Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chcialabym ale ostatni skurcz, który niósł mi nadzieje okazał sie jedynie zwiastunem pierda...
Impresja, bita_smietana, ZakreconaŻona, Jagah, Corcula, pepsunieczka, Karolczyk, Paolala, Demsik, Madziulla, marzusiax, Arwi, emaj, Morwa, Mona_M, mitonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStyczniowa trzymam kciuki
jest jeszcze bardzo wczesnie może nie byc widac pecherzyka!
Ojejku sliczny bobasek juz taki duzy i ksztaltny
A teraz pytanie z cyklu braku LWD! Jakie macie tsh? Ja dzis odebralam wynik i mam 4,09!!mam sie martwic? Wizyta w czwartek dopiero
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 18:26
-
nick nieaktualnyJa też byłam w szpitalu bo po jakiegoś pierona zrobiłam test i negatywny...co mnie podkusiło? Miałam też małe plamienie kawa z mlekiem. W szpitalu badanie dowcipne wyszło ok, macica powiększona trochę, w środku czysto na wzierniku i rękawiczce lekarki, mam sobie iść do swojego lekarza dalej na kontrolę ona nie widzi nic niepokojącego, brzuch nie boli. Pytała czy piersi mnie bolą
.... na oddział by mnie musieli wziąć aby zrobić usg czy betę, a wiec odesłali, do godziny powinnam mieć wynik bety prywatnie......
-
MARTA!!!!
Zakochałam się!!!Może się mylę ale dla mnie przystojny facet tam leżakuje.
Piękne,cudne dziecie...oł jeeeee i co!?..można..no można!!!
Całuje,ściskam i pozdrawiam.
Ala...wypuść Gochę...ojejku lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Camille87 wrote:Styczniowa trzymam kciuki
jest jeszcze bardzo wczesnie może nie byc widac pecherzyka!
Ojejku sliczny bobasek juz taki duzy i ksztaltny
A teraz pytanie z cyklu braku LWD! Jakie macie tsh? Ja dzis odebralam wynik i mam 4,09!!mam sie martwic? Wizyta w czwartek dopiero
Camille87 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StyczniowaNadzieja wrote:jestesmy w szpitaalu bo pojawilo sie krwawienie (teraz czysto ale bylo tego sporo) na usg nic nie widac, ani pecherzyka, ani zarodka. Czekamy... Jedyne czego teraz potrzebuje to modlitwy i cudu!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Tak caile,od razu na wizycie powiedz ginowi.albo zapisze ci euthyrox albo wysle do endokrynologa.to za wysoki poziom tsh w ciazy.ja mialam ponad trzy,teraz biore w/w lek i za dwa tyg robie poqtorkw i zobaczymy czy spada.
Dzieki Demsik a robilas ft3 ft4? Bo podobno samo tsh jeszcze o niczym nie świadczy. .?