
Trzecia doba w szpitalu
Pierwszy dzień w domku
iiii mamy już tydzień
Miriam, xpatiiix3, e_v_e, Galanea, juicca, FeliceGatto, anusiaa90, Kawa, Camille87, zozol, santoocha, misiaa, Chanela, Nelus, sylwia1985, Domi IRL, Vilenka, lkc, HANA, mala_mi, Kasiula09, Mika85, bluegirl89, Madź, Malenq, Viviana, Agusia2312, Carola55 lubią tę wiadomość