Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Kejsi, gratki! Piękna beta.
A ja dziś miałam plamienie implantacyjne. Co prawda we śnie, ale to chyba to Mój ostatni proroczy sen był, że pani Złotopolska (z tego serialu) powiedziała, że mam w brzuchu małą dziewczynkę. W ten sam dzień zrobiłam betę i bach, ciąża Jako, że był to prima aprilis, los zrobił mi żart i ciąży już nie ma. No tamtej nie ma. Teraz jestem znów
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Landrynka, Ty mi tu głupot nie wygaduj! Nic nie zostaniesz we wrześniu widzę u Ciebie II
-
Mam progesteron !!! Najwyższy w moim nędzny życiu poza ciążą oczywiście (chociaż wtedy 7dpo miałam mniejszy). Mój progesteron to 21,09 ng /ml norma to 1,7-27 a Aaaaa jaram się , jaram
Madziulla, Marmurkowa, ojejku, emerald_m, Isia93, Jagah, ZakreconaŻona, Mona_M, kate55, Kjopa3, AJA_S, Paolala lubią tę wiadomość
-
emerald_m wrote:Kejsi, gratki! Piękna beta.
A ja dziś miałam plamienie implantacyjne. Co prawda we śnie, ale to chyba to Mój ostatni proroczy sen był, że pani Złotopolska (z tego serialu) powiedziała, że mam w brzuchu małą dziewczynkę. W ten sam dzień zrobiłam betę i bach, ciąża Jako, że był to prima aprilis, los zrobił mi żart i ciąży już nie ma. No tamtej nie ma. Teraz jestem znów
Śmiej się śmiej, ja miałam taki proroczy sen w szczęśliwym cyklu, więc ten tego no jestem czarownicą ^^ Aha dziś lekarz określił termin porodu na 1 kwietnia, jak urodzę w terminie, to nikt mi nie uwierzyemerald_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:ktory Ty masz dzien ciazy dzisiaj?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 14:07
Madziulla, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasieniaczek wrote:Śmiej się śmiej, ja miałam taki proroczy sen w szczęśliwym cyklu, więc ten tego no jestem czarownicą ^^ Aha dziś lekarz określił termin porodu n4a 1 kwietnia, jak urodzę w terminie, to nikt mi nie uwierzy
Gdzieżbym śmiała się śmiać wierzę w swoje prorocze sny, bom też wiedźma
Już się Twój potomek postara żeby go każdy zauważył. Dzieci wiedźm to istotne diabły tasmańskie
Morwa, prog epicki Ciąża jak ta lala. Ja badam jutro. Proga i prolkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 14:13
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:Gdzieżbym śmiała się śmiać wierzę w swoje prorocze sny, bom też wiedźma
Już się Twój potomek postara żeby go każdy zauważył. Dzieci wiedźm to istotne diabły tasmańskie
Jak pójdzie w tatusia, to będzie jak dwa diabły tasmańskie. Historie o małym M do tej pory wspominają wszystkie ciotki, babcie i nawet wujkowie, bo podobno był tak "uroczy i rozkoszny", wszyscy też powtarzają mi, żebym się zastanowiła czy się chcę rozmnażać w ogóle. No także tego, będzie dziecko apokalipsy i armagedonuMorwa, Marmurkowa lubią tę wiadomość