Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie swedza ja stopy przychodzi zeby kapcie zdjac i skarpetki sciaga . Na brzuszku tez co chwila sie lapie . Z jednej strony dobrze przejdzie i bedzie spokoj . Podobno lepiej jak male dzieci przechodza ospe . Goraczki wysokiej nie miala tylko stan podgoraczkowy . Do 3 dni ospa wysypuje dzis 2 . I trwa 10 dni .
U mnie ostatnio brak czasu . Praca dom i tak co chwila cos
-
hej
czuje sie oki czuje już ruchy malego, ale brzusio i ja powoli rosniemy
Bylismy z mlautka n jej pierwszym balu z Mikolajem i byla szczesliwa
malo tu ktokolwiek zaglada teraz bo Wy na fb. napiszcie co tom u WAS dziewczynki ?Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
My tez bylismy wczoraj u mikolaja . Zrobilismy sobie wspolne zdjecie i nicola dostala prezent nicola oczywiscie zrobila placz jak zobaczyla mikolaja . Mikolaj mow zeby sprobowac ja posadzic na kolana ale wtedy to juz calkiem .
Ja narazie mam brak czasu jeszcze prezentow nie mam kupionych bo mam problem co kupic nicoli .
A wy co kupujecie moze podsuniecie jakis pomysl ?
Milego dnia
-
Hejka. Nasza mała juz tyle dostała prezentów ostatnio, że pod choinkę tylko drobiazg tatuś ostatnio wymyślił dla niej autko, miniatura prawdziwego , steruje się nim a ona w nim jezdzi uwielbia je , puszcza sobie muzykę i kręci kierownicą, jeździ po ogrodzie, lesie i w domku.
Mungo odezwij się !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 13:47
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Ewela ale najlepiej tak niewiadomą kiedy teraz masz tyle na głowie , że nie masz czasu żeby myśleć co może się stać
Widzę, że dziewczyny juz na dobre opuściły wątek. Mi fb nie pasuje , nie potrzebny mi on wcale. Mam nadzieję, że co jakiś czas odezwa się -
Część dziewczynki dawno mnie nie było fakt. Wróciła do pracy i jakos się doba wziela skróciła. Wychodze o 7 wracam 16-17, a Gosia całymi dniami z moja mama siedzi. Wylazly jej już wszystkie 2, teraz kły lazą. Zrobiła się wredotka, gryzie, szczypie i drapie. Ale smiechotka przy tym i slodziak. No takie minki strzela, że szok. Właśnie na basen się zbieramy. Może później w wolniejszej chwili coś jeszcze nastukam.
Asik jak się czujecie?
Ewela jak plemienia? Przechodzą? Może masz nadzerkę?
Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
-
Haha mungo u nas to samo Nicola patrzy na ciebie smieje sie a za chwile cie ugryzie ..
Mungo tak plamienia znikaja pojawiaja sie o jednej godzinie . Nadrzerke mialam juz przed ciaza . Ale nic nie chcieli mi z nia zrobic . Jak bylam na kontroli po porodzie ginekolog mowi ze wszystko dobrze . Musze isc cytologie zrobic ale to juz chyba po nowym roku bo mlyn mamy taki teraz .
-
No ją teraz też byłam u gina. Czekam na wynik cytologii a tak to wszystko dobrze.
Co chodzi o Mikołaja to też na imprezie mikolajkowej byliśmy. Gosia ma foto na kolanach Mikołaja, a szczęśliwa była że tyle dzieci, próbowała nawet chłopcu ciastko ukraść, bo jej nie dalam. Kurde. Tak z jednej strony to bym chciała ją do żłobka wyslac, może na wiosnę, bo uwielbia dzieci, tylko tych chorobsk się obawiam. Nic to póki zima, to siedzi z babcia, a potem się pomyśli