WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    rodz tam a nie!! :D
    Haha ma znieczulenie pewnie dlatego taka harda <3 <3 dobrze, dobrze...jeszcze chwila i bobas... <3

• Arwi Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny...

11 tydzień! Aaaaaaaaaaa!!

http://i1179.photobucket.com/albums/x400/hikarixmitsuki/lucky%20star/luckystar03.gif

Witaj Morwa, tęskniłam za twoimi dobrymi fluidami! Strasznie mi smutno, że musiałaś znowu cierpieć :(
    giphy.gif

Masz tu ode mnie
    giphy.gif

Jesteś najlepsza <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 12:32

Ania-nowa, Demsik, bita_smietana, emaj, Morwa lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie zastanawia czemu jak ja mam dzis 13 dc mam jeszcze tak bardzo sucho. w ostatnich cyklach mialam tak ze od 10 max 11 dc mialam duzo wodnistego, rozdciagliwego sluzu...mam nadzieje ze inofolik nic mi nie napsuł tam... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwwczyny zadzwonil moj gin i powiedzial ze wczesniej sie zmyl bo wlascicielka budynku nie wlaczyla ogrzewania i mial 16stopni w gabinecie o.O przepraszal ze nie uprzedzil i zapisal mbie na czwartek, powiedział ze bedzie czekal na mnie az przyjade ;-) jak pojde juz na wizytr to mu powiem co o tym myślę...

Demsik, ojejku, Arwi, emaj, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    16 stopni to faktycznie slabo ale mogl zadzwonic czy cos....dziwne to....mam nadzieje ze tym razem Cie przyjmie

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Dziwwczyny zadzwonil moj gin i powiedzial ze wczesniej sie zmyl bo wlascicielka budynku nie wlaczyla ogrzewania i mial 16stopni w gabinecie o.O przepraszal ze nie uprzedzil i zapisal mbie na czwartek, powiedział ze bedzie czekal na mnie az przyjade ;-) jak pojde juz na wizytr to mu powiem co o tym myślę...
    Dziwne...to mógł jednak poinformować. Tak czy inaczej idź w czwartek i powiedz co myślisz....

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja paczę! Morwa <3 wspaniałe wieści cieszę się, że wróciłaś do nas z planem działania. Każda z nas powinna się od Ciebie tego podejścia nauczyć ;)
    Ojejku dawaj relacje z wizyty :) może być nawet video :P
    Ala wyskakuj z dwupaku bo chętnych na łożysko jest dużo ;)
    Ciężarówki z LwD grzecznie lezakujcie i dojrzewajcie mieszając w kociolkach za te niezabąblowane jeszcze ;)
    Madziulla Ty tam między nogi tak nie zagladaj tylko zabieraj się za furczenie że Stelażem ;)

SusannaDean, Madziulla, bita_smietana, Morwa lubią tę wiadomość

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pilnie potrzebuję LwD!! Ostatnio mam same ponure myśli, sni mi się że krwawie albo jestem w szpitalu:( Wmawiam sobie, że coś jest nie tak, bo brzuch za mały, cycki nie rosną, no masakra jakaś!!!! Oszaleje niedługo!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Madziulla Ty tam między nogi tak nie zagladaj tylko zabieraj się za furczenie że Stelażem ;)

A czy ja pisze ze zaprzestałam gwałcenia męża mego?? :D wręcz przeciwnie.:) 13 dc wiec maz moj biedny bedzie :D

ZakreconaŻona, SusannaDean, bita_smietana, karolka22 lubią tę wiadomość

• Demsik Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania nowa glowa do gory,bedzie dobrze, musi byc.polowa sukcesu to pozytywne myślenie;)
    Moj synek o 13 zaczal swoje wystepy.wyslalam malza zeby nagral wszystko narobil zdjec bo to pierwsza impreza mojego dziecka na ktorym nie moge byc.a tak wogole czy robicie zakupy w biedrze?bo jesli ktoras tak i dostaje naklejkina pluszaki i nie ma co z nimi zrobic to chetnie przyjme;)

Emaj bylam w sobote u gina wiec teraz czekam grzecznie w lozeczku na koniec plamien.sa coraz to slabsze,minimalne w porownaniu do soboty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 13:11

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwałćcie mężulków, bo moje libido chyba zjada Tadzik w ramach dodatkowego pasożytnictwa na swojej żywicielce ;)

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolczyk wrote:
    Gwałćcie mężulków, bo moje libido chyba zjada Tadzik w ramach dodatkowego pasożytnictwa na swojej żywicielce ;)
    Ha ha dobre :)

ale na innych wątkach pierdzielą :O Dzięki za LWD :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    ale na innych wątkach pierdzielą :O

tzn?

• Demsik Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleala masz zakaz uzywania komorki a nakaz parcia co by gocha sie pojawila na naszym swiecie.potem zakaz juz nie obowiazuje i meldujesz sie z piekna focia naszej lwd-kruszynki;)

Arwi lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik, ja mam cztery naklejki, ale mogę zbierać dla Ciebie :)

Ania- łepetynka do góry, u mnie też takie glupkowate sny. Nie możemy się bać, bo strachliwy dzidziol będzie :D Brzucha też z lupą trzeba szukać, ale głupio pocieszam się, że będzie mniej do zrzucenia :P dobrze będzie przecież, musi być, No!

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj to ja mam ochotę zgwałcić co najwyżej pączka i wyssać mu cały dżem. Jezu, mam niedobór pączków we krwiiiiiiiii D:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 13:19

Madziulla, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    tzn?
    strachy na lachy typowe :O idę gdzieś na zakupy bo mi łeb rozwala.... najpierw stres , ze się zajść nie może a teraz stres jak się zaszło..... :O

• Jagah Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, witaj wojowniczko <3 wiedzialam, ze wrocisz z moca teczy ;) sciskam cieplo :)

Aleala- po odejsciu wod masz czekac jeszcze 20h?! w nieregularnych skurczach?! SZOK! Mnie meczyly skurcze cala noc w roznych czestotliwosciach, rano na obchodzie zapodali mi oksytocyne i corka urodzila sie w niespelna 4h. Bedziesz miala jakies znieczulenie, czy idziesz na zywiol? :D Stelaz rodzi z Toba? ;) Zycze Ci lagodnego porodu i pieknego spotkania z Gosiaczkiem <3

Susanna- omijam takich ludzi, bo wytwarzaja tylko zla energie, a prawda jest taka, ze niejedna taka wypielegnowana ciaza konczy sie dramatem, wobec ktorego czlowiek jest bezsilny, i zadna ilosc USG, witamin i innych cudow nie pomoze. Trzeba wierzyc w swoja ciaze i zdrowe dziecko, zeby umacniac siebie psychicznie jako przyszla matke i dopingowac malenstwo, zeby walczylo (jesli musi) :)

Swoja droga, nie rozumiem jak dwie ciezarne kobiety moga dopuscic do sytuacji, gdzie jedna nakreca druga na chore scenariusze, roztacza wizje przytycia do wielkosci wieloryba, albo ma zdrowa ciaze, a ktos szuka dziury w calym i sam sobie wkreca dziwne akcje. Ale to zapewne kwestia charakteru, pewnie nieraz i przezyc zwiazanych z ciaza, badz strata.

Mnie ostatnio spotkala tez dziwna sytuacja, moja kolezanka jak uslyszala, ze jestem w ciazy to byla tak zaskoczona i jednoczesnie oburzona? ze moja przyjaciolka urwala temat, bo wygladalo tak, jakby moja wyczekana ciaza miala przycmic jej ciaze.. ktora nawet nie wie kiedy sie zaczela, nie zna daty pierwszej miesiaczki, bo przeciez lekarz jej wszystko wyliczy, wow ;) No i zamiast zapytac pierwsze, czy wszystko sie dobrze rozwija to zapytala tylko, czy znowu rzygam jak kot, takze troska na najwyzszym poziomie ;) W ciazy dobrze sie poznaje znajomych.

Ania- weeeez, ogarnij sie i napij melisy na uspokojenie ;) Kup sobie dobra ksiazke z romansem, poprzegladaj promocje dla dzieci, wozek wybrany? Ostatnio mialas zgrzyty ze Stelazem to moze jakas dobra komedia we dwoje? :) Szukaj pozytywow wokol Ciebie i odpoczywaj, poki mozesz! :)

Bita Smietana- polecam kupic od razu spodnie ciazowe, jesli z gumka to spokojnie bedzie rosnac razem z brzuchem. Mozesz tez kupic spodnie na regulowanej gumce, i jak zajdzie potrzeba to poszerzac. Obie opcje sa dobre, chociaz zima idzie to ja, jako zmarzluch zamierzam nosic getry i spodnie jednoczesnie, zeby mi posladki nie zamarzly :D Powodzenia w nowej pracusi! :D

Dobra, teraz moje pytanie! Gdzie w PL moge podbic zeby dobrac sobie DOBRY PODKLAD do twarzy? DOBRY znaczy nie zapychajacy, ale znacznie zakrywajacy ;) Wiem, ze taki Douglas ma opcje spotkania z wizazystka, w cenie 200zl. Ktos ma jakies pomysly, albo doswiadczenia? :D

Impresja- cudowne masz zachcianki, jak widze zdjecia salatek to jadlabym garsciami, a w sklepie na stoisku to nos zaciskam, bo wszystko mi podchodzi w gardle. Z nowosci kuchennych to dzisiaj przyjal mi sie budyn smietankowy, pycha! Chociaz w mojej ciazy kroluje jajecznica z boczkiem i kanapki z szynka i zielonym ogorkiem, jedzenie bez limitu :D

Mitonia- o wlasnie, tluste wlosy, problematyczna cera, zupelnie inne smaki - to wszystko, w porownaniu do pierwszej ciazy z corka, po prostu przemawia za tym, ze z obecnej ciazy bedzie Pan Orzeszek. Z pierwszym brzuszkiem to wygladalam jak lala, i dopiero zbrzydlam ponad tydzien przed porodem, zmienily sie moje oczy i twarz, wygladalam na bardzo zmeczona i uplakana ;) A na drugi dzien po porodzie, wszystko wrocilo do normy, normalnie magia natury :D

Dla wszystkich spragnionych pytongowania, ziemniak na koniec posta! ;)
    29582_niecodzienny-zimniak.jpg

ojejku, Ania-nowa, Madziulla, Demsik, pepsunieczka, bita_smietana, Impresja, Kjopa3, Morwa lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah, chcę takiego pindola dziś na usg zobaczyć <3 <3 <3
    giphy.gif

co do podkładu to ja używam ostatnio super lekkiego, wiec nie wiem czy Ci się by nadał
    http://allegro.pl/show_item.php?item=5940017279&snapshot=MjAxNi0wOS0xOFQxMTowNjo1Nlo7YnV5ZXI7OTlhOWE5NzMyYzExOGI1NzhmNGFlZGJkZjFmY2E3OWQ1Nzg3ZDc4MGZhMjM0NDJhNmVjM2JiOTRmMmY2YTRkYQ==
    ale kupiłam go bo kupowałam kółko kamuflażu, i od razu sypki też kupiłam, jak dla mnie super :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 13:47

Madziulla, Jagah, ZakreconaŻona, bita_smietana, Mona_M, Morwa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha Jagah!!! ale ziemniol pytong :D

‹‹ 154 155 156 157 158 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ