Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
hej .
Amelko odliczanie trwa coraz blizej juzI bedziemy mieli pierwsza dzidzie na naszym Watku
Driada daj znac jak wyniki . Co u Ciebie slychac ? Jak sie czujecie ?
Joooolllllaaaasssskkkkaaaa Helllooollll co sie nie odzywac daj znac jak sie czujecie :*
Buziaczki kochane I milego dnia :*amela lubi tę wiadomość
-
Hej mamusie
Ja nadal w dwupaku, Nelka się nie spieszy jakoś do mamusi !!
Dziś mi często twardniał brzuch ale bezboleśn ie narazie, czyli cały czas czekam, w poniedziałek na ktg, mam nadzieje ze coś się ruszy do tego czasu !!
Driada jaki śliczny mały brzuszekale teraz już z dnia na dzień będzie coraz większy
Ewelinko jak tam u Was ? u nas skwar dziś taki ze można było się ugotować, jutro ma być ciut chłodniej...zobaczymy !Driada0102, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Amelko . U nas chlodek slonko sie przedziera ale chwilowe wiec nie smazy
Jolaska no sorsnie dzidzia to I brzuszek . U mnie juz wypycha swoje kolanka I lokcie fajnie to wygladaA ja tylko wpatruje sie w brzuch
Brzuch zmienia ksztalt jak mala sie przekreca
smiesznie to wyglada. Aby jeszcze troszke .
Jutro mam wizyte na 8;15Joaśka lubi tę wiadomość
-
Hej . Ten odchodzacy czop moze odchodzic juz miesiac albo nawet wczesniej przed porodem jak nie ma zapachu ani kwi to jest normalne . Mala nie jest jeszcze do konca glowka na dole Bo cialko ma z prawej strony a nozki i raczki po lewej .Ogolnie jest na dole ale nie tak jak powinna byc jeszcze ma czas
Zapisalam sie na porod w basenie . Kolejna wizyte mam u gp za 2 tyg a w szpitalu 29 sierpnia
Ps Amelko tylko 2 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 10:59
amela lubi tę wiadomość
-
Ewelinko gratuluje udanej wizyty
Czyli malutka pomalutku będzie zmieniać pozycję
Czyli Tobie już odchodzi czop ?
A ile waży malutka ? masz jakieś zdjęcia ?
Heh no właśnie dwa dni a u mnie narazie nic się nie dzieje ! Znaczy mam nadzieje ze się już coś dzieje ale o tym nie wiemzobaczymy w poniedziałek
U mnie dziś noc słaba, bolą mnie biodra ...a pogoda dziś super, chłodniutko nareszczie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 11:39
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
amela wrote:Ewelinko gratuluje udanej wizyty
Czyli malutka pomalutku będzie zmieniać pozycję
Czyli Tobie już odchodzi czop ?
A ile waży malutka ? masz jakieś zdjęcia ?
Heh no właśnie dwa dni a u mnie narazie nic się nie dzieje ! Znaczy mam nadzieje ze się już coś dzieje ale o tym nie wiemzobaczymy w poniedziałek
U mnie dziś noc słaba, bolą mnie biodra ...a pogoda dziś super, chłodniutko nareszczie
-
Hej
U mnie narazie cisza, choć brzuszek twardnieje, czasem coś zakłuje także mam nadzieje ze coś się zaczyna dziaćTrzymajcie jutro kciuki, rano jade do szpitala na ktg !
Dziś był tak gorący dzień że chwilami to aż mi się płakać chciało...byłam cała mokra i nie dawałam rady nawet leżeć...ehh masakra, jutro ma być to samo!! A jak tam U Was mamusie ? Ewelinko, Joaśka, Driada ?
miłego wieczorku kochaneEwelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
amela wrote:Hej
U mnie narazie cisza, choć brzuszek twardnieje, czasem coś zakłuje także mam nadzieje ze coś się zaczyna dziaćTrzymajcie jutro kciuki, rano jade do szpitala na ktg !
Dziś był tak gorący dzień że chwilami to aż mi się płakać chciało...byłam cała mokra i nie dawałam rady nawet leżeć...ehh masakra, jutro ma być to samo!! A jak tam U Was mamusie ? Ewelinko, Joaśka, Driada ?
miłego wieczorku kochane
Dzis caly dzien brzuch mnie boli jak na @ . W nocy cos nie spokojna bylam ale jakos przespaam .
Milego wieczorku .
Amelko trzymam mono kciukaski . Czekamy na Pierwsze dzieciatko Watku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 22:06
amela lubi tę wiadomość
-
Joaśka wrote:Cześć mamusie
Amela trzymam kciuki za szczęśliwe i szybkie rozwiązanie, na dniach już jesteś !
Ewela ja też mam czasem ból jak na @ , to normalne myślisz?
Pozdrawiam Was mamy kochaneWiec normalne . :*
Amelko odezwij sie jak bedzie to mozliwe :*Joaśka, amela lubią tę wiadomość
-
Joaśka wrote:jeny my już bliżej niż dalej. Mówisz skurcze przepowiadające? to sie wiąże też z tym , że mozemy wcześniej urodzić?
Czekamy na AmelkE!Wiec spokojnie nic strasznego cialo daje nam znac ze juz coraz blizej I po malu sie przygotowuje . Poczytaj kochana w necie tam jest duzo . I twoje obawy znikna
:* caluje
Joaśka lubi tę wiadomość