X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I takie towarzycho to ja lubię! :D

Myślałam, że z samego rana to ciężarna pierwsza rozkręci te imprezę, a tu proszę! Wszystkie, które wstały przede mną doliczają sobie punkciki za ewidentne objawy:D

Cisnę dzisiaj do lekarza, nie powiem, boję się jak psia dupa, ale nie potnę sie jak nie zobaczę serduszka ;) Jak nie zobaczę i będę musiała wrócić do doktorki za tydzień to znak, że zamożni z nas ludzie i mogę łazić do gina niczym angielska królowa:D Oby rosło, oby się macicy trzymało i heja banana, lecimy do przodu.

Miłego dnia LwD'owianki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 07:20

ZakreconaŻona, ojejku, Corcula lubią tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angielska królowa do gina nie chodzi, to gin przychodzi do niej;)
    Karolczyk będzie serduszko nie miej wątpliwości :) I po lek. szybciutko zdawaj relacje :)

Karolczyk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Madzia z kogutami wstajesz? ja jestem po jakiś 8h snu iiii mogła bym iść spać dalej :D LwD u mnie o 16:01 przybierze na sile jak zacznie mi się urlopik :D więc dołączę do intensywnego produkowania postów na forum :D

No wstaje o 5 bo mąż o 6 do pracy wychodzi potem kładę się jeszcze na godzinkę ;)

Wyjezdzacie gdzieś? Ka urlop mam od 11 września

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 07:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie strasznie ciesze, że pospałam, bo dziś jest ten okropny dzień, kiedy musze isc głodna na badanie tarczycy.

Ja mam urlop od 5 września :D
    Jagah wrote:
    Hej Ho Imprezowiczki ;)

U mnie poranne szczanie na zawołanie ;) Trzeba sprawdzić istnienie kresek, ich grubość i jakość, stoper w ręku, żeby obliczyć szybkość ujawnienia się, bo ciążunia musi mieć sprawdzony atest holenderski :D zdjęcia konieczne, dowody muszą być! ;)
    właśnie poszukiwałam Ciebie. Ja jak tam domowe laboratrorium porównywania odcieni kresek pod patronatem Instytutu Matki i Dziecka Holendreskiego? Ja wczoraj zrobiłam jeszcze jedną próbkę do porównania :D Uwielbiam to :P

Karolczyk

giphy.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 08:10

Karolczyk, Jagah lubią tę wiadomość

• Kejsi1988 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Jesli wszystko się dobrze ulozy to po niedzieli przejde na fioletowa strone mocy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem!!!!
    Później Was nadrobie!

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejsi1988 wrote:
    Hej :) Jesli wszystko się dobrze ulozy to po niedzieli przejde na fioletowa strone mocy :D
    pokaż teścior a nie kusisz ! :D
    Można gratulować?
    Na fiolecie zostań z nami, to wiry ciazowe powciagasz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanejro.
    Program podarowal mi w końcu czerwony krzyżyk jeah jupi itp. Także za tydzień dowiem się że jestem w ciąży :D

ojejku, ZakreconaŻona, Karolczyk, Morwa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    No wstaje o 5 bo mąż o 6 do pracy wychodzi potem kładę się jeszcze na godzinkę ;)

Wyjezdzacie gdzieś? Ka urlop mam od 11 września
    No tym razem niestety bez wyjazdów :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy można do was się podpiąć ;)
    A zamordowanie teściowej można uznać za morderstwo w afekcie pod wpływem hormonu??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 08:27

Madziulla, Jagah, ZakreconaŻona, Morwa lubią tę wiadomość

• Karolczyk Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Tomania, kłaniamy się nisko i zapraszamy;)

Ja stawiam, że można, każdy rozsądny sędzia Cię uniewinni :D

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, my też w tym roku bez wyjazdów, bo wykańczamy chałupę, a tak mi się chciało nad nasze polskie morze! Ostatni raz byliśmy tam pięć lat temu i kurde, zatęskniłam za rybką w panierce, wiatrem wszechobecnym i polskim piachem co wszędzie włazi:P

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej! Ja od rana grzeszę i wypiłam kawę, taką z kofeina... . W nocy przyszły do nas dzieci wiec spaliśmy w 4ke no w 5tke prawie że ;).

Karolczyk liczę, ze zobaczysz serducho bo ja idę na usg mniej więcej w tym samym momencie. Także trzymam kciuki, daj znać :)

Jagah lubi tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tomania2806 wrote:
    Hej czy można do was się podpiąć ;)
    A zamordowanie teściowej można uznać za morderstwo w afekcie pod wpływem hormonu??

Haha Tomania witaj w naszym crazy gronie.
    Hmmm zabicie tesciowej powiadasz + plus hormony?? mysle ze to to tylko zabojstwo w afekcie :D

• kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się, któraś blejków nie może doczekać, to proponuję zapodać sobie femibion jedynkę, dla planujących ciążunie i tych co spożywczą przekształciły w fizjologiczną. Efekt murowany, sprawdziłam na sobie. Cały dzień mdli i blejki też są niekontrolowane. O 10 mam wizytę u ginka z wynikami i cytologią. Fotę pierwszą dziedzica już mam, dołączyła do rodzinnego albumu 5 dni temu :) Wielkolud miał 1 cm, ciekawe po kim to, bo my z M wzrostem nie grzeszymy. Ja zawrotne 159 (pielęgniarka chyba dodała 1 cm na pocieszenie) a małż 174. Nadrabiam długimi rękoma i swą umiejętnością rozciągania do granic możliwości. Żebyście mnie widziały, próbującą sięgnąć po taśmę życia u nas w osiedlowym. Ochroniarz się śmieje, że jestem na złym etapie życia, bo starsze panie to sobie laską pomagają, a ja będę musiała jeszcze trochę na to poczekać. Świnia stoi, komentuje i się przygląda, a nie pomoże, ale co mi tam może chce sobie moje miejsce, gdzie mam luz pooglądać. Jak lubi, to proszę bardzo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 09:02

Ania_84 lubi tę wiadomość

Awf3p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę trochę blejkow za darmo oddać nie używane xD
    To dobrze bo zaczyna mnie irytować coraz bardziej....a uwaga wizyta może dowiem się kiedy wyjdę z szpitala

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomania oby Cie szybko wypuscili. Jednak nie ma to jak w domku!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie !! ;))
    Ale tu fajnie :D

U mnie bole na @ wiec chyba dluzej posiedze na rozowej :d
    Ale mam jeden objaw ciONZY :d
    Odrzucilo mnie od pomidora :d hahaha

Corcula lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Cześć Dziewczynki. Piękny poranek mamy, Ja za bardzo chyba wzięłam do siebie ten nasz LwD bo rano wstałam z krwawą mary, mąż tylko zapytał czy to tak ładnie od samego rana pić? ;) Chyba podczas @ trzeba bardziej poślady spinać ;)

Morwa a te śliwki co nie zadziałały to może one jakieś przeterminowane? ;)
    Nie do końca dojrzałe były :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Nie do końca dojrzałe były :D
    Jak niedojrzałe były to powinny zadziałać ze zdwojona siłą ;) Śliwki i siła wodospadu ;)

‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ