Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
To co zakładamy grupe! Ewelinka Ciebie mam na fb reszta dziewczyn macie fb?Podajcie mi w wiadomosci wasze imie i nazwisko vzeby Was zaprosić do grupy
Dziewczyny musze kupic Neli wieksza spacerowke, czy Wy juz zmienialyscie? Jakie macie? Ja chyba sie zdecyduje na bebetto nico jest duza i mozna ustawiac kierunek jazdy w dwoch kierunkach
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej dziewczyny
Amelko Czuje się różnie ale częściej źle, mdłości i słaba jestem. Będę miała synka
Ja nie mam konta na fb, czasem wchodzę przez koleżanki profil. Zakladajcie pewnie. Ja zobaczę może założę.
Moja mała tak ładnie juz spala nocki do 5-6 jadła i spala dp 7 a teraz budzi się kilka razy w nocy niewiem czemu.mungo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Część dziewczynki
Asiu gratuluje synka będzie parka- cudownie, też mi się tak marzy
Amelcia ją też FB nie mam, nie uznaje, więc raczej nie będę miała. Zrazilam się strasznie, bo kiedyś chciałam założyć konto dla mojego psiaka i o dziwo okazało się, że mój adres mailowy (a to moje imię i nazwisko) jest już zajęty. Napisała do nich w tej sprawie i zero odzewu, więc jakoś nie mam zaufania do Fb.
Także mam nadzieję, że od czasu do czasu się tu spotkamy
A my w niedzielę bylysmy z Gosia na basenie na zajęciach dla maluchow, no i się Gosi podobało, więc co niedzielę o 8:15 Młoda się pluska- tylko ta godzina porabana, ale terminów innych brak.
No a ją za tydzień wracam do pracy, więc teraz zamieszanie mega.
Asiu a te nocne pobudki to na pewno przez zęby, zaraz wylazą i będzie spokój. U nas teraz dolną prawa dwójka i dolną lewą dwójka wyszły i idzie kolejną dwójka i kolejną czwórka. Zostaną kły i po sprawieJoaśka, Ewelina.Irl, amela lubią tę wiadomość
-
amela wrote:To co zakładamy grupe! Ewelinka Ciebie mam na fb reszta dziewczyn macie fb?Podajcie mi w wiadomosci wasze imie i nazwisko vzeby Was zaprosić do grupy
Dziewczyny musze kupic Neli wieksza spacerowke, czy Wy juz zmienialyscie? Jakie macie? Ja chyba sie zdecyduje na bebetto nico jest duza i mozna ustawiac kierunek jazdy w dwoch kierunkachamela, juska19 lubią tę wiadomość
-
Mungo to u Was zaraz komplet zębów?!!
U nas zostaly dwie górne czwórki, trójki i piątki
Ale na szczescie tylko przy pierwszej czwórce bylo tragicznie teraz juz jest ok, chyba sie przyzwyczajają dzieci do tego bólu..
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej dziewczyny
Amelko razie nie założę, bo ja nie mam na to czasu , tu mi wygodnie zaglądać i z sentymentem, prowadzę druga ciążę. Mam nadzieje, że będziecie tu zaglądać . Jak założę to dam szybko znać.
My mamy 8 ząbków.
Dziewczyny czy dajecie na noc dziciom kaszkę przez butelkę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 18:32
-
Jolaska moja nikola dostaje kolacje o 17 kaszke albo kanapke albo parowke a na nic dostaje mleko .
Wogole nasze posilki to
Mleko 7 dalej idzie spac
10 sniadanko; kanapka albo parowka , platki dla dzieci albo kaszka
W miedzy czasie skubnie jakis owoc
Obiad 14
Skubnie w miedzy czasie ciacho albo chrupka
17 kolacja
20-21 mleko spaniejuska19 lubi tę wiadomość