Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFantastyczne wątki ciążowe na fiolecie zmotywowały mnie do założenia całkiem nowego, innego niż wszystkie tutaj obecne tematy.
Podstawą dyskusji jest intensywna pielęgnacja wiecznie rosnącego LWD ( Luzu W Dupie), wróżenie z wykresów oraz ze zdjęć usg, tworzenie teorii zrozumiałej na coraz wyższych poziomach LWD
Wątek stworzony z myślą o Tych, Które nie nadają się do uczestnictwa w rozmowach wątków "miesięcznych szczęść" oraz dla Tych, Które na bieżaco chcą chłonąć wiry z zaciążonych.
Uwaga, zapewniamy sporą dawkę dobrego humoru, który przybliża nas do osiągnięcia celu, najpierw w poczęciu małego dziedzica, a potem w wydaniu go na świat.
Skupiamy starające się o dziedzica swojego rodu, te szczęśliwie zaciążone, oraz Te, Które dziedzica wydały na świat, ale nadal nie mogą się z nami rozstać
Lets party !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 18:38
Jagah, kasieniaczek, Corcula, ZakreconaŻona, Morwa, Teklaa, Madziulla, aaandzia, MatyldaG, AJA_S, Demsik, Milka1991, Marmurkowa, Isia93, emaj, hipisiątko, emerald_m, Karolczyk, Agga, tomania2806, aciulka, Blondik, Paolala, Alexiaa, bita_smietana, karolka22, Basik122, fantasmagoriia, Ania-nowa, ciri22, Sówka35, Lokokoko, aleala, lauda., odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzjadłam dwa jajka, przegryzłam lodem, robię wszystko zeby przyszedł Blejk, bo to będzie oznaczało kolejny lewel ciążuni, ale jak na złość, jajka przegryzione lodem nie wywołują mdłości
Zapuściłam link na "rurzu", pewnie wieczorem dołączy do nas reszta ześwirowanychZakreconaŻona, Morwa, AJA_S, emerald_m, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojejku ależ z Ciebie amatorka! Palec w przełyku i gwarantuje, że poczujesz mdłości! Oraz: helouuu nie masz JESZCZE mdłości?? .
ja tez nie, ale to będzie nasza tajemnica.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 18:58
ojejku, AJA_S, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helllloł w końcu jakaś zabawa w ciąży
ejjjj... weźcie mi idźcie z tymi mdłościami, boję się ich jak cholera (mam bardzo ważną sprawę 10.09 do ogarnięcia przez cały dzień i nie mogę być niedyspozycyjna), mam zamiar upiec ciasteczka imbirowe i wpindalać na zapas, może to coś da ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 19:14
Corcula, AJA_S lubią tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVillemoVilo wrote:Ja 2 dni temu na moją ciążę spożywczą założyłam ciążowe spodnie. Projekcja do podświadomości:) Oby mój organizm ogarnął subtelną sugestię.
Corcula lubi tę wiadomość
-
Mój dziedzic dzisiaj dotarł do macicy ,więc się zagnieżdżamy na łonie natury może uda mi się zamienić ciążę spożywczą na normalną, kto tam wie chyba odpuszczę dzisiaj Bromka z tej okazji i napiję się wina co by dziedzic miał prościej wróć!!! nie wiem czy można tu pisać o winie , więc niech będzie sfermentowany sok z jagód
AJA_S, ZakreconaŻona, s1985 lubią tę wiadomość