X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nasze fasolki
Odpowiedz

Nasze fasolki

Oceń ten wątek:
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no super , ze sie odezwlas kochana :)!!!
    nasze male dziewczynki to juz niezle cwaniary :) moja tez uwielbia dzieci i tez boje sie tych chorobsk! ostatnio po wyjezdzie gdzie byly same dzieci na mikolaja, katar tylko podlapala ale zaszczepie ja na pneumokoki bo nie daje mi to spokoju. Poki co to brak apetytu, nie chce jesc, kupki luzne co pierdzioch. troche sie martwie. zwalam na zeby bo daje sobie zelem smarowac i kiwa glowa na zel. chyba 3 ida. czyzby one tak bolaly i dlugo szly???
    Ewela co z tym twoim plamieniem ? idz do lekarza koniecznie
    Mungo czuje sie roznie, czuje ruchy juz od dwoch tygodni :)

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolaska unas ida 3 az cztery na gorze i na dole . Kupki tez luzne i czesto a slini sie jak buldog . Rece pcha do buzi . Ja sie wycwanilam i mowie do nikolo powiec aaaa a ona buzie otwiera szeroko wtedy ja robie czek up :-D no i ma az biale i na dole i na gorze .
    Jolaska niewiem nie mam pojecia ani brzuch na @ mnie nie boli . Boli mnie tak dziwnie jak bym miala jakies skorcze . Chyba ze te plamienia zamiast @ bo owulacji nie bylo i stad skapa ?
    Dzwonilam dzis i moj gin ma urlop :( on przyjmuje nawet w niedziele . A ja juz tu po ginach sie nachodzilam i do innego nie pojde . Dzis znow plamienia brazowe i nic wiecej . Ja nigdy nie mialam plamien chyba ze mi sie malpa konczyla to wtedy . A teraz juz 4 dzien nigdy nie maialm w srodku cyklu i tak krotkiego cyklu bo niewiem co to ma znaczyc . No nic musze czekac az wroci swieta i z tad ten jego urlop .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idz Ewela trze to sprawdzić. Ja mojej nie mogę wcale zajrzeć do Buzki bo nie daje sobie nic tam zrobić. Nawet na śpiocha. A jest bardzo marudna i mało je. Kurcze trochę długo te zęby idą , takimi falami, niech już wyjdą bo ona się męczy no i ja :(

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu to mogą być plesniawki. Musisz zajrzeć na siłę, a jak nie to do pediatry bo to nie żarty. Ostatnio znajoma z basenu opisywała takie same dolegliwości i mowie że to plesniawki, to tego samego dnia na pogotowiu wylądowali i faktycznie potwierdziła się moja diagnoza :) skończyło się na antybiotyku na szczęście. A wiesz teraz dzieciarnia wszystko pcha do buzi i niestety tak się może zdarzyć.

Ewela nadrzerka może się zrobić w każdej chwili, a cykl nawet bezowulacyjny jak jest wszystko oj nie powinien trwać krócej niż normalny i powinien się zakończyć mimo wszystko krwawieniem. Lekarz koniecznie!

Miłego dzionka Babeczki :) ją się zbieramy na siłownię :)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . U nas dzien zaczol sie bardzo zle . :( zatrzasnelam nicole w aucie z kluczykami biedna sie splakala skaczylo sie na wybicu szyby. Poszla nicola do opiekunki a mnie piotrek wiezie do pracy . Splakalam sie i ja . A on jedzie wstawic szybe . Ah niech konczy sie ten dzien !!
    A dla was milego dnia .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mungo nie strasz mnie :-( kupki juz wróciły do normy ale z jedzeniem nadal problem, i grzebie sobie w buzce paluszki i gryzie wszystko. To niebezpieczne te plesniawki? ???
    Ewela współczuję takiego dnia :-( to tylko szyba ale nerwy straszne!
    Ściskam Was:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 20:13

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna mała Nicola i Ty :-(

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej .
    Wpadam zeby zlozyc zyczenia bo jutro to juz nie bedzie kuedy .
    Wiec Życzę Wam Wesolych Świat spedzonych w gronie najbliższych. Duzo pociechy z dzieci . I wszystkiego czego sobie zapragnieciw ❤
    Buziaki dla Was i waszych pociech :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 19:49

Joaśka lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt Bożego Narodzenia :-) spełnienia marzeń :-)

Asia83, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, Wam i Waszym Robaczkom Zdrowych, Rodzinnych i uśmiechnięty Świąt :) przytylamy Was mocno swiatecznie ;*

Joaśka, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . Co tam u was?

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :-)
    My mamy dwie 4 na górze, na dole juz prawie i 3 tez prześwituja. Na szczęście to nie były plesniawki tylko ząbki szły tak długo :-) ogólnie urwis straszny no i wymuszacz niestety się robi, wasze tez wymuszają juz ? Duża ta moja córa , mierzyłam ja to 85 cm wzrostu i 11 kg waży.
    A jak Wasze małe? :-)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . Jolaska skad ja to znam . Nicola tak wymusza ze szok . Nawet usiadzie i tupie nogami albo podejdzie i cie uszczypie . Ostatnio podeszla do Piotrka i go ugryzla za nic . Piotrek stal w drzwiach to zamknela drzwi i przytrzasnela mu palca bo trzymal tam gdzie zawiasy paznokiec siny . W wozku siedziec nie chce a na shopingu my idziemy w jedna a ona w druga a nawet jak mowie jej pa to i tak ucieka nic sie nie boi . Jest tak zywym dzieckiem ze nigdy takiego nie widzialam . Ma jedna drzemke w dzien 2,5 -3 h . Zaczely ja interesowac zabawki a najbardziej to dzbanek i kubeczki z fisherPrice ktory dostala od mikolaja i autko jezdzace co sie odpycha nogami . Niewiem ile nikola ma cm ale moze ma 80 cm wazy tez 11 kg . Kota chodzi i meczy . Chodzi przytula sie co chwile do kazdego i rozdaje buziaki . Albo kluci sie z toba gada po swojemu co drugie slowo uda jej sie powiedziec ic, daj ,mam , nie ma , ooo a do tego stoi i prawi rekoma .
    Kupilismy nicoli nowa bryke bo w mama and papas peklo nam jak sie wklada spacerowke ten zatrzask .
    A i jeszcze przystawia krzeslo jak np nie widzi szafek w kuchni i z krzesla wspina sie na szafke co te dzieci jeszcze nie wymysla

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 10:34

Joaśka lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/16bdac57ef1a.jpg

Joaśka lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Happy new year!

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e7eacc44ea6.jpg
    Jestem w ciazy

Joaśka lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj w klubie :-) no to znów razem choć troszkę z poślizgiem za mną hihi:-) no to super gratuluję! !!!!!!!!

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie fajne testy macie :-)

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Informuj mnie na bieżąco bo wy wszystkie na tym fb, Mungo tez się nie odzywa:-(

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu zagladam co chwile ale widzialam ze nikt nis pisal .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ