Nosidełko ergonomiczne TULA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogólnie wydaje mi się, że przy tej kwocie 40zł to już dużej różnicy nie robi, a jednak z haftem ładniejsze moim zdaniem
i z tego co czytam, to praktyczniejsze, bo na szarych nie widać śladów od śliny, nie widać babolków tak jak na czarnych i nie blakną aż tak od słońca -
nick nieaktualnyHa ! Biorę i ja robimy wymianę tuli na inny wzór moze uda sie z haftem ryzyk fizyk najwyżej bede miała dwie bez haftu jedna moja druga męża haha albo dla drugiego dziecka bedą dwie tule w domu to moze i drugi bobo sie pojawi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 17:22
evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh mówicie ze najładniejsza hehe uważajcie bo sie rozmysle nie no żartuje fioletowa jest boska widziałam na żywo cudo ! Mama dziewczynki ktora sie opiekuje z Zoja kupiła sobie taka po tum jak pożyczylam im moja tule jezu ja to wszystkie chciałabym miec czy ja nie mogłam sobie tańszego hobby wybrac tylko zbieractwo chust i nosidel
evas lubi tę wiadomość
-
evas wrote:Różnica w cenie to 40 zł.
Mamy już 8 osób
Prosiłabym aby każda z Was wysłała mi wiadomość z wybranym wzorem. Umówmy się, że będzie to wzór z tańszych i jeśli ktoś chce haftowaną to niech też napisze którą. Jeśli się okaże że każda z Was chce haft, wtedy zamawiam takie, ale jeśli choć jedna osoba będzie chciała zwykłą Tulę, to wszystkim zamawiam tańsze.
laski nie kombinujcie! było powiedziane jaki jest układ, miało być zamówienie na zwykłe, zebrała się grupa chętnych a teraz rozbijacie grupę,zamówienie będzie się przeciągać...evas, jasminika lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69786.png