Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Demsik wrote:Tere fere duuuu....pa;)))))
Moze z kompa mi sie uda.jestem niereformowalna.
Demsik, bo nie dajesz bezpośredniego linku do gifa, tylko do stronyNa kompie musiałabyś kliknąć prawym i dać "otwórz obraz w nowej karcie" (albo jakoś podobnie), a na telefonie musisz przytrzymać gifa aż ci wyskoczy powiadomienie i otworzyć bezpośrednio gif w nowym oknie i dopiero ten link kopiować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 15:43
Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDewczyny to ja niestety nie zdam relavji z wizyty bo dzis po prostu pocalowalam klamke! Moj gin mnie olal! Przez tego skurwysyna teraz siedze i rycze bo caly stres ktory mialam w zwiazku z ta wizyta teraz ze mnie schodzi. Jasnie pan nawet telefonu nie odbiera. Jak sie porzadnie nie wytlumaczy to zmieniam lekarza
A wam dziewczyny gratuluje udanych wizyt chociaz wy! :-* -
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Dewczyny to ja niestety nie zdam relavji z wizyty bo dzis po prostu pocalowalam klamke! Moj gin mnie olal! Przez tego skurwysyna teraz siedze i rycze bo caly stres ktory mialam w zwiazku z ta wizyta teraz ze mnie schodzi. Jasnie pan nawet telefonu nie odbiera. Jak sie porzadnie nie wytlumaczy to zmieniam lekarza
A wam dziewczyny gratuluje udanych wizyt chociaz wy! :-* -
Poddaje sie.moze w innym dniu bo dzis to mi nie idzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 18:56
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Sa sa sa sa tyle bedziemy mialy kasy na 100% platnym chorobowym;)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 19:04
ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Dewczyny to ja niestety nie zdam relavji z wizyty bo dzis po prostu pocalowalam klamke! Moj gin mnie olal! Przez tego skurwysyna teraz siedze i rycze bo caly stres ktory mialam w zwiazku z ta wizyta teraz ze mnie schodzi. Jasnie pan nawet telefonu nie odbiera. Jak sie porzadnie nie wytlumaczy to zmieniam lekarza
A wam dziewczyny gratuluje udanych wizyt chociaz wy! :-*
znajdź jakiegoś lekarza z certyfikatem, aby je jednak wykonać
reszcie ogromnie gratuluję.
nie wiem skąd chyba od Wasale złapałam luz w dupie na maxa, póki co nie mam nawet stresa przed jutrzejszą wizytą. koniec z tym użalaniem się na coś, co się przecież nie wydarzy i wszystko będzie dobrze
buziole, jadę oglądać do siostry szczeniaka staffikaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 19:21
Paolala, emaj, pepsunieczka, Demsik, Kjopa3, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny