Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolczyk bardzo chetnie, prosze cie zatem o zbieranie;)))
Jagah fajowy ten ziemnior,gdybym tylko mogla usiasc na pytonga;)Corcula, Arwi lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Skurczy brak ;p
Za to zjadlabym kurczaka z rożna :pDemsik, Corcula, Arwi, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
ojejku- ooo, dzisiaj wizytujesz, to wrocisz z LwD wypchana po same cycki, fajnie!
Myslisz, ze w 12tc bedzie juz widoczny Siusiak? Mam wizyte kilka dni po Tobie, i w przyszlym tyg., bedac w PL zastanawiam sie nad kolejnym podejscie do ginekologa, ale mam na mysli glownie plec
Demsik- nie zaszkodzi obrazek wydrukowac i usiasc, zawsze to jakies urozmaicenie dla posladow i rozluznienia glowy
Jeszcze jedno, wazne pytanie! Czy codziennie spozywanie coca coli, powiedzmy w ilosci dwoch sztuk puszek, moze przyczynic sie do cukrzycy ciazowej? Zaznaczam, ze poza tym napojem z bomba cukru nie podjadam NICZEGO strikte slodkiego, zadnych cukiereczkow, pomadek, dzemu, nutelli, miodu. -
Ha widzę że nie tylko mi marzy się pytongowanie;) Serio już myślałam że coś ze mną nie halo,że zamiast skupić się na dziecku to mi seksy w głowie;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 14:29
Demsik, Arwi, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Skurczy brak ;p
Za to zjadlabym kurczaka z rożna :p
Moze ja sie nie znam bo nie rodzilam ale jak Tobie w nocy odeszly wody to nie powinni Ci cesarki zrobic?? dziecko moze byc tam w srodku bez tych wod byc? sory za moze glupie pytanie -
Ala...ja 11 lat temu tez wjechałam bez skurczy/byly ale nie na ktg/ ale była moja położna raz ciach pach w żyłkę oxy i za kilka h miałam bobo przy cycu...może też sobie zapodaj bo te 20 h czekania jakieś dziwne.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
aleala- ja Ci dobrze radze, dziewczyno, idz sie przespij i nabierz sil
bo przeciez lada chwila bedziesz parla, i spalisz wiecej kalorii niz wszystkie treningi z Chodakowska
Zaraz Twoj kurczak bedzie w beciku, poczekaj jak Ci pieknie zaspiewa
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Nie jest madziulla głupie.z synem wody zaczely odchodzic mi ok 5 nad ranem a cc zrobili mi o 21 wiec szybciej mi robili niz aloali.ja dostawalam oksy ale na mnie nie dzialala.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Jagah - czesc, znowu rzygasz jak kot?
wiesz bede z tych wkurzajacych ale ja nie uzywam pudrow ani kremow koloryzujacych
jestem totalnie anty nastawiona do specyfikow malowniczych poza maskara (prawdziwe piekno kryje sie w srodku itd.
lol
) aaaaale jak szykuje mi sie jakas gruba impreza w okresie zimowym (raz na sto lat) to wtedy na pysk nakladam dior nude air, dla mnie bomba, bomba, bomba - booooo jest lekki jak powietrze (stad nazwa air
) i wystarczy kilka kropelek i masz twarz idealna jak modelka z gazety
dla mnie cudo nad cuda
ps. mozna uzywac tez po dacie przydatnoscija tak robie
ps1. sa tez kremy BB, fajna sprawa ale mnie tez wkur$iajaale to taka alternatywa dla pudrow
ps2. nie wiem czy macie u siebie sephore ale z karta sephora ma sie bardzo czesto 20% i wtedy wlasnie tam kupujeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 14:52
Jagah lubi tę wiadomość
-
Jagah wrote:aleala- ja Ci dobrze radze, dziewczyno, idz sie przespij i nabierz sil
bo przeciez lada chwila bedziesz parla, i spalisz wiecej kalorii niz wszystkie treningi z Chodakowska
Zaraz Twoj kurczak bedzie w beciku, poczekaj jak Ci pieknie zaspiewa
a ja ci radze zamowic tego kurczaka z rozna, potem dieta matki karmiacej i bedziesz sie tylko zapachem zaciagac! wciagaj calego kurczaczka i jeszcze szaszlyczka!na zdrowie!!!!!!
Corcula, aleala lubią tę wiadomość
-
pepsunieczka wrote:Śmietana...i co narobiłaś,zbierałam na perfum i teraz co muszę zbierać na to /cudo/,ach...ja to podatna jestem...
ps...cena też/cudo/hehe
nie wiem jak jest z douglasem ale w sephorze warto sie zapisac i poprosic o karte - 10% to u nich norma a 20% tez jest bardzo czesto, nawet kiedys raz bylo 25%cena cudnie wysoka ale przysiegam wystarczy kilka kropelek (jest mega wydajny) i czary mary
aaaaale najlepiej isc do drogerii i poprosic o probke i przetestowac na swojej skorzeboskie sa tez takie gabeczki do nakladania pudru ale mozna pociac gabke kuchenna
nie widze roznicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 15:07
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Nooo kochana ..jak obiecujesz że po tym cudzie dodatkowo urosną mi takie cycki jak na gifie ona ma ,kupuje od razu..
Gąbki to ja mam,jadę jutro do pl i wejdę po próbki.bita_smietana, Demsik lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyStyczniowaNadzieja wrote:jestesmy w szpitaalu bo pojawilo sie krwawienie (teraz czysto ale bylo tego sporo) na usg nic nie widac, ani pecherzyka, ani zarodka. Czekamy... Jedyne czego teraz potrzebuje to modlitwy i cudu!
Styczniowa Nadzieje trzymam kciuki!!! musi byc dobrze!! -
Styczniowa, kciuki!!!
Dziewczyny, jestem w szpitalu co troche mnie badają i nie dają powodów do obaw, LWD