Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Mitonia super wieści:)
Camille kurde, dupek jeden! dzwon dzwon do niego niech sie tlumaczy! trzymaj sie!
hehe dzien gifów:)
ojejku podoba mi sie co piszesz;) u mnie tez pojawil sie lwd o dziwo;) staffik:D cudowne psiska:D
[img][/img]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 19:23
Demsik, mitonia, ojejku lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyWiecie co on generalnie przyjmuje do 18 i mnoe na 18 zapisal bo ja tak moge najwczesniej po pracy, zawsze na mnie czekal nawet do 15po. Dzis bylam punkt 18 nie wiem czy wyszedl wczesnien czy w ogole go nie bylo. Byc moze cos mu wypadlo mkze jakis dyżur nie wiem. Ale powinien byl zadzwonić
napisalam mu smsa z prosba o kontakt bo nie zjawil sie na umowionej wizycie i czekam. Jak sie nie odezwie do jutra to dzwobie do innego lekarza a temu panu podziekuje. Mialam o nim bardzo dobre zdanie ale dzis przegial totalnie.
-
Camille87 wrote:Wiecie co on generalnie przyjmuje do 18 i mnoe na 18 zapisal bo ja tak moge najwczesniej po pracy, zawsze na mnie czekal nawet do 15po. Dzis bylam punkt 18 nie wiem czy wyszedl wczesnien czy w ogole go nie bylo. Byc moze cos mu wypadlo mkze jakis dyżur nie wiem. Ale powinien byl zadzwonić
napisalam mu smsa z prosba o kontakt bo nie zjawil sie na umowionej wizycie i czekam. Jak sie nie odezwie do jutra to dzwobie do innego lekarza a temu panu podziekuje. Mialam o nim bardzo dobre zdanie ale dzis przegial totalnie.
O kurczę, no to koleś pojechałMógł dać znać, albo zostawić ci chociaż jakąś wiadomość, jeśli pilna sprawa mu wyskoczyła
-
nick nieaktualnyojejku wrote:camille, a to nie usg genetyczne miało być dziś/
znajdź jakiegoś lekarza z certyfikatem, aby je jednak wykonać
reszcie ogromnie gratuluję.
nie wiem skąd chyba od Wasale złapałam luz w dupie na maxa, póki co nie mam nawet stresa przed jutrzejszą wizytą. koniec z tym użalaniem się na coś, co się przecież nie wydarzy i wszystko będzie dobrze
buziole, jadę oglądać do siostry szczeniaka staffika
Tak, wlasnie usg genetyczne -
Kolejna wizyta darmowa i ...uj!!!
Lezymy jak te misiki i jeszcze troche i bedziemy wygladac jak ta brzuszatka na gifie a gdzie do maja he he
Przy was tez wraca mi LWD-dzieki laski;)
Ojejku o ktorej wizyta?Arwi, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Camille współczuję
jest u tego gina jakaś rejestracja? Świetnie po prostu niektórzy traktują pacjentów:/
On przyjmuje prywatnie wiec wszystko na komorke ale zapisal mnie na dzis na poprzedniej wizycieiesiac temutyle czekania, tyle stresu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Emaju mnie to ruszające cos przypomina kupę a nie ziemniaka
wiesz, głodnemu chleb na myśli
ja ewidentnie widzę batata, ale marzą mi się frytki z batatów
ktoś pytał o naleśniki bg? niestety, ide na łatwiznę, nie są zdrowe, tylko bez glutenu, z mieszanki "bezgluten"
a staffik cudowny -
Camille
a to pała z lekarza!
dziewczyny - najlepsze nalesniki bg sa z maki ryzowejuo jezu rozmarzylam sie
fajnie jak kazdej z was wraca lwd - w kupie razniej! w kupie sila
pytaniew pon zaczynam nowa prace, niestety ale spodnie zaczynaja mnie cisnac w brzuch, w dresowych do pracy chodzic nie moge, kupic rozmiar wieksze portki czy inwestowac juz w ciazowe? ewentualnie legginsy i tuniki albo oversizowe swetry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 21:03
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:Camille
a to pała z lekarza!
dziewczyny - najlepsze nalesniki bg sa z maki ryzowejuo jezu rozmarzylam sie
fajnie jak kazdej z was wraca lwd - w kupie razniej! w kupie sila
pytaniew pon zaczynam nowa prace, niestety ale spodnie zaczynaja mnie cisnac w brzuch, w dresowych do pracy chodzic nie moge, kupic rozmiar wieksze portki czy inwestowac juz w ciazowe? ewentualnie legginsy i tuniki albo oversizowe swetry
-
mitonia - mala akrobatka tobie rosnie
ja dzisiaj pojechalam grubo - slodki chleb (brioche) moczylam w mleku z cukrem waniliowym i jajku i na patelnie - kolacja orgazmzjadlam tylko pol kromki a trzy pozostale wszamal maz
zazdroszcze tobie Impra, ze dochodzisz przy salatkach - mnie kreci ciemna strona mocy hahahahaha
i to nie jest smieszne
nalesniczki, chleb w mleku i jajku, pierogi, pizzunia
a przed cionzunia zdrowe soki, bg, bez laktozy, prawie wegansko-wegetariansko hahaha
Ed. literowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 21:19
ZakreconaŻona, Demsik lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Jejku ale wyzwań na tą ciążę...nowa praca? Co cię tak zmotywowało?
praca jest zajebista, nie bede skromnazgodzilam sie zanim przytrafila sie cionzunia, szef bardzo chcial mnie i tylko mnie, nikogo innego, nie mam odwagi powiedziec szefowi o cionzy bo boje sie, ze mnie nie przyjmie a ja chce pracowac do 7-mego miesiaca
potem przymusowe zwolnienie - takie tu przepisy
praca umyslowa, musze wlasciwie tylko myslec i duzo czytac i czasami zamieszac w kociolku
oczywiscie jak trzeba bedzie to bede lezec w domu ale chce sprobowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 21:18
ojejku, Camille87, Demsik, Paolala, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Corcula wrote:Smietana ciazowki nie zaszkodzi kupic bo i tak sie przydadza
a ta guma co jest na brzuch ciazowy, ktory dopiero urosnie, nie bedzie mi zwisac jak flak?
Ed.znowu literowki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 21:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny