Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny od rana nie czuje ruchów wczoraj były słabsze ale były a dzis poki co nic... strasznie sie martwię i umówiłam sie juz do lekarza na 16 ale do tego czasu to chyba oszaleje... czy zdarzało Wam sie nie czuć ruchów?Nasz mały cudzie trwaj...
-
Kropeczka1986 wrote:Dziewczyny od rana nie czuje ruchów wczoraj były słabsze ale były a dzis poki co nic... strasznie sie martwię i umówiłam sie juz do lekarza na 16 ale do tego czasu to chyba oszaleje... czy zdarzało Wam sie nie czuć ruchów?
Kropeczka1986, Klio86, sasquacz, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Kropeczka1986 wrote:Dziewczyny od rana nie czuje ruchów wczoraj były słabsze ale były a dzis poki co nic... strasznie sie martwię i umówiłam sie juz do lekarza na 16 ale do tego czasu to chyba oszaleje... czy zdarzało Wam sie nie czuć ruchów?
Tak jak wyżej. To dopiero 20tc regularne ruchy koło 25tc
Wiec na spokojnie..
Dzidzia mała mogla się obrócić ii np kopie Cię do środka do brzucha..Kropeczka1986, SusieOne lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 11:31
-
Wszystko zalezy od twojej budowy ciala od ulozenia lozyska, ja jestem osoba szczupla i ruchy czuje regularnie sa czasem slabsze czasem zadsze ale zawsze je czuje. Sprobuj zrobic cos aktywnego szybki spacer a pozniej nagly odpoczynek, wypij szklanke wody polz sie na boku i wsluchaj sie w cialo. Wiem ze i tak sie nie uspokoisz dopoki nie poczujesz ruchow wiec nie bede pisac zebys sie nie stresowala, ale mysl pozytywniePaulinakrk -
U mnie nawet 2 dni nie było (bo ciągle leżę) a tętno badają 4 razy na dobę w szpitalu i wszystko ok. To za wcześnie aby takie coś miało nas denerwować
Celia89, ppieguskaa, sasquacz lubią tę wiadomość
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualnyKropeczka1986 wrote:Dziewczyny od rana nie czuje ruchów wczoraj były słabsze ale były a dzis poki co nic... strasznie sie martwię i umówiłam sie juz do lekarza na 16 ale do tego czasu to chyba oszaleje... czy zdarzało Wam sie nie czuć ruchów?
uspokoi Ciebie to
ja zawsze jak biorę detektor tętna i zacznę nim jeździć po brzuchu i usłyszę serduszko to potem i ruchy czuje bo młody się denerwuje :p
-
Jak mi się marzy zimna kąpiel. Jak tam trasa warszawa Gdańsk, ktoś coś? Kupujecie wodę? U mnie w mieście dział Wody w Auchan wygląda tak:
http://petronews.pl/wp-content/uploads/2019/08/woda.jpg
Co do dopplera korci mnie. Kupiłam SolineB. Ale narazie leży i się kurzy, bo się trochę boję.
-
Odebrałam wyniki moczu i są juz Ok. Dzis tez przyszedł mi rogal do spania - mam nadzieje, ze skończą sie te okropne bóle kręgosłupa... do lekarza wkoncu nie poszłam bo byłam w poniedziałek i skoro mały zaczął sie ruszać to odwołałam wizytę. Jutro idę do rodzinnej z tymi moimi plecami bo zwariować idzie - jedyna wygodna pozycja to siedzenie z rogalem pod plecami:) a i zamówiłam detektor tętna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 23:09
Celia89 lubi tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Kropeczka1986 wrote:Odebrałam wyniki moczu i są juz Ok. Dzis tez przyszedł mi rogal do spania - mam nadzieje, ze skończą sie te okropne bóle kręgosłupa... do lekarza wkoncu nie poszłam bo byłam w poniedziałek i skoro mały zaczął sie ruszać to odwołałam wizytę. Jutro idę do rodzinnej z tymi moimi plecami bo zwariować idzie - jedyna wygodna pozycja to siedzenie z rogalem pod plecami:) a i zamówiłam detektor tętna
Z bólami pleców najlepiej się udać do fizjoterapeuty, który się zajmuje kobietami w ciąży:) ja planuje się wybrać do uroginekologicznego żeby mi sprawdził stan mięśni dna miednicy, powiedział co i jak mam ćwiczyć, żeby nie było bólu pleców i które mięśnie u mnie trzeba wzmacniać a które rozluźniać
Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka1986 wrote:Odebrałam wyniki moczu i są juz Ok. Dzis tez przyszedł mi rogal do spania - mam nadzieje, ze skończą sie te okropne bóle kręgosłupa... do lekarza wkoncu nie poszłam bo byłam w poniedziałek i skoro mały zaczął sie ruszać to odwołałam wizytę. Jutro idę do rodzinnej z tymi moimi plecami bo zwariować idzie - jedyna wygodna pozycja to siedzenie z rogalem pod plecami:) a i zamówiłam detektor tętna
mimo, że ja normalnie spię tylko na brzuchu
-
Dziewczyny ja już wyszłam ze szpitala dziś 🌹
ppieguskaa, Celia89, dana222, Kropeczka1986, Ewi28, Mini89, ziolko, Robak, Ania_85_, sasquacz lubią tę wiadomość
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z Was ma cukrzycę? Dopiero w pon bedę robiła krzywą, ale dziś zmierzyłam sobie glukometrem cukier godzinę po obiedzie i wyszło mi 149. Niby minimalnie powyżej normy i nie wiem, czy to ma już jakieś znaczenie, czy raczej na podstawie krzywej będzie można dopiero coś stwierdzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2019, 18:29