Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagodazdw92 wrote:Hej kobietki. Coś widzę po mojej dłuższej nieobecności że forum umarło śmiercią naturalną a szkoda ale wiadomo każda zajęta swoim bobasem to nie ma już tak czaus na pisanie. Pozdrawiam cieplutko. Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze
Już 4 miesiące niedługo.
Dawaj na grupę na Messengerzeczekamy:)
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
Halo, halo! A czy ja też mogę się dołączyć do messengera? Kurcze nie byłam na forum wieki ale często myślę o Was i zastanawiam się jak tam Wasze maluchy. 😀
Mój już całkiem fajnie broji, gada po swojemu i pomału zaczyna ćwiczyć obroty. Ale złapaliśmy oboje katar i teraz przed nami walka żeby się go pozbyć jak najszybciej.
Ściskam Was wszystkie i przesyłam milion buziaków dla bobasków!! 😘😘😘😘Maybelle lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Mam nadzije dziewczynki ze u was wszystko dobrze... Pozdrawiam każdego i dzieciaczka i kazda mamusie
Mala ma juz 5 miesiecy wazy 6500.
Mamy kryzys snu... Obraca sie na brzuch i na ta chwile to jedyne umiejętnościWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2021, 09:15
-
Nawet nie wiem kiedy się przeniosłyście :0
U nas coraz spokojniej chyba Eryk coraz starszy, chociaż zęby dają znać o sobie. Potrafi już złapać zabawki, wyciągnąć sobie smoczka,obrócić się na brzuch. Mieliśmy jakiś kryzys z karmieniem i waga. Przez miesiąc niewiele przybrał 20g ale może też być kwestia różnego sprzętu, bo ważony był na różnych wagachteraz trochę lepiej pije więc też lepiej tą wagą wygląda
-
Hej dziewczyny! Ktoś tu zagląda? Już niedługo naszym dzieciakom stuknie roczek więc ja już teraz skladam wszystkim najserdeczniejsze życzenia, dajcie znać jak minął wam ten rok, czy ktoś myśli już o następnym maluszku a może już nad tym pracuje?😉 pozdrawiamy z Kornelią!
Maybelle, Mamaela86 lubią tę wiadomość
-
Hej 😁 przyszło mi powiadomienie na e-mail wiec zaglądam 😂 moja malutka skończyła roczek tydzień temu! Nie wiem kiedy to zleciało 😅😅😅 ale zdecydowanie za szybko. Ja od początku września poszłam do pracy, młoda do żłobka. Chociaż przez cały wrzesień była tylko 3dni po3h (adaptacja) i zdążyła się rozchorować. Może puszczę ja w poniedziałek. Młoda ma dwa zeby i idą właśnie górne jedynki orzez co ma katar, a z katarem do żłobka jej nie przyjmą
moja mama mi dużo pomaga także nie ma złe 😂 a co u was dziewczyny? 😁
Mamaela86 lubi tę wiadomość
-
Co do następnej ciąży. Kiedyś chciałam rok po roku, ale na dzień dzisiejszy jak pomyśle, ze miałabym być teraz w ciąży to mi słabo 😂 także poczekamy jeszcze może z rok i dopiero będziemy starać się o drugie 😁 narazie jestem świeżo po studiach i rozwijam się trochę w kwestii kariery. Żeby mieć później te dzieci z czego utrzymać i mieć jakieś doświadczenie 😅
Mamaela86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaglądałam od czasu do czasu z nadzieją, że kiedyś się odezwiecie. Bibi dziś pierwsze urodzinki, też nie wiem kiedy to zleciało. Zaczęła chodzić jak miała 9,5mieiaca. Dużo rozumie. Teraz wychodzą nam dłonie czwórki... Eh.. i kolejny katar. Ja też więcej dzieci nie planuje. Na pokładzie 7latka no i Nasza Bibi 🙂
Wszystkiego dobrego dla Waszych dzieci 🥰😍Mamaela86 lubi tę wiadomość