Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Zjadlam ciacho
Sa kopniaki na zebra . Takie nie mocne ale najazniejsze ze sa :*
Dziekuje Kochane :*
Wlasnie wrocilismy bylam dokupic masc majerankowa, sol fizjiologiczna , antiperspirant do noska , masc na brodawki , platki kosmetyczne do przemywania buzki, I przescieradla do lozeczka czekam na posciel z polski I biore sie za pranie I po malu prasowanieamela, Joaśka lubią tę wiadomość
-
Ja wrocilam ze spotkania E-commerce I powiem ze mnie zaciekawilo . Jutro sie spotkam z Asia zeby dowiedziec sie co I jak I czy dam rade jak sie mala urodzi ogarnac tez I to . No mala sie rozbrykala co mnie cieszy
Lece I ja sie kapac I spac . Dobranoc Kochanecmok cmok :*
-
Jestem po szpitalu. Lekarz mnie zbadał po 4h
A więc wszystko jest ok, nie mam rozwarcia i mam skurcze Braxtona Hicksa.
Dziś cały dzień miałam skurcze co 10-15min.
Pani położna przyjęła mnie z pretensjami w głosie, tak mnie wkurzyła, że miała szczęście, że mój ang jest słaby, nawet mój partner się wkurzył na nią. -
Hej mamuśki, ja już nie śpie, u mnie dziś znowu fajny chłodek na dworzu
Draida dobrze że u Was wszystko ok, tak myślałam, że masz skurcze przepowiadające, ale bardzi dibrze ze pojechałaś do szpitala, chociaż jestes pewna ze z dzidzi awszystko dobrze. A bierzesz magnez na te skurcze ?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hejka
Draida dobrze ze wszystko ok .
Wczoraj mowilam ze malo kopie to dzis za to szaleje kopie wierci sie az mi sie brzuch napina . Wydaje mi sie ze jeszcze nie jest glowka w dol bo za bardzo mam napiety brzuch I kopniaki czuje wszedzie raz z prawej raz u gory no ale moge sie mylic zobaczymy co powiedza mi pierwszego na wizycie juz niebawem .
U nas dzis slonecznie .
Ma byc ladnie jeszcze dzis a juz od jutra ma byc podobno zachmurzenie . Zobaczymy . Tu roznie z pogoda . Ostatnio P sprwdzal mialo byc lekkie zachmurzenie I slonko a tu slonka brak I deszczyk popadalCala Irlandia .
Milego dnia mamuski .amela lubi tę wiadomość
-
Hej mamy
Driada super, że wszystko ok. Wogóle nie przejmuj sie polozna to jej obowiązek i laski nie robia, ze Cię przyjmują!
U mnie dziś chłodniej az przyjemniej
Amela to już zaraz ale fajnie! Ja sobie często myślę jak moja dzidzia będzie wyglądać, do kogo bardziej podobna i już nie mogę się doczekać porodu i jej! !! ♥
Ja też raz czesciej malutka czuję raz słabiej.
Calusy dziewczynkiamela lubi tę wiadomość
-
Hej . Ja dzis tez kiepsko spalam wstawalam do toalety co godzine jak z zegarkiem w reku .
Do tej pory latam co chwila . Nogi puchna . Dzis niby slonecznie ale wiaterek jest .
Kupilismy juz lozeczko I co juz stoi rozlozone bo brzydko wygladal w kartonieA co
Jakos lepiej mi jak stoi rozlozone ale tez mam wrazenie ze te dni tak powoli mijaja .
Tak szybko zlecialo ale zawsze poczatek I koniec sie wlecza .
Milego dnia kochaneamela, Joaśka lubią tę wiadomość
-
Ewelinko mam nadzieje
bo jak narazie nic się nie zapowiada, jedynie ból w podbrzuszu i krzyza no i czeste siusiu. mam tylko nadzieje ze malutka zechce wyjśc sama i nie trzeba będzie wywoływać ;/
U mnie dziś skwar nie do wytrzymania...zdycham dosłownie
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela wrote:Ewelinko mam nadzieje
bo jak narazie nic się nie zapowiada, jedynie ból w podbrzuszu i krzyza no i czeste siusiu. mam tylko nadzieje ze malutka zechce wyjśc sama i nie trzeba będzie wywoływać ;/
U mnie dziś skwar nie do wytrzymania...zdycham dosłownie