Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje ze mimo braku wód skurczy brak.... Wyspałam sie i czekam na rozwój wydarzeń
Gocha nooo, dawaj na świat:pArwi, Impresja lubią tę wiadomość
-
ala ala ala lala Aaaa wody poszly to wyjdzie bankowo, bo napic sie musi co nie
Ala postaw czekolade przy wyjsciu z tunelu i noo jak to polska krew to flaszke postaw! Wyjdzie w 5 minut hahaha! Przynete zastaw!!! Ewentualnie pizze jakas! Aaale sie ciesze !
Morwa! i to mi sie podoba! Ja tez sie szybko podnosze! Podoba mi sie Twoje podejscie! Jest takie .. meskieJak mozna tobie jakos pomoc w firmie to z checia wam strone potlumaczyc moge - francuski, niemiecki, znam tez duzo nativ speakerow jezeli chodzi o grecki i portugalski
Nazbierasz pieniadze! Jak cos to zrobimy skladke! Morwa bedziesz miala blizniaki! Ba nawet kilka par blizniakow! A pytongowac mozesz w gumie przeciez!
Ej ja sobie wywrozylam z sikow corke, wiec to nic pewnego ahaha ale na youtubie obiecali, ze w sikach jest moc i mozna czytac jak z kart
Ojejku! Cyc do przodu! Jablko w lape! Unikaj dzisiaj plynnego pozywienia bo sie ze stresu do wizyty kilka razy posłaszwracasz z dobrymi wiesciami i boska fota!!!! mama ginekolog kazala batonika zjesc przed wizyta albo pomarancze bo wtedy podobno dziedzic bedzie skakal! Ja zamierzam na prenatalne kawe walnac hahah
nie pilam odkad zaszlam - odrzuca mnie
nie wiem o co chodzi z tymi ziemniakami ale widze, ze dlugi post mi wyszedl a przeciez jak jest dlugi to jest zabawa no ale macie, serwuje karne ziemniaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 08:05
Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa
Wiedziała,że jesteś silną kobietą. Uwielbiam takich ludzi. Spełniaj marzenia i czekamy w grudniu na Mikołaja
Szkoda,że w realu nie mam takich koło siebie.
Ala,Ala,Ala będzie zaraz Gosia
Moja przyjaciółka od piątku ma skurcze. Była cały weekend w szpitalu i w niedzielę chyba albo wczoraj rano wygnali ją ze szpitala. Skurcze o mocy 100 ale wszystko zamknięte i ordynator wygoniłŁaziła wczoraj po tesco żeby się rozkręciło i skurcze miała co kilkanaście minut.
Ojejku kciuki za wizytęNie stresuj się za mocno.
Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa dobrze znow cie widziec.jestesmy z toba zawsze i wszedzie;)
Ojejku powodzenia;)
Ktosiowa to ladnie zaszalalas z tymi trampkami.kuruj sie
Aleala daj znac jak gosienka sie wreszcie pojawi;)
Ja nadal plamie i bardzo mnie to stresuje.chyba dzis zadzwonię do ginaMorwa lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doktory z wizyty mówia ze to raczej nie dziś i dadzą mi 20 godzin na 'samoporuszenie' jak nie to oxy
Arwi, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Ogólnie dobrze. Trochę popanikowałam sobie, ale teraz grzecznie czekam na pierwsze usg. Jeszcze 9 dni i zobaczymy czy
jest czy kicha.
jaka kicha co Ty gadasz! wszystko bedzie ok!! bedzie piekne seduszko!!Mona_M, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ktosiowa wrote:Ps. też chcę bliźniaki!
Ale nie wiem czy kiedykolwiek miałam dwa jaja...Ostatnio w Polsce kobieta 2 razy nacisnęła kopiuj i jej 3-jaczki jednojajowe wyszły
bita_smietana, ktosiowa, pepsunieczka, Demsik, Morwa lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny