Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Baby szurnietę! Weszłam zobaczyć jak tu nowy wątunio, a tu już 4 strony, w dodatku przez Mone musiałam obejrzeć odcinek Matury:D
Jestem z Wami! Tak się podjarałam wątkiem Ojejku, że az Alexis przywołałam tydzień przed czasem;)
emaj lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Baby szurnietę! Weszłam zobaczyć jak tu nowy wątunio, a tu już 4 strony, w dodatku przez Mone musiałam obejrzeć odcinek Matury:D
Jestem z Wami! Tak się podjarałam wątkiem Ojejku, że az Alexis przywołałam tydzień przed czasem;)emaj lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też mam objaw! Prawy cyc (a raczej cycusiątko bo prawie go nie widać) mnie boli! Owulka była chyba wczoraj więc to już 1 dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 22:15
Morwa, Corcula lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:W rezultacie wina nie piłam ale nałykałam się garść piguł, bo w ciągu dnia zapomniałam łykać Moja wątroba może tego nie wytrzymać Ach te ćpanie
Witam się i ja zaczęłam nadrabiać ovu po całym dniu nieobecności i nawet się nie spodziewałam, że skończę na fiolecie. Ale 3tc to chyba najwyższa pora.
Edit: właśnie zaliczyłam pierwszy objaw. Po cichaczu wymskłam się z łóżka i w zawrotnym tempie obaliłam litr soku pomarańczowego, prosto z kartonu. Żeby było jasne, odkąd się strułam mieszanką pewnej ognistej substancji i tegoż soku, nienawidzę go już za sam karton. To musi być ciąża
Dobranoc dziewuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 00:47
ZakreconaŻona, Morwa lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Bry :* jak tam dzisiejszy LWD?
-
Hej Ho Imprezowiczki
U mnie poranne szczanie na zawołanie Trzeba sprawdzić istnienie kresek, ich grubość i jakość, stoper w ręku, żeby obliczyć szybkość ujawnienia się, bo ciążunia musi mieć sprawdzony atest holenderski zdjęcia konieczne, dowody muszą być!
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki. Piękny poranek mamy, Ja za bardzo chyba wzięłam do siebie ten nasz LwD bo rano wstałam z krwawą mary, mąż tylko zapytał czy to tak ładnie od samego rana pić? Chyba podczas @ trzeba bardziej poślady spinać
Morwa a te śliwki co nie zadziałały to może one jakieś przeterminowane?