Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Dziewczyny!
Dziś zrobiłam test BETA HCG ( 3 dni przed spodziewaną miesiączką ) . Wynik wyniósł 2,0 . Czy może to oznaczać wczesną ciążę? 2 lata temu kiedy robiłam bete wynik wyniósł 0,1 i nie było ciąży. Zastanawia mnie ten wynik, pomożecie????Joaśka lubi tę wiadomość
Monia -
santoocha wrote:Takie wahania bHCG u kobiet są normalne. Powtórz za 2 dni, jak urośnie to jest nadzieja
Chyba poczekam jednak na miesiączke.. mam dostać jutro. Betę robiłam wczoraj czy to możliwe że zrobiłam ją za wcześnie i nic nie wykazała? Kiedy najwcześniej powinnam zrobić domowy test ciążowy?Monia -
santoocha wrote:Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki. Choć ja robiłam 3 dni przed i coś tam już było widać.
Więc ja dla pewności zrobię w sobotę lub niedziele jeśli miesiączka nie przyjdzie. Wtedy powinnam już mieć pewność... ? Dziękuje Ci bardzo za odpowiedziMonia -
Driada0102 wrote:Monia daj znać jaki był wynik testu
Ja nie pomogę bo się nie znam na becie.
Oczywiście dam znać!Nie wiem jak wytrzymam do tej niedzieli
Ale powiem szczerze, że po otrzymaniu wczorajszego wyniku bety straciłam nadzieje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 15:44
Monia -
Witam się w koncu, musiałam wymienic router na inny i stąd znowu nie miałam netu.
Przede wszystkim Ewelinko gratuluje córeczki i szybkiego porodujest śliczna
Mamy kolejną mame na wątku
Jak tam u Was ?
Joaśka u nas z kolkami już spokój, mała nie miała ich dużo, ale czasem się pojawiały, unikaj nabiału bo od nich przede wszystkim dzieci mają kolki, ja używałam takich kropelek delicol, to jest enzym lakataza, bardzo pomagają na kolki, podej się je przed każdym karmieniem, ale ja podawałam tak co 2,3, są dosyć drogie bo ok 50 zł za 15 ml ale naprawde warto. A niedługo i Ty bedziesz rozpoznawać czego potrzebuje Twoje dzieckoJa na początku też wariowałam bo Nelka była mała i jak płakała tpo nie wiedziałam co jej jest i czasem płakałam razem z nią. Teraz non stop się śmieje i gada już po swojemu
Witaj Monia, oczywiście czekamy na wyniki i daj znać co i jak, trzymamy kciukiEwelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela wrote:Witam się w koncu, musiałam wymienic router na inny i stąd znowu nie miałam netu.
Przede wszystkim Ewelinko gratuluje córeczki i szybkiego porodujest śliczna
Mamy kolejną mame na wątku
Jak tam u Was ?
Joaśka u nas z kolkami już spokój, mała nie miała ich dużo, ale czasem się pojawiały, unikaj nabiału bo od nich przede wszystkim dzieci mają kolki, ja używałam takich kropelek delicol, to jest enzym lakataza, bardzo pomagają na kolki, podej się je przed każdym karmieniem, ale ja podawałam tak co 2,3, są dosyć drogie bo ok 50 zł za 15 ml ale naprawde warto. A niedługo i Ty bedziesz rozpoznawać czego potrzebuje Twoje dzieckoJa na początku też wariowałam bo Nelka była mała i jak płakała tpo nie wiedziałam co jej jest i czasem płakałam razem z nią. Teraz non stop się śmieje i gada już po swojemu
Witaj Monia, oczywiście czekamy na wyniki i daj znać co i jak, trzymamy kciukiMala super spi je zalatwia sie
jest bardzo grzeczna
Piotrek baRDZO DZIELNY byl caly czas przy porodzie bardzo mi pomaga myslalam ze bedzie sie bal brac mala czy kapac ale supre daje sobie radeamela lubi tę wiadomość
-
Amelka co to za słodki maluszek Nelkowy
cudowna
nam trochę odpukac kolki sie uspokoily, pije herbatke koperkowa non stop
Moja mała jutro ma juz 4 tyg. , czas leci bardzo!!!! Twoja juz panna ihhiih
Robi sie maly cwaniak z niej, bo tylko na raczkach by chciala byc noszona i w lozku przy mamie albo tacie lezecMa troszke jedno oczko ropiejace, no i pepek nam sie jeszcze trzyma. poczekam jeszcze troche, mamy skierowanie do chirurga . mam byc cierpliwa ponoc.
POzdrwaiam Ewelka !! i wszystkie mamusie:_)
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Monia11111 wrote:Witajcie Dziewczyny!
Dziś zrobiłam test BETA HCG ( 3 dni przed spodziewaną miesiączką ) . Wynik wyniósł 2,0 . Czy może to oznaczać wczesną ciążę? 2 lata temu kiedy robiłam bete wynik wyniósł 0,1 i nie było ciąży. Zastanawia mnie ten wynik, pomożecie????
pozdrawiam -
Hej .
Jejciu Amelko jaka Nelka juz duza ale ten czas leci
Moja ma juz 2 tyg zlecialo jak jeden dzien
Nim sie obejzymy pojda do przedszkola .
Jolaska i jak z ta focia pochwal sie swoja krolewna
My dzis wrocilismy od siostry bylismy tam od soboty wrocilismy musialam odrazu ogarnac bo kot mi troche nabroil .
Mam nadzieje ze mala pon tym weekendzie nie bedzie chciala non stop na reke bo ciotka ja wynosila jak nikt . Bo my jej do rok nie przyzwyczajamy jak sobie grzecznie lezy .Milego wieczorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:03