Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mogę i ja? Jestem zapisana na marcówki, ale strach tam zaglądać... Tak się cieszę z pozytywnych emocji po tej stronie mocy stawiam dla wszystkich wielką szklankę lemoniady imbirowej
ojejku, Morwa, VillemoVilo, AJA_S, marciaa, Corcula lubią tę wiadomość
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:No na to wygląda 5dpo to czas kolekcjonować objawy ten akurat jest całkiem spoko
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
AhnaKlementyna wrote:Mogę i ja? Jestem zapisana na marcówki, ale strach tam zaglądać... Tak się cieszę z pozytywnych emocji po tej stronie mocy stawiam dla wszystkich wielką szklankę lemoniady imbirowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 21:38
-
ZakreconaŻona wrote:Aniu a już znasz płeć swojego tygryska?
Ja dzus pierwszy raz od 5 dni w swoim lozeczku szpitale sa fee poszlam z bólem brzucha a wyszlam z bolem tylka i kręgosłupa
Landryneczko wsio ok dziedzic dak mi znac matka siadaj na dupie i zwolnij tempo -
ojejku wrote:hehe standard, do czasu testu z dwiema kreskami sa wszystkie objawy, a potem się okazuje, ze ich nie ma i nie ma i nie ma... wszyscy już mają Blejki, śpią w śpiworach, mają zawroty głowy itp itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 21:40
Ania_84, ojejku, ZakreconaŻona, Corcula lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja zjadłam dzisiaj 3 batony z orzechami i bułkę jagodową i mnie zmuliło to mój pierwszy objaff
Do tegi zapodaj sliwke popijajac ha woda biegunka tez ma punkty z tego co pamietamMorwa, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Nie na prenatarnych zalozyl noge na noge i mial wyrabane po calosci
Ja dzus pierwszy raz od 5 dni w swoim lozeczku szpitale sa fee poszlam z bólem brzucha a wyszlam z bolem tylka i kręgosłupa
Landryneczko wsio ok dziedzic dak mi znac matka siadaj na dupie i zwolnij tempoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
VillemoVilo wrote:Czy objawem ciąży może być nieodparta chęć otrucia szefowej?
-
Ania_84 wrote:Looo to pluje wiruskami
Do tegi zapodaj sliwke popijajac ha woda biegunka tez ma punkty z tego co pamietam -
Villemo jak najbardziej, powinnaś zaznaczyć chwiejny nastrój, nerwowość i zgagę 5 pkt do przodu jak nic
ZakreconaŻona, VillemoVilo, Morwa, Corcula, AJA_S lubią tę wiadomość
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
Morwa wrote:To jak "nogę na nogę" to może mała panna wam rośnie?
Tylko jak będzie miala po tatusiu wzr to faceci beda jej sie patrzec tylko w dekoltMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:hehe standard, do czasu testu z dwiema kreskami sa wszystkie objawy, a potem się okazuje, ze ich nie ma i nie ma i nie ma... wszyscy już mają Blejki, śpią w śpiworach, mają zawroty głowy itp itd
-
Morwa wrote:Oj to ja miałam jakieś kiepskie te śliwki , bo zjadłam z pół kila popiłam wodą i nie zadziałało ale jutro wstanę wcześniej to mnie wieczorem senność złapie to tez będzie objaff
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny