Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Marmurkowa wrote:Ja też chcę czyli co jestem w cionszy??!!! Zaznaczam że to mój 3 dc. Czy to możliwe? Z chłopakiem spałam tylko raz i to 3 miesiące temu byłam dziewicą. Ale chcę frytki!!!
. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marmurkowa wrote:Kuźwa!
Dziewczyny czy Wy widzicie który u mnie cs? Teraz patrząc uświadomiłam to sobie...
Idę po sznurek albo jakąś dłuższą skarpetę...
Marmurkowa, ojejku, Madziulla, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:zaraz tak zamieszamy w kotle ze ta ilosc cykli sie nie bedzie liczyla
Ale coś mi się tak wydaje że zostanę tu sama
Dobrze ze jesteście razem z LwD to jakoś to będzie
Ale jak ten cykl znowu będzie bezowocny i zacznę marudzić to zasadzcie mi porządnego kopa w D.
Mieszajcie, mieszajcie w tym kotle -
nick nieaktualny
-
Marmurkowa wrote:Ale coś mi się tak wydaje że zostanę tu sama
Ale jak ten cykl znowu będzie bezowocny i zacznę marudzić to zasadzcie mi porządnego kopa w D.
dziękuję za zaproszenie do tak zacnego grona ! szkoda, że już nie mogę wspomagać luzu w dupie winkiem, jak to było na różowej stronie
ojejku, Ania_84, Jagah lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Isia93 prolaktyna powinna być w miarę stała w całym cyklu, dlatego można ją badać w każdym dc , przynajmniej lekarze tak mówią , ale prawda jest taka ,że prolaktyna u wielu osób skacze w cuklu jak np u mnie. Na początku cyklu jest w dole ,bądź w środku normy , a w drugiej połowie cyklu w górnej granych normy albo całkowicie ją przekracza. Piersi dokuczają mi przez cały cykl no i miałam problem z owulacją , ze śluzem i z progesteronem. Krótko mówiąc jeden wielki burdel teraz biorę Bromka i mam się o wiele lepiej. Piersi już nie dokuczają, śluz się znacznie poprawił , miałam owulacje i teraz czekam na wyniki progesteronu. Jak się poprawią to będę w siódmym niebie
Piersi tak mi dokuczały ,że aż wybrałam się na usg w poszukiwaniu nowotworu bądź torbieli. Wtedy prolaktyna wyszła mi jeszcze w normie. Później był koszmar a prolaktyna poszybowała w góręIsia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Ale coś mi się tak wydaje że zostanę tu sama
nick nieaktualnykate55 wrote:dziękuję za zaproszenie do tak zacnego grona ! szkoda, że już nie mogę wspomagać luzu w dupie winkiem, jak to było na różowej stronie
Zamiast pić wino, rozsyłamy wiry dla kolejnychZakreconaŻona, kate55 lubią tę wiadomość