Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz 24 tydzień mam rany jak leci mi ta ciąża tydzień za tygodniem , jestem ciekawa jak mała moja zareaguje na bobasa w domku, czy zadrosna czasem nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 21:45
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
O jakie ładne dziewczyny na zdjęciu Ewela a kiedy usg? U nas tez długo ząbki idą , właśnie 3 idą bo 4 juz są.
Mungo nie bądź taka i napisz coś
Ja dziś ok się czułam , tylko mala moja sliwy nad okiem się dorobila wlazi na wszystko, na każdy stołek, krzesło. .. ach urwis moj:-)Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Ide do ginekologa 23 go na spokojnie .
Byl u mnie szef .
Trzeslam sie jak galareta .
Co najwazniejsze moge pracowac dopoki bede miala na to sily pozniej znajdzie kogos na moje zastempstwo a po maciezynskim mam powrot
Dziekowal mi ze mu powiedzialam wczesnie bo musi mi zrobic tak ze bede miala lekko pracowac choc za wiele sie nie da zrobic .
Ale przyjol to bardzo dobrze wiec sie ciesze .
-
Cos ty goraczka caly dzien . Nicy leki pomagaja bo daje na przemian calpol , ibum i nurofen ale wraca goraczka ja pojechalam do pracy a piotrek mowi ze 7 pampersow przebral plus w tym nicole cala . Teraz zasnel . Tez podalam leki .
Probiotyk podalam w dzien ale chyba za specialniw nie zadzialal .
Nie da dzis caly dzien zobaczyc czy ida jej te gorne 3 . Jesli to one to powinno minac ? Jednodniowe powinno byc czy sie myle ?
A jesli to wirus to 3 dni .
I tak teraz nie mam co isc do lekarza bo nie ma kaszlu ani kataru . A na goraczke bedzie kazal dawac przeciwgoraczkowe plus probiotyki ktore juz podaje .
Jesli po tych 3 dniach nie przejdzie wtedy odrazu lekarz .
Lece i ja spac wykonczona jestem. Pol nocy razem z nicola nie spalam
DobranocJoaśka lubi tę wiadomość
-
Dzwonilam do piotrka co jakisc czas i pytalam .Pije duzo . Zrobil jej na obiadek ryz ,marchewke i jakies jeszcze warzywa z kurczakiem . Goraczki nie miala jak ja pojechalam do pracy ale dalej ta kupa .
Wczoraj w dzien bylo podobnie a w nocy zbic nie mozna .
Ja wlracam z pracy a tak glowa mnie rozbolala ze az mi niedobrze .
A co u was ?
MUNGO halllooo ?
-
Hej Joasiu z gory Cie przepraszam, ze nie zagladam..zawsze sie zbieram zeby cos napisac ale akurat cos wyskoczy, na telefonie ciezko tu sie pisze a na kompa nie ma mowy przy Neli
Ciesze sie ze dobrze sie czujesz a fasolka rosnie: )
Teraz co u mnie. Nela jest bardzo niegrzeczna, broi okropnie, sama nie chce sie niczym bawic, musze byc kolo niej włazi po kszesle ma stol:( ehh urwis to malo powiedziane:D
Z zębów zostaly nam trojki ktore ida teraz i piatki.
Nela mowi juz prawie cale wyrazy, powtarza wszystko i to calkiem dokladnie , wiec komunikacja jest bardzo duza!
Za dwa tygodnie konczymy półtora roczku:) mysle ze do dwóch lat tak jeszcze bedzie z ta zabawa ale czy zgrzecznieje?! Nie wiem..
Joaśka, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJa też postanowiłam tu zajrzeć
Jolasiu widzę że ty już bliżej końca:)
Jak się czujesz?
Co u nas?
Maja skończyła 16 miesięcy
Wyszły jej już wszystkie czwórki:)
Teraz czekamy na trójki i piątki, póki co raz jest dobrze raz nie, raz prześpi noc bez pobudki a raz budzi się 2 razy, raz lub z 5 razy:(
Ja mimo wszystko czuję się dobrze, Ignaś dokazuję, siostra łobuzuje, ładnie sama się bawi, chodzi po całym domu i całe szczęście nie muszę za nią krok w krok latać bo wie co może a czego nie. Rzadko tu zaglądam bo szczerze mówiąc nie mam na to czasu:(Joaśka lubi tę wiadomość