Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
. Nelunia śpi wiec mam chwile
Napisalam dlugiego posta i caly mi się skasowal...
Dziękuje Wam przede wszystkim za pamięć i kciuki:-)
A wiec poród mialam bardzo ciężki...zakończony cc , malutka nie chciala zejść niżej, caly czas glowka się cofała, opisalam wszystko na sierpniowkach. Bol przy porodzie SN jest przepotforny, nie podejrzewalam ze to może aż tak bolec...:'(
Po CC bol okropny, chodzić nie można, dopiero wczoraj tak naprawdę zaczelam normalnie chodzić, dziś zdjęli mi wszy.
Nelunia jest kochana, w nocy slicznie śpi, w dzień różnie, ale ogólnie nie jest źle. Jest malym zarlokiem
A co teamu Was ? Trzy mam kciuki za każda z Was
Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej mamy
Co slychac ? Która kolejna do rozpakowania ??
Nasza Nelka ma juz 2 tygodnie. Jak ten czas leci ! Malutka jest ogólnie grzeczna, w dzień czasem pomarudzi ale i tak dużo śpi, no i w nocy nie mam problemów, budzimy się na karmienie i do spania znowu
Z niecierpliwością czekam na kolejne maluchy na wątku
A to Nelka
Ewelina.Irl, Joaśka, santoocha, Cynamonek30, Driada0102, Krysti lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej . Super ze masz takiego Aniolka grzecznego . Przesliczna kruszynka
A no czekamy z jolaska bedziemy sie pierwsze rozpakowywac
Torbe juz spakowalam czekam na godzine 0
jutro mam wizyte u gp a w piatek w szpitalu bede nalegac o usg bo chce sie dowiedziec ile mala wazy ale zobaczymy czy zrobia .
Milego popoludniaamela, Joaśka lubią tę wiadomość
-
amela wrote:To trzymam kciuki za wizytę i daj znać po
A co z reszta dziewczyn ? Odzywają się ?
a reszta wlasnie niewiem nie odzywaja sie juz jakis czas . Mogly by napisac co u nich jak sie czuja . ? Hop hop dziewczyny odezwijcie sie
-
Amela super, że do nas się odezwałaś !
Jezuniu jaka Nelunia jest cudowna!!!!!! Prześliczna kruszynka!!widać, że grzeczniutka
taki aniołek.
My już powoli z Ewelka przygotowujemy się do wielkiego dnia, który coraz bliżejmiałam ostatnio takie twardnienie brzuszka i ból przy pępku ,ze aż przez moment pomyślałam, że to już
nawet podpytywałam się o te bóle u Was na sierpniówkach. Ale ten czas leci, niedawno Ty sie szykowałaś do porodu a tu Nelunia juz dwa tygodnie
a Ty jak się czujesz?
amela, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Hej Dzisiejsza wizyta wszystko dobrze malej serduszko bije jak dzwon cisnienie 110/70 czyli dobre
kolejna wizyta w szpitalu mam powiedziec o tych mokrych wkladkach bo on zbadac mnie ginekologicznie nie moze bo on tylko sprawdza serduszko cisnienie dotyka brzuszek taka zwykla wizyta bez badania ginekologicznego. Wiec zobaczymy co powiedza mi w szpitalu w piatek . my po dzisiejszej wizycie pojechalismy 60 km od naszego miasta na zakupki
To co lubie najbardziej hehe ale oczywiscie nic sobie nie kupilam tylko P kupil sobie portfel I mowi ze mogl sobie kupic blizej bo w sumie w ta I spowrotem 120 km . Ale cos innego niz ta codziennosc obiad sprzatanie I to juz nudne bylo . Dzis sie troche niezdrowo odzywialam bo zaliczylismy restauracjie a wracajac znow zglodnialam I zaliczylismy kfc no ale jeden taki dzien nic nie za szkodzi
Wrocilismy dopiero kolo 19 do domku . Wiec wykompana juz leze w lozeczku .
A ps przez ponad miesiac czasu przybralam 1,5 kg
Milego wieczorku kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 21:42
Joaśka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Hej
Ciesze się, że wszystko dobrze z malutkąnie rób sobie wyrzutów, ze zjadłas cos niezdrowego, przecież nie jesz tego co dzień! A zakupki ooo która z nas ich nie lubi
fakt , że męczę się szybciej i nie jestem w stanie zaliczyć tylu sklepów ile bym chciała a w rezultacie kupuje dla małej i tak
Ja dzis po kolejnej lekcji w szkole rodzenia i jestem meeega zadowolona, że chodzę do tej szkołyteraz dopiero widzę ile wiedzy ma i jak ważna jest położna podczas porodu.
Dobranoc dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:25
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Hej ja jade dzis prywatnie do gina bo sacza mi sie chyba wody w nocy wstawalam co 15 minut z mokra wkladka nie smierdziala moczem na dodatku mokre matki . Moze to sluz a moze wody wiec sprawdzic musze zeby sie nie martwic dam znac po wizycie
Joaśka lubi tę wiadomość
-
Ewelina, jesteś już w bezpiecznym okresie ciąży, w razie porodu dacie sobie radę
Ja pracuję jeszcze tylko do końca wrzesnia, wpadnę w październiku kilka razy żeby wprowadzić moją przyszłą pracownicę. Ale mam już dość, męczę się strasznie szybko, non stop mam zadyszkę.
Poza tym nic nowego, mały kopie jak trzeba, za tydzień wizyta. Remont w domu małymi kroczkami posuwa się do przodu, może do listopada zdążymyJoaśka, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość