Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas wizyty sa w szpitalu od 13 tyg. Tam robiam usg , sprawdzaja wszystko , krew ,mocz itp . A od 24 tyg wizyty u gp (lekarz rodzinny) sprawdza serduszko cisnienie wage . No i wszystko za darmo . Taka tu opieka .
A jak chcesz isc dodatkowo to prywatnie .
-
U was inaczej, u nas to sama wiesz jak jest.
Jak wogole masz mdłości? Podobnie jak w pierwszej ciąży się czujesz? U mnie to zupełnie inna ciąża. Nawet nie tyje tyle, właściwie to aerobik mam stale:-) juz 30 tydzień i coraz bliżej a mała moja chyba coś czuje bo mamusiowa bardzo się zrobiła a była tatusiowa. Oby za bardzo nie była zazdrosna jak się mały urodzi bo nic mi nie da zrobić. Ciągle przytula się i chodzi krok w krok za mną.
A Ty Ewelin kiedy na zwolnienie idziesz ?
Dziewczyny juz się nie odzywają , Mungo to już nie pamiętam kiedy pisała.
Dobranoc
-
Nie mam mdlosci . Mialam kilka razy ale minelo . Co mnie cieszy tak to czuje sie jak z Nicola w ciazy .
Ja pracuje w szkole i od koncza czerwca mam wakacjie a we wrzesniu juz nie wracam az do wrzesnia 2017
Nicola ostatnio chodzi i lalki usypia przykrywa pieluchami i robi aaaa albo ciii wklada do wozka i buja . Taka mamuska .
No Jolaska jeszcze 10 tyg i juz bedziesz miala za soba .
Ja szczerze boje sie panicznie porodu .
Lece spac . Dobranoc .
-
Heloł
Ewelcia Gratulacje!!!!!!
Przepraszam dziewczynki, że mnie nie ma tu z Wami, ale powrót do pracy skutkuje brakiem czasu na internet
Goska rośnie, chodzi podrapana, z siniakami i wiecznie jak nie długopisem to mazakami popisana, albo kredki je, plastelina pod paznokciami i buzia w czekoladzie, to taki standardowy obrazek
Lazą jej teraz wszystkie trójki na raz.
Na codzien siedzi z moja mama, a co za tym idzie robi się coraz bardziej rozpieszczona ;/
Właśnie kończymy antybiotyk bo było zapalenie dróg moczowych (basen wychodzi), w zeszłym tygodniu też była 3 dniowka więc wszystko na raz.
Postaram się co jakiś czas zajrzeć w wolniejszej chwili.
Buziaczki dziewczynki dla Was, Waszych coreczek i Waszych brzuszkowWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 20:20
Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
-
Hej .
Tak mialysmy podawaj raz paracetamol raz ibum ja tak robilam i schodzila jej goraczka bo jak dawalam sam paracetamol to nie schodzila goraczka . Albo czopki . Zobacz co lepiej dziala na twoja corcie .
Niech duzo pije no i chrupki kukurydziane niech chociaz je jak nie chce nic jesc .
-
xMadzik wrote:Ja moją fasolkę widziałam ostatni raz 30 marca i bardzo za nią tęsknię... Następne usg mam pojutrze i nie mogę się już doczekać kiedy go albo ją zobaczę ! Może już nawet lekarz się dopatrzy czy to fasolek czy fasolinka...
-