Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Nela nigdy nie pila z butli! dziwne ale prawdziwe, mleko tylko z piersi, ok 6-7 miesiac pila z niekapka ale tylko picie, teraz pije ze slomki.
Mm pije jakies dwa moesiace dopiero, plus piers dodatkowo
Kaszki takie dla dzieci Mela odrzucila jakos w 11 miesiacu, do dzis ich nie tyka, je kasze manna na laciatym 3,8% .
Choc ostatnio apetyt mniejszy, bo czworki w matarciu!
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hallo . Co tam ?
Matko zimnica na dworzu straszna wieje , leje . Jechalam zawiesc nicole do opiekunki to ledwo pchalam ten wozek . Niech sie kacza te wichury okropne . Az sie rano wstawc nie chce jak na strychu slychac jak gwizdze od wiatru .
A co u was ?
Spokojnej nocy :*
-
Hej , u nas tez wietrzna i mokra pogoda.
Mała odpukać trzecia noc śpi pięknie do 5-6 rano na mleczko pobudka i do 7 rano . Ale na coś jest uczulona kurcze bo na zgieciach łapek wyszło to atopowe zapalenie skóry.
Mleka jeszcze nie daje krowiego bo chce poczekać , to nie wiem od czego . Właściwie je wszystko prócz cytrusów i orzechów. Wogole strasznie duże postępy codziennie robi, jest coraz bardziej mądra i sprytna. Znajomych dziecko jest starsze o 2 tygodnie i nie chodzi , niewiem ale moja śmiga jak rok skończyła . Brzuszek rośnie juz troszkę mi ale waga nie zupełnie inaczej
Miłego dnia mamcie -
Hej jolaska nie dawalas nic noeego np cos bylo w jakims produkcie co mala nie moze ?
Ja kupilam raz nicoli chrupki ryzowe ktore jadla z jabulkiem . A nastempnym razem kupilam z jablkoem i cynamonem i juz ja wysypalo . Cynamonu nie moze .
No kazde dziecko inne . Jedno szybciej drugie wol iej . Nicola tez wszedzie wejdzie wszedzie zajzy . Powtarza po tobie rozne slowa . Dzis u opiekunki nyla od 11 -18 piotrek ja odebral a ja do 30 w pracy (u nasz 19.08) super ze przesypia i spi ladnie oby tak dalej
U mnie za to nikola ske przestawila i zasypia 21-22 a nawet po 23 bo przyjezdzal po mnie piotrek a teraz juz jezde ze znajoma ale coezko ja spowrotem przestawic
Lece popracowac milego wieczoru
Joaśka lubi tę wiadomość
-
U nas Nela tez pozno zasypi azwyczaj 21:30-22, a czasem 22:30 nie wiem czemu tak sie przestawila?!
Dokladnie jedne dzieciaczki szybciej zaczynaja chodzic a drugie pozniej, ale to nic zleg podobno lepiej jak dziecko pozniej zaczyna chodzic
O Nela to wszystko powtarza juz, musze przestac mowic no bo podlapala juz
Milego wieczorku
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ewela no właśnie nic nie dawałam , nie mogę znaleźć przyczyny
Faktycznie bardzo późno chodzę wasze małe spać. Moja do 20 juz śpi, najpóźniej a to w wyjątkowych sytuacjach do21. Ale ona w dzień mało śpi, nieraz jedna drzemka 1h. Jakby m8 szalała do 22 to bym zwariowala i nie odpoczela nic a uwielbiam jak juz po całym ciężkim dniu idzie spać i mogę na spokojnie porobić swoje rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 12:00
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Kurcze to nie wiem od czego .
No wczoraj nicola zasnela o 20 mam weekend wolny to moze uda mi sie przestawic .
Tak to super szla spac po 19-20 spala . No ale piotrek zawozil mnie do pracy i o 20 dopiero konczylam wiec to tez powod ze idzie spac pozniej
-
Hej hej dziewczynki
Amela jest juz ok bo mdlosci odeszly sobie wreszcie!!! poza tym zaczynam powoli rosnac, brzuszek juz widoczny:)
Malutka moja to wulkan energii, wszedzie jest, gada non stop, zaglada, wchodzi wszedzie
a co nowego u Was laski, jakis zabek nowy???jakies slowo nowe? u nas "tak" i "nie"
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Hej . Ja juz posprzatalam zaraz Niki na drzemke a ja sie ogarnac . Nicola to papuga chodzi i powtarza .
Jej slowa to : mama, tata , daj to , kto to jak tylko zobaczy ze swiatlo sie zapali na przedpokoju , kici (wola kota) nie ma ( rozklada rece ) , tak , nie, baba , dziadzia , cioci, pa, ostatnio kichlam tak glosno a ona sie przestraszyla i krzykla kulde zaczelam sie smiac bo tak jej to wyszlo , mam . No i jak siedzimy i mowie jej slowa to niektore powtorzy . Ladnie mowi ś, ć .
Tez jest jej wszedzie pelno . Ostatnio biegla i nie wyrobila na zakrecie jak uderzyla w szawke na buty to oko sliwka i rozciete az do tej pory ma slad . Przystawia sobie swoje krzeselko jak nie moze gdzies wejsc sama .
Smieszne te nasze dzieci .
Milego dniaJoaśka lubi tę wiadomość
-
No moja tez ciągle jakiegoś fiksa zaliczy.
Po kilku nocach gdzie pięknie spala , znów nocki średnie ona jakoś tak niespokojnie śpi, wierzga nogami, niewiem co jest i się martwię i nie wysypiam ona jest bardzo żywa i szybka.
Mungo co u was?
Miłego dnia mamcie ja do lekarza pedze -
Joasiu super ze mdlosci odeszly! mialam to z Nela, jaki swiat wydawal sie piekny jak czlowiek budzil sie bez mdlosci
Fajnie ze brzusio juz rosnie
U nas ok. Nela nie, tak to juz gafa od dawna, baba dziadzia tak samo. Generalnie powtarza juz wszystkie slowa jakie sie do niej mowi
Joaśka lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif