Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej . Nicola wazyla jak sie urodzila 4.040 ale spadla nam wiecej niz 10 % z wagi i jak wyszlismy do domu to z waga 3,620 .
Ostatnio cos mi nie chce jesc je strasnie malo . Jak zje 60 max 90 ml to jest sukces a tak to zjada 20 -30 mlNo ale przybiera bo co innego zeby nie przybierala to jest czym sie martwic . Dobre te kropelki sab simplex moja miala 2 razy kolke i zadzialaly teraz podaje jej espumisan na wzdecia i jest zupelnie inaczej mniej placze wiecej poleży
Milego dnia kochane .Joaśka lubi tę wiadomość
-
Ewela ja tez uzywalam espumisan a potem delicol. Na szczescie u nas kolek bylo malo i szybko minely.
A my dzis konczymy 3 miesiace
BuziakiEwelina.Irl, Nestalie, Agusia ;), Joaśka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej . Amelko piekna Nelka
Jaka duza juz . I dluga . Moja tak samo gna z wzrostem juz spiochy na 68 i jedne spodnie dobre na 3-6
Tak sie spi u boku mamy przespala sie o pol godziny i o 20 zaczela plakac i nic nie momagalo zasypiala i sie budzila az kolo mnie zasnela a ja razem z niaale uwaga sanela dopiero o wpoldo pierwszej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83e2669cf62b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de1cace4a2c8.jpgamela, Nestalie, Joaśka lubią tę wiadomość
-
No to rosna nam dzieciaczki
Wiadomo u mamy najlepiej
A my dzis po drugim szczepieniu. Grzeczna byla,zaplakala przy wklociach., szybko na raczki i spokojwazymy 5,750 kg w 2,5 tyg przybrala 250 g.
Eeelinko a noce cale Ci przesypia? Ile razy sie karmicie?
Joaska co u Was ???Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Heloooll .
Amelko to zlezy bo ona je co 3 h nieraz zanim sie poloze wetkne jej jeszcze butle to jak zjie o 12 to pozniej po 3 kolo 4 i pozniej kolo 7 zleznosci kiedy i ile zjie.Bo ona zjada mi jeszcze 60-90 ml nie zje mi wiecej ale przybiera wiec nie mam co sie martwic widocznie tyle potrzebujeDzis mamy chek up na 6 tyg zobaczymy ile wazy wazylismy ja w sobote tydzien temu i bylo rowne 5 kg
No ale ona sie urodzila duza
Nestalie Pewnie ze mozeszJak sie macie . Jak Maja ?
Nestalie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl mała rozwija się jak na razie superowo, rośnie jak na drożdżach, gaworzy na całego, wykazuje zainteresowanie zabaweczkami
, dużo się śmieje, jest bardzo spokojna i przesypia całe noce
a jeśli nie to obudzi się najwyżej jeden raz np o godz 4:00
Jestem też zadowolona z tego, że nauczyłam ją spać i zasypiać w łóżeczku, nie uznaję spania małych dzieci z rodzicami, ponieważ uważam że to nie zdrowo, a poza tym ani dziecko ani rodzice się nie wyśpią. Oczywiście nad ranem zabieram mojego skarba i zaczynamy sobie rozmawiać i się bawić. Aaaa no i z nowości: u Mai uaktywniły się ślinianki. Wprawy w połykaniu śliny jeszcze nie ma, więc zdarza się jej zakrztusić podczas snu
PS a jak twoja niunia ? Ma kolki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:08
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Nestalie wrote:Ewelina.Irl mała rozwija się jak na razie superowo, rośnie jak na drożdżach, gaworzy na całego, wykazuje zainteresowanie zabaweczkami
, dużo się śmieje i jest bardzo spokojna, przesypia całe noce
a jeśli nie to obudzi się najwyżej jeden raz np o godz 4:00
Jestem też zadowolona z tego, że nauczyłam ją spać i zasypiać w łóżeczku, nie uznaję spania małych dzieci z rodzicami, ponieważ uważam że to nie zdrowo, a poza tym ani dziecko ani rodzice się nie wyśpią. Oczywiście nad ranem zabieram mojego skarba i zaczynamy sobie rozmawiać i się bawić. Aaaa no i z nowości: u Mai uaktywniły się ślinianki. Wprawy w połykaniu śliny jeszcze nie ma, więc zdarza się jej zakrztusić podczas snu
PS a jak twoja niunia ? Ma kolki ?
Dzis mamy lekarza na jedenasta .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My dzis bylismy na wizycie na 6 tyg i mala ma 65 cm dluga a chudzina w sobote na naszej wadze ja wazylismy ale lipa zwazyla . Dzzis wazy rowne 5 kg no i co innego waga dziecieca a jak sie ja na reke wezmie i zwazy
No dzieci rosna szybko tak jak czas szybko leci . Nawet nie wiadomo kiedy dzien leci w momecie
Milego wieczorku :*
-
amela wrote:No to rosna nam dzieciaczki
Wiadomo u mamy najlepiej
A my dzis po drugim szczepieniu. Grzeczna byla,zaplakala przy wklociach., szybko na raczki i spokojwazymy 5,750 kg w 2,5 tyg przybrala 250 g.
Eeelinko a noce cale Ci przesypia? Ile razy sie karmicie?
Joaska co u Was ???
U nas coraz bardziej przespane noce tak mi sie wydaje a może juz sie przyzwyczailam?wstaje średnio o 12 , 3-4 i 6-7 .ale to różnie. Jest ogólnie coraz lepiej, mala jest kochana, robi super minki, rozglada sie i cos po swojemu gaworzy
uwielbiam jak sie uśmiecha i ziewa! !! Dzis na szczepieniu byłyśmy, płakała biedulka a ja prawie z nią. Dobrze, ze tata ja trzymal. Nie mogę doczekac sie swiat i choinki z małą :)kolki sie uspokoily ale za to mamy problem z kupkami bo nie ma kupy. Musimy czopki dawać. Bedziemy usg robić i daje jej Debridat na jelita.
Witaj NestalieEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Jolaska zebys nie przyzwyczaila malej do czopkow i zeby nie pozniej nie miala problemu z kupkami calkiem . Bo przyzwyczai sie do czopkow i ze jej pomagasz .
Sylwia byla ostatnio u nas i jej Martyn robil raz w tyg kupke bo szybko trawil . Moze jest tak u twojej ?
U nas sa kupi codziennie albo co 2 dni zalezy jak Nicola je jak zje wiecej w dzien to zrobi jak mniej to nie zrobi . Osttatnio zrobila 2 w ciagu dnia .
Joaśka lubi tę wiadomość
-
Ja polecam jablka. U mnie kupki po tym ze ho ho ho ☺
Oj rosna nam te szkraby ☺ szkoda ze idzie zima bo tak dlugo na spacerki nie mozna wychodzic. A na wiosne to juz spacerowka ☺
ja dzisiejsza noc u Was ?,
U nas pobudka na karmienie 3 i 6; i o 7:30 JUZ zabawa ☺
Spia wam maluchy w lozeczkach ? Ja zaczynam mala odzywajac od spania z namizobaczymy jak mi pojdzie
Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif