Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Czeeeść
Niestety nie jestem na bieżąco, w pracy mam straszny młyn
Wpadłam tylko napisać, że odezwę się w przyszłym tyg- teraz lecimy do Budapesztu
Dziedzic będzie miał takie atrakcje
ojejku, Corcula, Demsik, Impresja, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Do bliźniaków nie potrzeba 2 jaj. Zawsze to 1 może zrobić kopię ksero
Ostatnio w Polsce kobieta 2 razy nacisnęła kopiuj i jej 3-jaczki jednojajowe wyszły
ale chyba (teoretycznie) łatwiej o drugie jajo niż o kopię ksero...
Chociaż u mnie (teoretycznie) chyba większa szansa jest na kopię ksero niż na 2 jaja i 2 zdrowe plemniki równocześnie
-
Uuuu Ala dawaj, dawaj !
Wody poszły i tyle czasu aż Ci dają? Może nie wszystkie poszły, ja przynajmniej tak miałamDoktorkowa po 3h stwierdziła, że sprawdzi no i odessać się jednak coś dało, po 1h jak wstałam do wc to taki mnie skurcz złapał, że po kolejnych 2h młody wyskoczył
Także Go! Go! Go!
Kate55, wspaniałych wraże na wypadzie
Morwa, jak dobrze Cię widzieć, ściskamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 10:58
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wygarnij i ustaw kobite do pionu!
SusannaDean, Arwi, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymitonia wrote:Susanna , nie żałuj sobie, wiele bab ma kalafior zamiast mózgu, nie powiem, że my nie mamy, ale nam wolno
Cały czas mnie straszy bo lata po lekarzach co 3 dni i słucha co się dzieje co mówią w kolejce co ją nastraszą i mi to potem gada i gada i mam dosć -
Cześć i czołem!
Dalej pozdrawiam Was z łóżka, chora baba w ciąży gorsza niż chlop z katarem. Jeszcze sraczka mnie złapała
Aleala- dajesz koleżanki, wykichaj naszą pierwszą LwD'ziarską juniorkę
Susanna- koleżankę zaknebluj! Co za typiarka...bita_smietana, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolczyk wrote:Cześć i czołem!
Dalej pozdrawiam Was z łóżka, chora baba w ciąży gorsza niż chlop z katarem. Jeszcze sraczka mnie złapała
Aleala- dajesz koleżanki, wykichaj naszą pierwszą LwD'ziarską juniorkę
Susanna- koleżankę zaknebluj! Co za typiarka... -
Susanna to taka typowa toksyczna psiapsiolka z tegp co czytam. Martwi sie, ma schizy i uwaza, ze Ty jako odpowiedzialna przyszla mama tez powinnas je miec
.
Dzisiaj bylam na pobraniu krwi do pappa w piatek o 14tej usg.
Bardzo, baaaaardzo nie moge sie doczekac
Ala, trzymam kciuki za szybki porod!
Kate udanej podrozy! Ja planuje Portugalie w styczniu tylko ciekawe czy mnie do samolotu wpuszcza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 11:34
-
gdzie jest Karolka? chyba termin sikania Jej sie zbliza:D
Susanna zrob sobie przerwe od "kolezanki"
Mona bedzie dobrze:)
Kate udanych wakacji;]
jaram sie nowym blenderem od stelaża:) bede miszczunio koktajli:D wczesniej mialam taki z biedronki - masakra:) dzis serwuje dynie, z pomaranczem i imbirem i mleko kokosowe;]
SMietana mnie z maki ryzowej nalesniki nie wychodza;/ inna sprawa ze z pszennej ostatnio tez mi nei wyszly:PArwi lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
SusannaDean wrote:Ale ona też jest w ciąży właśnie!
Cały czas mnie straszy bo lata po lekarzach co 3 dni i słucha co się dzieje co mówią w kolejce co ją nastraszą i mi to potem gada i gada i mam dosć
No to durna d kwadratu panikara. To nikomu nie służy, a przede wszystkim dziecku. Może ogranicz z nią kontakt na jakiś czas. Tak będzie najzdrowiej dla CiebieSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymitonia wrote:No to durna d kwadratu panikara. To nikomu nie służy, a przede wszystkim dziecku. Może ogranicz z nią kontakt na jakiś czas. Tak będzie najzdrowiej dla Ciebie
Na szczęście na fb można nie odpisywać, niech się obraża
Mam blender i maliny mrożone, banany i inne owoce...mmmm może z tego coś wyczaruję potem ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Susanna co do tej kumpeli. szkoda slow...
masz dobre podejscie. zlewka i ubaw po pachy z niej.
jeszcze brkuje zeby ona Cie swoja shiza zarazila....z dala od takichDziś mnie to już bawi !