Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny...
11 tydzień! Aaaaaaaaaaa!!
http://i1179.photobucket.com/albums/x400/hikarixmitsuki/lucky%20star/luckystar03.gif
Witaj Morwa, tęskniłam za twoimi dobrymi fluidami! Strasznie mi smutno, że musiałaś znowu cierpieć
Masz tu ode mnie
Jesteś najlepszaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 12:32
Ania-nowa, Demsik, bita_smietana, emaj, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziwwczyny zadzwonil moj gin i powiedzial ze wczesniej sie zmyl bo wlascicielka budynku nie wlaczyla ogrzewania i mial 16stopni w gabinecie
przepraszal ze nie uprzedzil i zapisal mbie na czwartek, powiedział ze bedzie czekal na mnie az przyjade
jak pojde juz na wizytr to mu powiem co o tym myślę...
Demsik, ojejku, Arwi, emaj, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Dziwwczyny zadzwonil moj gin i powiedzial ze wczesniej sie zmyl bo wlascicielka budynku nie wlaczyla ogrzewania i mial 16stopni w gabinecie
przepraszal ze nie uprzedzil i zapisal mbie na czwartek, powiedział ze bedzie czekal na mnie az przyjade
jak pojde juz na wizytr to mu powiem co o tym myślę...
-
nick nieaktualnyCo ja paczę! Morwa
wspaniałe wieści cieszę się, że wróciłaś do nas z planem działania. Każda z nas powinna się od Ciebie tego podejścia nauczyć
Ojejku dawaj relacje z wizytymoże być nawet video
Ala wyskakuj z dwupaku bo chętnych na łożysko jest dużo
Ciężarówki z LwD grzecznie lezakujcie i dojrzewajcie mieszając w kociolkach za te niezabąblowane jeszcze
Madziulla Ty tam między nogi tak nie zagladaj tylko zabieraj się za furczenie że StelażemSusannaDean, Madziulla, bita_smietana, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Madziulla Ty tam między nogi tak nie zagladaj tylko zabieraj się za furczenie że Stelażem
A czy ja pisze ze zaprzestałam gwałcenia męża mego??wręcz przeciwnie.
13 dc wiec maz moj biedny bedzie
ZakreconaŻona, SusannaDean, bita_smietana, karolka22 lubią tę wiadomość
-
Ania nowa glowa do gory,bedzie dobrze, musi byc.polowa sukcesu to pozytywne myślenie;)
Moj synek o 13 zaczal swoje wystepy.wyslalam malza zeby nagral wszystko narobil zdjec bo to pierwsza impreza mojego dziecka na ktorym nie moge byc.a tak wogole czy robicie zakupy w biedrze?bo jesli ktoras tak i dostaje naklejkina pluszaki i nie ma co z nimi zrobic to chetnie przyjme;)
Emaj bylam w sobote u gina wiec teraz czekam grzecznie w lozeczku na koniec plamien.sa coraz to slabsze,minimalne w porownaniu do soboty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 13:11
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleala masz zakaz uzywania komorki a nakaz parcia co by gocha sie pojawila na naszym swiecie.potem zakaz juz nie obowiazuje i meldujesz sie z piekna focia naszej lwd-kruszynki;)
Arwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik, ja mam cztery naklejki, ale mogę zbierać dla Ciebie
Ania- łepetynka do góry, u mnie też takie glupkowate sny. Nie możemy się bać, bo strachliwy dzidziol będzieBrzucha też z lupą trzeba szukać, ale głupio pocieszam się, że będzie mniej do zrzucenia
dobrze będzie przecież, musi być, No!
-
Dzisiaj to ja mam ochotę zgwałcić co najwyżej pączka i wyssać mu cały dżem. Jezu, mam niedobór pączków we krwiiiiiiiii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 13:19
Madziulla, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa, witaj wojowniczko
wiedzialam, ze wrocisz z moca teczy
sciskam cieplo
Aleala- po odejsciu wod masz czekac jeszcze 20h?! w nieregularnych skurczach?! SZOK! Mnie meczyly skurcze cala noc w roznych czestotliwosciach, rano na obchodzie zapodali mi oksytocyne i corka urodzila sie w niespelna 4h. Bedziesz miala jakies znieczulenie, czy idziesz na zywiol?Stelaz rodzi z Toba?
Zycze Ci lagodnego porodu i pieknego spotkania z Gosiaczkiem
Susanna- omijam takich ludzi, bo wytwarzaja tylko zla energie, a prawda jest taka, ze niejedna taka wypielegnowana ciaza konczy sie dramatem, wobec ktorego czlowiek jest bezsilny, i zadna ilosc USG, witamin i innych cudow nie pomoze. Trzeba wierzyc w swoja ciaze i zdrowe dziecko, zeby umacniac siebie psychicznie jako przyszla matke i dopingowac malenstwo, zeby walczylo (jesli musi)
Swoja droga, nie rozumiem jak dwie ciezarne kobiety moga dopuscic do sytuacji, gdzie jedna nakreca druga na chore scenariusze, roztacza wizje przytycia do wielkosci wieloryba, albo ma zdrowa ciaze, a ktos szuka dziury w calym i sam sobie wkreca dziwne akcje. Ale to zapewne kwestia charakteru, pewnie nieraz i przezyc zwiazanych z ciaza, badz strata.
Mnie ostatnio spotkala tez dziwna sytuacja, moja kolezanka jak uslyszala, ze jestem w ciazy to byla tak zaskoczona i jednoczesnie oburzona? ze moja przyjaciolka urwala temat, bo wygladalo tak, jakby moja wyczekana ciaza miala przycmic jej ciaze.. ktora nawet nie wie kiedy sie zaczela, nie zna daty pierwszej miesiaczki, bo przeciez lekarz jej wszystko wyliczy, wowNo i zamiast zapytac pierwsze, czy wszystko sie dobrze rozwija to zapytala tylko, czy znowu rzygam jak kot, takze troska na najwyzszym poziomie
W ciazy dobrze sie poznaje znajomych.
Ania- weeeez, ogarnij sie i napij melisy na uspokojenieKup sobie dobra ksiazke z romansem, poprzegladaj promocje dla dzieci, wozek wybrany? Ostatnio mialas zgrzyty ze Stelazem to moze jakas dobra komedia we dwoje?
Szukaj pozytywow wokol Ciebie i odpoczywaj, poki mozesz!
Bita Smietana- polecam kupic od razu spodnie ciazowe, jesli z gumka to spokojnie bedzie rosnac razem z brzuchem. Mozesz tez kupic spodnie na regulowanej gumce, i jak zajdzie potrzeba to poszerzac. Obie opcje sa dobre, chociaz zima idzie to ja, jako zmarzluch zamierzam nosic getry i spodnie jednoczesnie, zeby mi posladki nie zamarzlyPowodzenia w nowej pracusi!
Dobra, teraz moje pytanie! Gdzie w PL moge podbic zeby dobrac sobie DOBRY PODKLAD do twarzy? DOBRY znaczy nie zapychajacy, ale znacznie zakrywajacyWiem, ze taki Douglas ma opcje spotkania z wizazystka, w cenie 200zl. Ktos ma jakies pomysly, albo doswiadczenia?
Impresja- cudowne masz zachcianki, jak widze zdjecia salatek to jadlabym garsciami, a w sklepie na stoisku to nos zaciskam, bo wszystko mi podchodzi w gardle. Z nowosci kuchennych to dzisiaj przyjal mi sie budyn smietankowy, pycha! Chociaz w mojej ciazy kroluje jajecznica z boczkiem i kanapki z szynka i zielonym ogorkiem, jedzenie bez limitu
Mitonia- o wlasnie, tluste wlosy, problematyczna cera, zupelnie inne smaki - to wszystko, w porownaniu do pierwszej ciazy z corka, po prostu przemawia za tym, ze z obecnej ciazy bedzie Pan Orzeszek. Z pierwszym brzuszkiem to wygladalam jak lala, i dopiero zbrzydlam ponad tydzien przed porodem, zmienily sie moje oczy i twarz, wygladalam na bardzo zmeczona i uplakanaA na drugi dzien po porodzie, wszystko wrocilo do normy, normalnie magia natury
Dla wszystkich spragnionych pytongowania, ziemniak na koniec posta!
ojejku, Ania-nowa, Madziulla, Demsik, pepsunieczka, bita_smietana, Impresja, Kjopa3, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagah, chcę takiego pindola dziś na usg zobaczyć
co do podkładu to ja używam ostatnio super lekkiego, wiec nie wiem czy Ci się by nadał
http://allegro.pl/show_item.php?item=5940017279&snapshot=MjAxNi0wOS0xOFQxMTowNjo1Nlo7YnV5ZXI7OTlhOWE5NzMyYzExOGI1NzhmNGFlZGJkZjFmY2E3OWQ1Nzg3ZDc4MGZhMjM0NDJhNmVjM2JiOTRmMmY2YTRkYQ==
ale kupiłam go bo kupowałam kółko kamuflażu, i od razu sypki też kupiłam, jak dla mnie superWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 13:47
Madziulla, Jagah, ZakreconaŻona, bita_smietana, Mona_M, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny