Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Lula90 wrote:Rano robiłam krzywą i mam już wyniki. Wszystko w normie, więc to nie cukrzyca. No i teraz nie wiem, czemu Synek sporo przybrał na wadze no i mam sporo wód.
A to że przybrał to dobrze ile waży?
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
SusieOne wrote:Ale nie wielowodzie?
A to że przybrał to dobrze ile waży? -
Lula90 wrote:Rano robiłam krzywą i mam już wyniki. Wszystko w normie, więc to nie cukrzyca. No i teraz nie wiem, czemu Synek sporo przybrał na wadze no i mam sporo wód.
Ania_85_ lubi tę wiadomość
-
Ja tez już zaczęłam przygotowania. Mam złożone łóżeczko bez materaca i bez pościeli to jest środka - poszewki mam). Mąż przywiózł mi pudła i worki z ciuszkami, która 10 lat temu zapakowałam i o nich zapomniałam. Okazało się, że mam wszystko (!!!) jaka radość była kiedy zaczęłam rozpakowywać jedno po drugim i rozmiary 56/62/68 i więcej zaczęły rosnąć w kupki. W zasadzie na początek już wszystko mam. Body/śpioszki/nawet kombinezony. Duże szczęście. Już są po pierwszym praniu, za jakiś miesiąc jeszcze raz wypiorę i wyprasuję - bo po 10 latach były nieświeże...krótko mówiąc. Kupiłam tez sobie koszulę do spania/karmienia. W jednym z pudeł znalazłam tez starą koszulę , którą kiedyś używałam w ciąży - więc jestem ECO.
-
Moj 3 latek dzisiaj pierwszy raz poszedł do przedszkola, hormony ciążowe w rozstaniu nie pomagają, popłakałam sie przed nim i chyba moje łzy na niego wpłynęły i zaczął mocno płakać. Panie go wzięły i zamknęły drzwi, podobno sie szybko uspokoił. Ja mam sporo rzeczy po synku choć tych małych to mało bo większość rzeczy miałam od bratowej a wiem ze ona potem rzeczy komuś dała. Na sczescie szwagierka mi odkłada rzeczy po swoim synku. Jeszcze tez czekam na potwierdzenie płci
-
Hej Dziewczyny,
Co słychać? Jak po połówkowych u Was? Jesteście już po?
My mieliśmy dzisiaj - 505g zdrowej Dziewczynki 🌷wszystko w najlepszym porządku - szyjka pod stałą kontrolą nie zachwyca długością, ale najważniejsze że zamknięta.dana222, sasquacz, SusieOne lubią tę wiadomość
2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Mini89 wrote:U mnie młody od wtorku zaczyna adaptacje w żłobku, będzie ciekawie... A jutro podgląd u lekarki mojej
A ten podgląd to już połówkowy?2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Emisia wrote:Właśnie koleżanka mi pisała o adaptacji syna w przedszkolu i mówi że nie jest łatwo.
A ten podgląd to już połówkowy? -
Celia89 wrote:No to już polowkowe to niby lekarz ma obowiązek sprawdzić rozwój narządów płciowych, ale z moim może nie być lekko2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Emisia wrote:Tak sobie już pomału patrzymy na wózki i spodobał nam się trójkołowy. Ktoś ma jakieś opinie o takim pojeździe?
Ja uzywalam z synem spacerowki trojkolowej i niestety sa to wozki dosc wywrotne, nadaja sie na jazde po chodnikach ale juz nawet na lekkie terereny sie nie nadaja.Emisia lubi tę wiadomość
Paulinakrk -
Celia89 wrote:420 g Laura zdrowa jak kuń. Łożysko z tyłu. Wody w normie. W sumie wszystko idealnie wykapany tata.
Czyli u nas tak samo rosną hahahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2019, 14:13
sasquacz, Celia89 lubią tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita