Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamusie, jest tak gorąco że wymiękam ;/ nogi puchną mi okropnie, ze chodzić nie moge, ledwo przylazłam od lekarza !!
Ewelinka super wózeczekmój już zamówiony mam nadzieje że w tym tygodniu przyjdzie do mnie
Joaśka jak po wizycie ?
Santocha fajnie że się odezwałaś, super ze u Was wszystko dobrze
Wiem co czujesz z remontem, ja z kolei jestem w trakcie wykańczania domu, mamay zamiar się przeprowadzić za jakies3-4 tygodnie
ja też dziś byłam u lekarza, wszystko ok, serduszko pięknie bija, u mnie narazie wszystko ładnie zamknięte, więc poród póki co mi nie groziEwelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela wrote:Hej mamusie, jest tak gorąco że wymiękam ;/ nogi puchną mi okropnie, ze chodzić nie moge, ledwo przylazłam od lekarza !!
Ewelinka super wózeczekmój już zamówiony mam nadzieje że w tym tygodniu przyjdzie do mnie
Joaśka jak po wizycie ?
Santocha fajnie że się odezwałaś, super ze u Was wszystko dobrze
Wiem co czujesz z remontem, ja z kolei jestem w trakcie wykańczania domu, mamay zamiar się przeprowadzić za jakies3-4 tygodnie
ja też dziś byłam u lekarza, wszystko ok, serduszko pięknie bija, u mnie narazie wszystko ładnie zamknięte, więc poród póki co mi nie groziSuper jak juz tyle rzeczy w domu jest dla baby
Juz sie normalnie doczekac nie moge . Juz bym chciala miec ta kruszynke przy sobie przytulic utulic do snu ahh . Ewelina jeszcze troszke
Czekam jeszcze na wiesci od Joaski jak po wizycie .
Joaśka, amela lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki kochane:) moja mała jest cudowna:)!!! widać już super praktycznie wszystko! jest większa o 1,5 tyg. bo waży 1336g!
kopie jak szalona, nawet lekarzowi się oberwało haha. Za 4 tyg. ostatnie najważniejsze badanie, ocena malutkiej pod kazdym kątem:)
Amela u mnie dziś było nie do wytrzymania tak gorąco! nogi już zaczęły mi puchnąć, ledwo w japonki się zmieściłam. Ty juz zaraz rodzić będziesz ale fajnie:)mi dzis lekarz powiedział, że po 36tyg. spokojnie można urodzić.
Ewela jeszcze trochę, ja tez nie mogę sie doczekać malutkiej:)
Santocha dziewczyny maja racje- odzywaj sie częsciej do nas:)super , że ok wszystko!
a Wy kiedy teraz macie terminy usg?
Spokojnej nocy dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 22:45
amela lubi tę wiadomość
-
Kiedy ja nie za bardzo mam czas...
Dziś mieliśmy tylu pacjentów, że jak wyszedł ostatni, ja zerknęłam na zegarek sprawdzając ile czasu jeszcze do końca pracy, a okazało się, że już od pół godziny powinniśmy mieć zamknięte....
Niby fajnie, bo interes się kręci, ale z drugiej strony mi jest coraz ciężej pracować, a będzie coraz gorzej. No i ten remont. Chciałabym żeby już był listopad!
Ja mam wizytę za tydzień we wtorek. W tym tygodniu muszę porobić badania (morfologia, mocz, tsh i toxo). -
Joaśka wrote:Dziewczynki kochane:) moja mała jest cudowna:)!!! widać już super praktycznie wszystko! jest większa o 1,5 tyg. bo waży 1336g!
kopie jak szalona, nawet lekarzowi się oberwało haha. Za 4 tyg. ostatnie najważniejsze badanie, ocena malutkiej pod kazdym kątem:)
Amela u mnie dziś było nie do wytrzymania tak gorąco! nogi już zaczęły mi puchnąć, ledwo w japonki się zmieściłam. Ty juz zaraz rodzić będziesz ale fajnie:)mi dzis lekarz powiedział, że po 36tyg. spokojnie można urodzić.
Ewela jeszcze trochę, ja tez nie mogę sie doczekać malutkiej:)
Santocha dziewczyny maja racje- odzywaj sie częsciej do nas:)super , że ok wszystko!
a Wy kiedy teraz macie terminy usg?
Spokojnej nocy dziewczyny
-
hej hej i mamy kolejny upalny dzień
mogłoby być troszke chłodniej bo nie wyruba jest normalnie ..
Joaśka super, że malutka pięknie rośniewrzuć jakąs fotke małej
Mi dziś przyszedł wózekjak mąż wróci z pracy to mi złoży to wstawie zdjęcie
Ja teraz USG mam 21 lipca, oczywiście jak nie urodzę do tego czasu :vWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 12:21
Ewelina.Irl, santoocha, Joaśka lubią tę wiadomość
Witam mamusie!
Gorąco jak diabli!
Amela- chętnie wstawię zdjęcie małej ale nie wiem za bardzo jak to sie tu robi.
Ciekawa jestem czy dotrwasz do tej następnej wizyty:) inie urodzisz nam:)
Skręciłaś furę z mężem ?
Dziewczyny ja rosnę w oczach przez ostatnie tygpdnie. Długo narzekałam na brak brzuszka, dopiero po 23t zaczął być widoczny a teraz rośnie kazdego dnia! a ja zatem z nimamela lubi tę wiadomość
-
Joaśka to dobrze że brzuszek rośnie, bo dzidzia rośnie
Na tą chwile nic nie wskazuje na wcześniejszy poród, szyjka zamknięta narazie, ale zobaczymy
No właśnie bardzo chciałam skręcić wózek, ale my za jakieś 2 tygodnie się wyprowadzamy od moich rodziców do swojego domu i musielibyśmy go znowu składaćchyba że poproszę męża to mi chociaż na chwilke skręci
A fotke wstawiasz przez stronę tymitypic tam wklejasz zdjęcie, i wyskakują ci linki które wstawiesz póżniej na forum, najlepiej ten który ma na początku IMG t od razu fotka się wyświetla !
Joaśka lubi tę wiadomość
Dzięki amela, spróbuje
Moja i małej fura już złożona, stoi i patrze ciągle na nią
U mnie dziś troszkę chłodniej i od razu nogi mniej puchną ! Co taka cisza ? Jak sie czujecie mamy? mnie dokucza kręgosłup, krzyż, jak za długo leżę w jednej pozycji to trudno mi się podnieść.
amela lubi tę wiadomość
-
Ewelinko super wyglądasz
śliczny brzusio
A mi się ciężko oddycha..macica jeszcze uciska ..ciężko jest się juz ruszać bo brzuch juz duży ..ale daje rade
U mnie dziś pada i pochmurno, ale dobrze bo mialam juz dosyć tego skwaru i nóg jak yetiJoaśka, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
Ewela jaki ładny brzuszek!
szczuplutka jestes nie to co ja wielorybek. Sliczny turkusowy kolor! !!!
Miłego dnia, u mnie również chłodniej,
Amela jeszcze troszkę i zobaczysz swoje dzieciątko:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 09:40
Ewelina.Irl, amela lubią tę wiadomość
-
Oj już się nie mogę doczekać
Ale Ty zaraz wejdziesz w 3 trymestr, zobaczysz jak Ci zleci, mi po 20 tc to tak szybko zleciało a po 30 tc to już w ogóle !!
U mnie dziś cały dzień pada deszcz i chlodno trochę odetchne od upałów
Miłej sobotyJoaśka, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
Dzien dobry kochane Mamcie
Pogoda taka sobie nie ma slonca ale tak duszno jest . Okna pootwierane ale nic nie daje zero przewiewu .
Jak sie czujecie ?
Mnie cos boli dół brzucha wiec dzis leżakuje .Moze dzidzia sie przekreca glowka w dół bo brzuch napiety ogolnie dzidzia ruchliwa ale dzis bardziej
Milego dnia kochaneamela lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja miare ok, chociaż zaczyna swędzieć mnie skóra szczególnie wieczorkiem:( i tez czasem zakuwa mnie w dole po lewej stronie. Coraz częściej mam też napiety i twardy brzuszek.
Jadę zaraz na obiadek na rybkę, pogoda fajna bo nie upalna.
Nie moge się doczekać jak juz urodzimy i pochwalimy sie naszymi maleństwami:)
Buziakolki
amela lubi tę wiadomość
-
Hej
u mnie dziś ładna pogoda, cieplutko ale bez upałów
Joaśka belly pokazuje tydzień do przodu czyli tak jakby w 29 zaczniesz
Chciałam Wam powiedzieć że u mnie na sierpniówkach pierwsza mamusia już się rozpakowałaJesteśmy podekscytowane, pomału się zaczyna u Nas
miłego wieczorkuEwelina.Irl, Agusia ;), Joaśka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif