Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
CZesc dziewczyny
czytam o waszych dzieciach i jakbym o swoim czytala smietnik, rozwalanie i inne wszystko to samo wiecie co mnie wkurza? jak ktos mi mowi "moje dzieci nie byly takie, musisz jej na mniej pozwalac" i innne paplanie. a przeciez ciagle jej sie mowi , ze nie rob tak albo nie wolno.
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:Amela puk, puk co u Was?
A ktoś wie co się dzieje z ememesowelove??
Coreczka tez sliczna i rosnie szybko .
juska19 lubi tę wiadomość
-
przestań Asia nie ma co się przejmować takim gadaniem ludzie kochają dawac dobre rady- wiem, bo sama to lubię ;P i kochają udowadniać wszem i wobec- ja to jestem super i wszystko robię super, a ty to sobie nie radzisz. taki lajf
my też wczoraj w parku jesteśmy, Gocha łazi gania gołębie, a taka babcia do mnie, "oj proszę uważać, bo zaraz upadnie", no to jej odpowiedziałam "jak upadnie, to wstanie, uczy się, to musi padać". grzecznie, ale dosadnie. miło z jej strony, że się przejęła, ale my z mężem nie "żałujemy" Gochy jak upadnie, walnie się w cos, albo pies jej jedzenie zabierze, bo nie chcemy mieć potem dziecka mazgaja. a już np. moja tesciowa, to by od razu podniosła, przytuliła- fajnie, miło- ale ja wolę Młodą przytulać bez powodu, w czasie zabawy albo jak uda jej się cos nowego zrobić taką mamy filozofię
u nas pocmentarny katar
Ewela pozdrów od nas Ememeso.....Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:Ewelcia, to kosz na Gosi pranie, a nie torba prezentowa torby prezentowe Gosia nosi na glowie- zazwyczaj, a do kubła ją tatuś wsadził
Ja po pracy ide jesc kolacjie , kapac sie i spac padnieta jestem .
Spokojnej nocy maminkijuska19 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Mungo swietna twoja Malgosia )
Ja sluchajcie nie wstawiam zdjec malej bo jakos nie lubie jak sa potem dostepne w internecie.
U mnie nudnosci ciag dalszy, czasem wymioty, srednie samopoczucie, zupelnie inaczej niz w pierwszej.
Amelka halooo???
Ewela napisz jak tam
amela lubi tę wiadomość
-
To prawda cisza tu ostatnio .
Ja mam kompletny brak czasu .
Nicola ,dom , praca i jeszcze na tydzien mamy brata i jego dziewczyne .
Pozniej na swieta przylatuje piotrka diostra z synem zostaja do 4 stycznia .
Lece sie kapac i klasc nicole piotrek robi kolacjie .
Milego wieczoru .juska19 lubi tę wiadomość
-
Hej
Joasiu, mungo dzięki za pamiec :*
U nas wszystko dobrze, ostatnio malo czasu na wszystko, Nela ma juz dwie dolne czworki wychodza na szczescie w miare, noce sie poprawily, jedna, gora dwie pobudki, zasypia juz sama w lozku
Generalnie wszystko u mas wporzadku
Ja mam z dzirwczynami z belly z sierpniowek grupe na fb i szczerze latwiej jest sie tam kontaktowac, moze byzmy zalozyly tala grupe na fb ?
Joasiu jak sie czujesz? Mialas juz usg ??Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif