Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
I takie towarzycho to ja lubię!
Myślałam, że z samego rana to ciężarna pierwsza rozkręci te imprezę, a tu proszę! Wszystkie, które wstały przede mną doliczają sobie punkciki za ewidentne objawy:D
Cisnę dzisiaj do lekarza, nie powiem, boję się jak psia dupa, ale nie potnę sie jak nie zobaczę serduszka Jak nie zobaczę i będę musiała wrócić do doktorki za tydzień to znak, że zamożni z nas ludzie i mogę łazić do gina niczym angielska królowa:D Oby rosło, oby się macicy trzymało i heja banana, lecimy do przodu.
Miłego dnia LwD'owiankiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 07:20
ZakreconaŻona, ojejku, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Madzia z kogutami wstajesz? ja jestem po jakiś 8h snu iiii mogła bym iść spać dalej LwD u mnie o 16:01 przybierze na sile jak zacznie mi się urlopik więc dołączę do intensywnego produkowania postów na forum
No wstaje o 5 bo mąż o 6 do pracy wychodzi potem kładę się jeszcze na godzinkę
Wyjezdzacie gdzieś? Ka urlop mam od 11 wrześniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 07:39
-
nick nieaktualnyJa sie strasznie ciesze, że pospałam, bo dziś jest ten okropny dzień, kiedy musze isc głodna na badanie tarczycy.
Ja mam urlop od 5 września
Jagah wrote:Hej Ho Imprezowiczki
U mnie poranne szczanie na zawołanie Trzeba sprawdzić istnienie kresek, ich grubość i jakość, stoper w ręku, żeby obliczyć szybkość ujawnienia się, bo ciążunia musi mieć sprawdzony atest holenderski zdjęcia konieczne, dowody muszą być!
Karolczyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 08:10
Karolczyk, Jagah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zakręcona, my też w tym roku bez wyjazdów, bo wykańczamy chałupę, a tak mi się chciało nad nasze polskie morze! Ostatni raz byliśmy tam pięć lat temu i kurde, zatęskniłam za rybką w panierce, wiatrem wszechobecnym i polskim piachem co wszędzie włazi:P
-
No hej! Ja od rana grzeszę i wypiłam kawę, taką z kofeina... . W nocy przyszły do nas dzieci wiec spaliśmy w 4ke no w 5tke prawie że .
Karolczyk liczę, ze zobaczysz serducho bo ja idę na usg mniej więcej w tym samym momencie. Także trzymam kciuki, daj znaćJagah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytomania2806 wrote:Hej czy można do was się podpiąć
A zamordowanie teściowej można uznać za morderstwo w afekcie pod wpływem hormonu??
Haha Tomania witaj w naszym crazy gronie.
Hmmm zabicie tesciowej powiadasz + plus hormony?? mysle ze to to tylko zabojstwo w afekcie -
Jak się, któraś blejków nie może doczekać, to proponuję zapodać sobie femibion jedynkę, dla planujących ciążunie i tych co spożywczą przekształciły w fizjologiczną. Efekt murowany, sprawdziłam na sobie. Cały dzień mdli i blejki też są niekontrolowane. O 10 mam wizytę u ginka z wynikami i cytologią. Fotę pierwszą dziedzica już mam, dołączyła do rodzinnego albumu 5 dni temu Wielkolud miał 1 cm, ciekawe po kim to, bo my z M wzrostem nie grzeszymy. Ja zawrotne 159 (pielęgniarka chyba dodała 1 cm na pocieszenie) a małż 174. Nadrabiam długimi rękoma i swą umiejętnością rozciągania do granic możliwości. Żebyście mnie widziały, próbującą sięgnąć po taśmę życia u nas w osiedlowym. Ochroniarz się śmieje, że jestem na złym etapie życia, bo starsze panie to sobie laską pomagają, a ja będę musiała jeszcze trochę na to poczekać. Świnia stoi, komentuje i się przygląda, a nie pomoże, ale co mi tam może chce sobie moje miejsce, gdzie mam luz pooglądać. Jak lubi, to proszę bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 09:02
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marmurkowa wrote:Cześć Dziewczynki. Piękny poranek mamy, Ja za bardzo chyba wzięłam do siebie ten nasz LwD bo rano wstałam z krwawą mary, mąż tylko zapytał czy to tak ładnie od samego rana pić? Chyba podczas @ trzeba bardziej poślady spinać
Morwa a te śliwki co nie zadziałały to może one jakieś przeterminowane? -
nick nieaktualny