Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj AnnieLov!
Gratulacje synka , u nas również synek będzie :-)My juz mamy też 4 , górne 3 i Zaraz wyjdą dolne 3:-)tez Zaglądaj częściej i pisz jak się czujesz? Na kiedy termin? My mamy na kwiecień 29 ale pewnie wcześniej trochę będzie choć oby nie. Buziaki dziewczyny
-
Joaśka wrote:Ewela już ponad 8 tydzień masz? Druga ciaza strasznie szybko leci i nie ma czasu na rozmyślania o niej bo małe dają tyle czadu , że dzień leci za dniem. .
-
Dziewczyny czy Wasze dzieci bez problemu jedzą posiłki? M9ja to zawsze jadła wszystko a teraz niejadkiem sie stała ile ja się musze namęczyć żeby coś konkretnego zjadla. Zastanawiam się czy to jest przejściowe? Oby bo męka straszna a jak zęby idą to już wogole masakra! !
Jak tam u Was?
Amelko jak zęby Nelusi? Ewelka jak się czujesz? Mungo?? ?Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Joaśka wrote:Dziewczyny czy Wasze dzieci bez problemu jedzą posiłki? M9ja to zawsze jadła wszystko a teraz niejadkiem sie stała ile ja się musze namęczyć żeby coś konkretnego zjadla. Zastanawiam się czy to jest przejściowe? Oby bo męka straszna a jak zęby idą to już wogole masakra! !
Jak tam u Was?
Amelko jak zęby Nelusi? Ewelka jak się czujesz? Mungo?? ?
Ja czuje sie srednio jak nie choroba to bol glowy juz drugi dzien
Wracam wlasnie z pracy .
-
Joaśka wrote:Zazdroszczę Ci . Niewiem czemu nie chce jeść jak kiedyś, szczerze to zamartwiam się tym i chyba do lekarza się udam.
A jak Twoje Ewela samopoczucie ?
Dlugo tak trwa ze malo je ? A spada z wagi ? Bo jak nie spada to moze ma taki okres . Moze kladz jej na miseczke rozne przekaski i niech sama je ? Moja nir chce byc karmiona . Nie podoba jej sie to . Ale zupki sama jej daje . Drugie ktoje na kostke np a ziemniakow nie ubijam .
Ugotuje jej kalafior czy brokul tak po za obiadkiem zeby zjadla to ladnie je .
A z moim samopoczuciem raz dobrze raz gorzej .
Przyszlo mi na wizyte do szpitala na 2 marca .
A ty jak sie czujesz ?Joaśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoasiu my mamy termin na 1 czerwca
Ogólnie mamy się dobrze, malutka jest bardzo grzeczna, sama potrafi się zabawić, teraz właśnie leży sobie w łóżeczku, ogląda baje i pewnie zaraz uśnie bo nadchodzi czas drzemki. Śpi różnie, przeważnie od 2-3 godzin W nocy też ładnie śpi, może raz się obudzi ale to na chwilę, Ignaś też sporo dokazuję, mam nadzieje że będzie równie grzecznym dzieckiem jak siostra.
Mała była niejadkiem ale to przez ząbki, teraz już więcej je a najbardziej to uwielbia serki danio i monte, wszelkie soki marchewkowe, zupki, drugich dań tak nie chce, lubi parówki, kakao i kanapkę z dżemem z czarnych porzeczek oraz naleśniki -
Witam.A ja mam pytanie. Ostatni okres miałam 09.01.16r - z narzeczonym staramy się o dzidziusia i wspolzylismy w dniach 20.01, 22.01, 27.01.
Okres powinien wystąpić między 6/7.02.16r. Nie doczekałam sie @ ... zrobiłam test 09.02. Niestety wyszedł negatywny. Co mam myśleć? Czy powtórzyć test później czy iść na badanie bhcg z krwi? ... Do ginekologa wizytę umowiona mam dopiero na 26.02.
Pomocy.
Spragniony maleństwa - kobieta... -
Witajcie
Pewnie zrób betę i będziesz miała wynik mam nadzieję, że pozytywny!
AnnieLov zazdroszczę tak grzeczne córeczki, sama w łóżeczku siedzi i się bawi, u mojej na to nie ma szans haha:-) moja tez lubi parówki i jajecznice, właściwie jadła by to tylko ale dzisiaj wczoraj poprawa odziwo z apetytem
Ewela mała waży 11. 5 to chyba jest ok. A czuje się już zmęczona, bo nie mam czasu na wypoczynek .Miłego weekendu dziewczynki -
No nie jest zle nicola tez wazy ponad 11 kg .
Jade do pracy . Zostawilismy nicole u mamy . Pierwszy raz bo sie uparla . A tak wyszlo piotrek jutro jedzie do pracy kolo mojej mamy i bedzie tam do piatku wiec do czwartku sobie odpoczne bo w czwartek mam wolne to pojade do rodzicow . Tak dziwnie bez dziecka . Jak zawsze wszedzie z nia .