Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo
Ja mam dziś wizytę u gina, trzymajcie kciuki żeby to był jakiś konkretny lekarz bo chyba inaczej się powieszę ;(
Dziewczyny czy macie też tak że nie zależnie od dnia cyklu bolą Was sutki? Bo mnie tak wkurzają, podczas seksu jak mój gdzieś tam zawędruje to go odsuwam bo mnie to drażni;/ A teraz od kilku dni to w ogóle mnie prawa pierś boli i sutek cały czas;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia93 wrote:Hejo
Ja mam dziś wizytę u gina, trzymajcie kciuki żeby to był jakiś konkretny lekarz bo chyba inaczej się powieszę ;(
Dziewczyny czy macie też tak że nie zależnie od dnia cyklu bolą Was sutki? Bo mnie tak wkurzają, podczas seksu jak mój gdzieś tam zawędruje to go odsuwam bo mnie to drażni;/ A teraz od kilku dni to w ogóle mnie prawa pierś boli i sutek cały czas;/
Mi zdarza się taka wrażliwość tylko przed @ -
Isia93 wrote:Hejo
Dziewczyny czy macie też tak że nie zależnie od dnia cyklu bolą Was sutki? Bo mnie tak wkurzają, podczas seksu jak mój gdzieś tam zawędruje to go odsuwam bo mnie to drażni;/ A teraz od kilku dni to w ogóle mnie prawa pierś boli i sutek cały czas;/ -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Jeszcze nie, dziś mam 17 dc a prolaktynę chyba bada się z 21dc? Chcę ją zrobić razem z progesteronem dobrze myślę?
Marmurkowa wrote:Czytałyście to?
http://kafeteria.pl/ziu/najstarsza-matka-w-australii-urodzila-dziecko-w-wieku-63-lat-a_10315
Dziewczyny jeszcze wszystko przed nami z takim 78-latkiem mmmmmm ciacho
Taaaa.... ostatnio laska jedna na "rocznik 95-96" chyba napisała, ze dobrze, ze sa młode staraczki, bo przynajmniej nie będą jak inne jak babcie odbierać dzieci ze szkoły
Chyba miała na myśli własnie takie cuda
A na sierpniówkach dziś znowu 2,5 ciąży, idą jak burza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 10:50
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Corcula wrote:No hej! Ja od rana grzeszę i wypiłam kawę, taką z kofeina... . W nocy przyszły do nas dzieci wiec spaliśmy w 4ke no w 5tke prawie że .
Lubie to!
Zawsze jak czytam takie wpisy to po prostu sie wzruszam, magia rodziny, no
ojejku - wiesz, kupilam podwojny test z miejscowej sieciowki (a'la Rossmann) i melduje: pokazaly sie dwie kreski, magiczne, bo w kolorze niebieskim (co znowu wskazuje na Pana Orzeszka! ) Ostatnie podejscie w niedziele, ale jestem dobrej mysli, skoro nawet allegrowe sikacze sa zgodne
Dalej zatrzymujesz wode? Jak sobie z tym radzisz, bo mnie tez dopadlo i czuje sie napompowana, trudno dzinsy zapiac, bo czuje ucisk w podbrzuszu i pasie. No i najwazniejsze pytanie, wszyscy mowia, ze jak bedzie chlopak to kobieta pieknieje, wiec kiedy stane sie seks bomba?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Lubie to!
Zawsze jak czytam takie wpisy to po prostu sie wzruszam, magia rodziny, no
ojejku - wiesz, kupilam podwojny test z miejscowej sieciowki (a'la Rossmann) i melduje: pokazaly sie dwie kreski, magiczne, bo w kolorze niebieskim (co znowu wskazuje na Pana Orzeszka! ) Ostatnie podejscie w niedziele, ale jestem dobrej mysli, skoro nawet allegrowe sikacze sa zgodne
Dalej zatrzymujesz wode? Jak sobie z tym radzisz, bo mnie tez dopadlo i czuje sie napompowana, trudno dzinsy zapiac, bo czuje ucisk w podbrzuszu i pasie. No i najwazniejsze pytanie, wszyscy mowia, ze jak bedzie chlopak to kobieta pieknieje, wiec kiedy stane sie seks bomba?!
ja juz nie, ale miałam autentycznie brzuch jak w 6mc jeszcze przed pozytywnym testem. Staraj się dużo pić, ja piję wodę z cytryną, wodę sam ą, herbatę z pokrzywy, melisę...
Nie wiem, czy powyższe jest dozwolone w ciąży, ale ja na razie nie wierze w moją ciążę, to sobie piję co chcę, poza alkoholem.
Ja chyba będę miała syna i córkę, bo własnie na jednym policzku wyskoczył mi mega pryszcz - co zwiastuje Oliwię, a drugi jest gładziutki jak pupcia niemowlaka, co zwiastuje Trelka (wiadomo, imiona maja od stwórcy Ovitrelle )Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 10:59
Jagah, Madziulla, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Helloł ..łooo masakra widze LWD dopada coraz wecej osób
matko kiedy Was nadrobię
co do objawów cionzun przyznam sie bez bicia jedyny objaw jaki małam toto ze wszedzie cułam G no cóz ale trudno ne czuc jak codzenne sie wymieniało basen małzowi
Landryneczka ojjj sennosc zza to to chyb 10 pkt
lece Was nadrobic
-
A gów.....no prawda ja mam chłopaka a pysk w ciąży miałam jak po spotkaniu z tramwajem.... no może trochę przesadziłam ale wyskakiwało mi tam i ówdzie
A moja psiapsióła będzie miała Hankę i jest piękna nic nie wyskakuje.Ania_84, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:A gów.....no prawda ja mam chłopaka a pysk w ciąży miałam jak po spotkaniu z tramwajem.... no może trochę przesadziłam ale wyskakiwało mi tam i ówdzie
A moja psiapsióła będzie miała Hankę i jest piękna nic nie wyskakuje.Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marmurkowa - buhahaha, niezle porownanie twarzy W ciazy z corka bylam piekna, ale malo kto to widzial, bo pierwsze pol roku spedzilam na blejkach w WC Jak teraz pokazal sie pozytywny test to zrobilam sobie na obiad frytki z jajkiem sadzonym i brokulami, bo pozniej moglabym tylko pomarzyc o niezdrowym zarciu
ojejku lubi tę wiadomość
-
Marmurkowa wrote:A gów.....no prawda ja mam chłopaka a pysk w ciąży miałam jak po spotkaniu z tramwajem.... no może trochę przesadziłam ale wyskakiwało mi tam i ówdzie
A moja psiapsióła będzie miała Hankę i jest piękna nic nie wyskakuje.
Ojejku no własne Ty tu masz trojacki a nawet mog byc 6raczki jak kazde podzieliło sie na blizniak jednojaowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Mam mam objaw cionzy w 15 dc
Frytki!!! chce!!!
Ja też chcę czyli co jestem w cionszy??!!! Zaznaczam że to mój 3 dc. Czy to możliwe? Z chłopakiem spałam tylko raz i to 3 miesiące temu byłam dziewicą. Ale chcę frytki!!!
No dobra zainspirowałam się historiami z netu
Ja też bym zjadła ale boję się że mi du....ę jeszcze bardziej rozwali
Ed. Idę się leczyć w zaciszu domowym bo obawiam się ze jak wyjdę na ulicę to w kaftan mnie zapakują i nawet nie będę wiedziała kiedy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 11:48
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Ja też chcę czyli co jestem w cionszy??!!! Zaznaczam że to mój 3 dc. Czy to możliwe? Z chłopakiem spałam tylko raz i to 3 miesiące temu byłam dziewicą. Ale chcę frytki!!!
hahaha bez kitu oplulam monitor a kolezanki z pracy patrza sie na mnie jak na debilke... !!! rozwalaja mnie takie historie!!