X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Kupiłam sobie żółtego arbuza(żółtego w środku) i jak go jem to podjeżdża mi rybą, czy to cionszaaa??

Chyba jest zepsuty i nie wnoszę tu po kolorze ;)
    Lubię żółte arbuzy bo nie mają pestek :)

Ps. Jak się skwasił to popchnie śliwki ;)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spakowałam walizki i zaraz wyruszam! Ale serio arbuza był blee mąż twierdzi ,że normalny. Może to moja łyżka jakąś prześmierdła była :D

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ja z Tobą zostanę :) nie martw się hehe

Landrynka, Ty mi tu głupot nie wygaduj! Nic nie zostaniesz we wrześniu widzę u Ciebie II :)

• emerald_m Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejsi, gratki! Piękna beta.

A ja dziś miałam plamienie implantacyjne. Co prawda we śnie, ale to chyba to :D Mój ostatni proroczy sen był, że pani Złotopolska (z tego serialu) powiedziała, że mam w brzuchu małą dziewczynkę. W ten sam dzień zrobiłam betę i bach, ciąża :D Jako, że był to prima aprilis, los zrobił mi żart i ciąży już nie ma. No tamtej nie ma. Teraz jestem znów :D

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

21.01.2014. synek <3
    05.01.2018. synek <3

12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Spakowałam walizki i zaraz wyruszam! Ale serio arbuza był blee mąż twierdzi ,że normalny. Może to moja łyżka jakąś prześmierdła była :D

Trzeba było umyć ;)
    Szerokiej drogi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Landrynka, Ty mi tu głupot nie wygaduj! Nic nie zostaniesz we wrześniu widzę u Ciebie II :)
    Kochana jesteś ale wiem swoje:P myślę że berbeć nie chce jeszcze się zjawić u nas uparte jak mama :D ale ja mu dam jak już się narodzi :P fajnie by było żeby się udało bo byłoby majowe love i może urodziłoby się w taty urodzinki :P bo męzu z maja :D

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam progesteron !!! Najwyższy w moim nędzny życiu :D poza ciążą oczywiście (chociaż wtedy 7dpo miałam mniejszy). Mój progesteron to 21,09 ng /ml norma to 1,7-27 :D a Aaaaa jaram się , jaram :D

Madziulla, Marmurkowa, ojejku, emerald_m, Isia93, Jagah, ZakreconaŻona, Mona_M, kate55, Kjopa3, AJA_S, Paolala lubią tę wiadomość

• kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emerald_m wrote:
    Kejsi, gratki! Piękna beta.

A ja dziś miałam plamienie implantacyjne. Co prawda we śnie, ale to chyba to :D Mój ostatni proroczy sen był, że pani Złotopolska (z tego serialu) powiedziała, że mam w brzuchu małą dziewczynkę. W ten sam dzień zrobiłam betę i bach, ciąża :D Jako, że był to prima aprilis, los zrobił mi żart i ciąży już nie ma. No tamtej nie ma. Teraz jestem znów :D

Śmiej się śmiej, ja miałam taki proroczy sen w szczęśliwym cyklu, więc ten tego no jestem czarownicą ^^ Aha dziś lekarz określił termin porodu na 1 kwietnia, jak urodzę w terminie, to nikt mi nie uwierzy :D

emerald_m lubi tę wiadomość

Awf3p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Morwa pieknie!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Mam progesteron !!! Najwyższy w moim nędzny życiu :D poza ciążą oczywiście (chociaż wtedy 7dpo miałam mniejszy). Mój progesteron to 21,09 ng /ml norma to 1,7-27 :D a Aaaaa jaram się , jaram :D

ktory Ty masz dzien ciazy dzisiaj?

• kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ale ekstra. Tylko pozazdrościć, ja nawet w ciąży takiego poziomu nie mam. Dziś mi lekarz pogratulował mdłości... W teorii mnie cieszą, ale w praktyce mniej.

Awf3p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam 33 i muszę go zapamiętać do końca życia bo nigdy nie będzie już takiego pewnie hahahahha ale wtedy tak się ucieszyłam no 33 to dużo ale i tak klops :D

• marciaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem właśnie w 1 dniu ciąży.
    Moje objawy to mdłości i brak apetytu :p

Madziulla, tomania2806 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    Ja jestem właśnie w 1 dniu ciąży.
    Moje objawy to mdłości i brak apetytu :p

Cionza jak nic ;)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    ktory Ty masz dzien ciazy dzisiaj?
    22 dc - 7dpo :D książkowa ,żem :D pierwszy raz zapisuję się na kartach fizjologii a nie patofizjologii :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 14:07

Madziulla, ojejku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    22 cd - 7dpo :D książkowa ,żem :D pierwszy raz zapisuję się na kartach fizjologii a nie patofizjologii :D

Pięknie ;) wręcz cionzowo :D

• marciaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Cionza jak nic ;)

Cionsza cionsza, potwierdzona krwawieniem co oznacza 1 dzień ciąży :)

• emerald_m Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasieniaczek wrote:
    Śmiej się śmiej, ja miałam taki proroczy sen w szczęśliwym cyklu, więc ten tego no jestem czarownicą ^^ Aha dziś lekarz określił termin porodu n4a 1 kwietnia, jak urodzę w terminie, to nikt mi nie uwierzy :D

Gdzieżbym śmiała się śmiać :D wierzę w swoje prorocze sny, bom też wiedźma ;)
    Już się Twój potomek postara żeby go każdy zauważył. Dzieci wiedźm to istotne diabły tasmańskie :D

Morwa, prog epicki <3 Ciąża jak ta lala. Ja badam jutro. Proga i prolkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 14:13

21.01.2014. synek <3
    05.01.2018. synek <3

12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;
  • kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emerald_m wrote:
    Gdzieżbym śmiała się śmiać :D wierzę w swoje prorocze sny, bom też wiedźma ;)
    Już się Twój potomek postara żeby go każdy zauważył. Dzieci wiedźm to istotne diabły tasmańskie :D

Jak pójdzie w tatusia, to będzie jak dwa diabły tasmańskie. Historie o małym M do tej pory wspominają wszystkie ciotki, babcie i nawet wujkowie, bo podobno był tak "uroczy i rozkoszny", wszyscy też powtarzają mi, żebym się zastanowiła czy się chcę rozmnażać w ogóle. No także tego, będzie dziecko apokalipsy i armagedonu :D

Morwa, Marmurkowa lubią tę wiadomość

Awf3p2.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emerald_m trzymam za Ciebie jutro kciuki :* ja bez dupka i tym podobnych nie mogłam się przebić wyżej z progiem niż 11 ng/ml także obniżenie prolaktyny zadziałało :D

‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ