Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela to jest prawdziwa Perełka
sliczna, cudowna i niewinna
i masz race, nie ma co uczyc noszenia na raczkach. u mnie juz popełnilismy ten błąd i mamy przechlapane.
a prosze przypomnij mi jak wstawia sie zdjęcia na forum?amela, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Ewelinko no leci czas leci...ja czekam aż Nelka bedzie siadać
ale bedzie fajnie
już się tak interesuje zabawkami, patrzy na nie cały czas, w łożeczku to tylko na karuzele się patrzy, b spac to wnim nie chce
Joasiu u mnie ten sam błąd i teraz co reće ręce ręce...a włóżeczku też nie chce spać, zaraz się wybudza, tylko na rękach i z nami w łózko! Przy drugim już tego błędu niepopełnimy ! bedziemy lać po łapach jak ktoś bedzie chciał na ręce wziąć !!
A fotki przez tą strone wrzucaj : http://pl.tinypic.com/
Joaśka, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Amela to tak jak u nas, ręce, ręce i z nami w łóżku :)w łóżeczku swoim wcale nie chce lezeć, nie podoba jej się
Amelka a karmisz piersią ? dzis mija u nas 4 tyg i zauwazylam jakby piersi byly bardziej miekkie i chyba mniej pokarmu. Gdzies czytalam , ze tak moze byc i pozniej wraca wszystko do normy ae martwie sie troche
amela lubi tę wiadomość
-
Joasiu tak ja karmie tylko piersią, nie przejmuj się bo malutka teraz je dosyć często więc te piersi nie mają kiedy się aż tak napęłnić żeby były twarde więc to dlatego, malutka się najada i ładnie przybiera to nie masz się czym martwić
Joasiu cudowna Królewnaśliczna
A nasza Nela już tak gaworzy że w całym domu ją słychaćJoaśka, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
Hej kochane dziewczynki!
My wczoraj miałyśmy ciezkawy dzień, mala caly dzien mi płakała u malo co spała, tylko rączki. Dziś za to śpi pieknie:)
Ewela jak tam z karmieniem?
Santocha co u Was? ?
Amelka jak Nelusia?
Czy wasze dzieci wydają dziwne odgłosy? Moja nieraz mnie zadziwia bo nasladuje zwierzatka,) hihi
Całuje! !! Pozdrawiam wszystkie mamy!Ewelina.Irl, amela lubią tę wiadomość
-
Joaśka wrote:Hej kochane dziewczynki!
My wczoraj miałyśmy ciezkawy dzień, mala caly dzien mi płakała u malo co spała, tylko rączki. Dziś za to śpi pieknie:)
Ewela jak tam z karmieniem?
Santocha co u Was? ?
Amelka jak Nelusia?
Czy wasze dzieci wydają dziwne odgłosy? Moja nieraz mnie zadziwia bo nasladuje zwierzatka,) hihi
Całuje! !! Pozdrawiam wszystkie mamy!
Jolaska mala dostaje mm bo sciagalam raz dziennie i to niewiele wiec odpuscilam calkiem .
To co najlepsze dostala na poczatku bo jadla 2 tyg prawie moje mleko
.
Wczoraj walczylismy z kolka ale dostala kropelki i zasnela odrazu i tak do dzis ciasza by juz nie przyszly wiecej .
Dzis lecimy na chrzciny do Majeczki
Milego dnia kochaneJoaśka lubi tę wiadomość
-
Hej hej
U nasz wszystko dobrtze. Dziś jest piękna pogoda i cieplutko babcia poszła na spacerek z mała a ja sprzątam troche i ogarniam w domku
Joaśka oj Nela teraz to wydaje przeróżne dzwięki z siebieczasami to siedze i sie smieje razem z nią
Nie moge uwierzyć że jest już taka duża
zaraz bedzie raczkować
super
A dzieci to mają różnie raz cały dzien spia raz wcale u mnie było tak samo teraz z reszta te tak jest nie mówiąc już o rekach...dziś zamawiam chuste do noszenia dzieci mam nadzieje że się sprawdzi a mała bedzie chciała w niej siedziec
Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
Witajcie mamy
Ewelnko troszke podjadla twojego mleczka to najwazniejsze! u mnie tez dziwnie z cycorkami, raz jest mleko raz mam wrazenie ze nic tam nie ma. Dwa razy dalam mm bo nie moglam nic sciagnac laktatorem
Amelka Twoja wieksza jest od mojej o miesiac- to tak duzo u naszych niun hiihihihihnie moge doczekac sie momentu jak zacznie gaworzyc sobie i swiadomie usmiechac sie
Co do dzwiekow to moja niunia na prawde wydaje dziwne, jakby na rykowisku była:) oczka nam ropieje i nawet antybiotyk nie pomogl- zostaje nam okulista i prawdopodobnie przepychanie kanalika- juz sie martwie o niaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 15:17
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Ewelin wrote:u mnie juz połowa 35 tc - także juz niedługo - coraz bliżej
Zleci bardzo szybko
Nim sie obejrzysz mala bedzie juz z toba
Moja dzis 3 tyg i kiedy to zlecialo ? Nawet niewiem .
Jak nie bylo jej z nami to sie nudzilam pytalam P co robimy jak mial wolne a teraz nawet nie pytam bo nie mam kiedy
Szok leci ten czas a my sie starzejemyhihi
-
Ewelina.Irl wrote:Kochana to nie polowa to juz koncoweczka
Zleci bardzo szybko
Nim sie obejrzysz mala bedzie juz z toba
Moja dzis 3 tyg i kiedy to zlecialo ? Nawet niewiem .
Jak nie bylo jej z nami to sie nudzilam pytalam P co robimy jak mial wolne a teraz nawet nie pytam bo nie mam kiedy
Szok leci ten czas a my sie starzejemyhihi
połowa trzydziestego piątego tygodnia ciąży - nie całej ciązy tylko tego tygodnia połowa - także równie dobrze może byc w kazdej chwili - no może nie w każdej ale juz bym chciała
a my się starzejemy - to prawdaale tez i dobrze - przynajmniej jest do przodu coś nowego i coś sie zmienie
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
U nas dobrze, coraz wieksza malutka poprostu rośnie w oczach! !!! Nie tak dawno w ciąży byłyśmyczas leci. Zaraz na szczepienia i czekam na jej pierwsze gaworzenie
mamy trochę problen z kupkami bo ostatnio byly cov1, 5 dnia. Ponoc to normalne ale zawsze to lzej malej. A jak u Was? ???
CaluskiEwelina.Irl lubi tę wiadomość