X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ogromny ból podbrzusza
Odpowiedz

Ogromny ból podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klaudia1991 Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Ponad tydzień temu miałam owulacje w której staraliśmy się o dzidziusia. Według kalendarzyka za niecały tydzień (14-16.11) powinnam dostać miesiączkę. W dniu dzisiejszym kochalismy sie z partnerem, od razu po stosunku poczułam ogromny bół-kłocie w prawej stronie w podbrzuszu, nie mogłam wstac, ani chodzić, teraz troszke sie uspokoił, ale i tak jak wstaje to czuje promieniowanie, az do kości ogonowej. Czy wiadomo co to moze byc ? zaczełam sie martwic

Klaudia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ