Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • snieżka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie. Z dzidzią wszystko dobrze 😍 Ma już 16 cm i nadal jest dziewczynką😊
    Szyjka ma 3,2 cm, lekarz mówi, że to jest w normie, ale nie odstawiamy progesteronu, żeby się nie skróciła.

Dorka, to nie jest głupie. Potrzebujesz czasu na opłakanie niespełnionych oczekiwan i to jest całkiem normalne. Pozwól sobie na to ❤️

Na zgagę polecam syrop Gaviscon, mi żadne domowe sposoby nie pomagały.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:16

Niecierpliwa2, aganieszkam lubią tę wiadomość

👩🏻30 lat
    MTHFR hetero, PAI‑1 homo
    ANA1 - 1:1280
    ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
    Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️

👦🏻34 lata
    OAT – Oligoasthenoteratozoospermia

12 cs💫11.2025 💔7tc
    1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
    21.04 - 7,3 cm dziewczynki 🩷

preg.png
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @sniezko, jaki juz duzy bobasek! Wspaniale! Macie juz imię dla księżniczki?

@dorka.38, pozłość sie, posmuć a pewnie za kilka dni oswoisz sie z myślą ze bedziesz jedyną kobietką w męskiej ekipie i ta myśl nawet zacznie wydawać sie atrakcyjna :)) ciesze sie ze z dzidziutkiem wszystko dobrze! 🌞

@niecierpliwa, pisałaś o lactovaginalu, ja tez go przed ciąża stosowałam zapobiegliwie ale w ciazy moja lekarka powiedziała ze te probiotyki dopochwowe moga z kolei wywolywac grzybice .... i ze dobrze jest zrobic sobie taka doustna probiotykoterapie np 20 dni i potem brac co 2 3 dni przez resztę ciazy. Polecala mi provag, albo cos innego co ma takie same szczepy ale juz nie pamiętam co. No ale chodziło o taki probiotyk z "kobiecymi" szczepami, a nie sanprobi na dolegliwości jelitowe. Nie wiem ile w tym prawdy, no ja mam ten lactovaginal i sie boje użyć aktualnie 🤣

Moja Pani dr odpisała mi dzis na smska, uspokoiła, powiedziala ze taka sytuacja jak u mnie na 99% zaskutkuje podniesieniem sie łożyska, ze nie musze zmieniać stylu zycia, wszystko z rozwagą i bedzie dobrze. Uspokoiła mnie, cieszę sie tym, bo jeszcze z rana mialam podły humor 🙄 teraz bede piekla chlebek bananowy i posłuchamy sobie z maleństwem muzyki, korzystając ze maz skonczyl prace i poszedł na siłownię:) taki czas sam na sam by pogadać na głos do Okruszka 🤩🍀

Niecierpliwa2, snieżka, aganieszkam lubią tę wiadomość

⏳️1.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR

2026🙏
    preg.png

"Zes*am się, a nie dam się."
  • Niecierpliwa2 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:
    @sniezko, jaki juz duzy bobasek! Wspaniale! Macie juz imię dla księżniczki?

@dorka.38, pozłość sie, posmuć a pewnie za kilka dni oswoisz sie z myślą ze bedziesz jedyną kobietką w męskiej ekipie i ta myśl nawet zacznie wydawać sie atrakcyjna :)) ciesze sie ze z dzidziutkiem wszystko dobrze! 🌞

@niecierpliwa, pisałaś o lactovaginalu, ja tez go przed ciąża stosowałam zapobiegliwie ale w ciazy moja lekarka powiedziała ze te probiotyki dopochwowe moga z kolei wywolywac grzybice .... i ze dobrze jest zrobic sobie taka doustna probiotykoterapie np 20 dni i potem brac co 2 3 dni przez resztę ciazy. Polecala mi provag, albo cos innego co ma takie same szczepy ale juz nie pamiętam co. No ale chodziło o taki probiotyk z "kobiecymi" szczepami, a nie sanprobi na dolegliwości jelitowe. Nie wiem ile w tym prawdy, no ja mam ten lactovaginal i sie boje użyć aktualnie 🤣

Moja Pani dr odpisała mi dzis na smska, uspokoiła, powiedziala ze taka sytuacja jak u mnie na 99% zaskutkuje podniesieniem sie łożyska, ze nie musze zmieniać stylu zycia, wszystko z rozwagą i bedzie dobrze. Uspokoiła mnie, cieszę sie tym, bo jeszcze z rana mialam podły humor 🙄 teraz bede piekla chlebek bananowy i posłuchamy sobie z maleństwem muzyki, korzystając ze maz skonczyl prace i poszedł na siłownię:) taki czas sam na sam by pogadać na głos do Okruszka 🤩🍀

To akurat Floristka napisała, że zalecono jej lacto, ale w sumie bardzo ciekawe info, dzięki! Poczytam, bo miałam przeboje z infekcjami w przeszłości i teraz też prewencyjnie stosuję i doustne i lacto właśnie, a nie pomyślałam, że mogą być konsekwencje w tę stronę. Bardzo to skomplikowane wszystko :D

Super, że Cię lekarka uspokoiła 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:04

preg.png
  • snieżka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKa, cieszę się, że lekarka Cię uspokoiła. Wygląda na to, że nie ma czym się martwić 😊

Na imię zdecydowaliśmy się już 3 tygodnie temu od razu jak dowiedzieliśmy się, że będzie dziewczynka 😅 Będzie Lidia 😊

aganieszkam lubi tę wiadomość

👩🏻30 lat
    MTHFR hetero, PAI‑1 homo
    ANA1 - 1:1280
    ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
    Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️

👦🏻34 lata
    OAT – Oligoasthenoteratozoospermia

12 cs💫11.2025 💔7tc
    1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
    21.04 - 7,3 cm dziewczynki 🩷

preg.png
‹‹ 241 242 243 244 245
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ