Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
No chcę tak pięknie i oszałamiająco wyglądać po porodzie! Dosłownie jak z reklamy jakiejś Gratuluję malutkiejNelus wrote:Przedstawiam wam moja córeczkę Livie. Urozona 24.08 o 22:52. Waga 2600g i 48cm. Rośnie w niesamowitym tempie! Pierwsze 7 dni życia
pasia27, Nelus, Domi IRL, Zielono mi:-))))), HANA, kambel lubią tę wiadomość
-
Ponieważ moje uparte dziecię wyjść jeszcze nie chce więc nie mogę się nim pochwalić, to wrzucam zdjęcie z przed kilku dni. Dokładnie 39+0
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/75ff87990712.jpgmisiaa, Galanea, Natalina, FeliceGatto, Gosia19, sylwia1985, xpatiiix3, sara_nar, Domi IRL, Migotka22, HANA, anusiaa90, jonka91, pasia27, Camille87, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam ten wątek! Mam niejasne wrażenie, że będę na niego wchodzić nawet, jak Małgośka skończy 5 lat
A teraz trochę zdjęciowo. Kilka fotek z sesji półtoramiesięcznej wtedy Małgorzaty:
I żeby nie bylo tak och, ach profesjonalnie, dwa zdjęcia domowe z wczoraj (Małgoś ma dwa i pół miesiąca)
Galanea, Kawa, xpatiiix3, Agusia ;), Nelus, sara_nar, santoocha, Domi IRL, Bergo, Carola55, stardust87, HANA, Gosia19, anusiaa90, Viviana, Kasiula09, kambel, misiaa, Miriam, Camille87, turkawka, Agusia2312 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Zakochalam sie w Pandzie i nie tylko watek przegladam jeszcze od staran i uwielbiam.
Oto i my 7kg + 18t 1d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 16:55
santoocha, xpatiiix3, Natalina, Galanea, HANA, anusiaa90, FeliceGatto, jonka91, kambel, misiaa, Camille87, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Stardust, aż uwierzyć nie mogę, że już będziesz rodzić Pamiętam jak mój pierwszy cykl na OVU szłyśmy razem. Potem Tobie się udało, a mi trochę później
misiaa lubi tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:
Jej ale super sesja! Będzie cudowna pamiątka a dzidzia do schrupania -
nick nieaktualnyKolejna fotka naszego brzusia
39+5
xpatiiix3, natasza82, paaolka, sylwia1985, Kasiula09, FeliceGatto, Natalina, Amy, Domi IRL, Galanea, blue00, kambel, misiaa, anusiaa90, Agusia ;), santoocha, Camille87, Migotka22, HANA, Ewi25, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wszystkie Wasze dzieciaczki sa takie boskie, aż sie nie mogę doczekać swojego syncia. Będę go tulić chyba całymi dniami
Brzucholki tez macie superaśne, mój jeszcze jest taki jakbym więcej zjadła, ale to przez moją nadwagę. Po urlopie Wam coś wrzucę
FeliceGatto - Małgorzata bardzo dystyngowana na fotkach, ale uśmiech na ostatniej powalił mnie na kolana. Zakochałam sięFeliceGatto, HANA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzeglądnęłam prawie cały wątek, macie i miałyście super brzuszki, aż pragnę by mój już się zaczął odznaczać a rano jak wstaję to po prostu jakbym w ciąży nie była. Niektóre dziewczyny w 11 tygodniu już miały ładnie widoczne brzuszki a mój na złość się nie chce odznaczyć. Chociaż wieczorem po całym dniu już coś tam widać ale nadal za mało! piękne szkraby z nich się wydostały gratuluję
HANA lubi tę wiadomość
-
Amy, jeszcze zatęsknisz za płaskim brzuszkiem Ja długo marudziłam, że nie widać brzucha. Dopiero gdzieś w 15-tym tygodniu zaczęło się coś pojawiać. A skończyłam z ogromnym bandżo i ponad cztero kilowym dzidziusiem w środku
Kawa, Amy, FeliceGatto, Natalina, HANA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo dobrze, że niektóre z was miały widoczny brzuszek troszke później - to mnie pociesza, bo czytam pamiętniki i niektóre dziewczyny w 11 tygodniu maja już takie piękne brzuszki a mój płaski. Aż zaczęłam przeklinać swoje przedciążowe treningi które mi umięsniły lekko brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 10:25