Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • Marty.Na Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:
    @agnieszka te 2,5 cm to jest nawet dolna granica normy na 25 tc, w 30 moze byc jeszcze krótsza!
    Za 3 4 tygodnie bedziemy tu jedna po drugiej marudzić ze "ojej szyjka 3 cm a kiedy zacznie się zgladzać przedporodowo" 🤣

@marty.na kawal bobasa u Ciebie w brzuszku 😍 no ale to znaczy ze go pieknie odżywiasz swoim ciałkiem. Co cię zaniepokoiło w ruchach?

@dorka, ciesze się ze po wizycie wszystko ok u dzidzi!

@babajaga zazdroszczę ci tego domu nieopodal natury, to wielki skarbie! Cieszę sie ze potrafisz to docenić, wcinaj na zdrowko dary lasu! 😍

Ja słuchajcie mam szafę ogarnietą tak na 95%, ciuszki poukładane, wielka praca za mną!💪

Zamówiłam tez wyprawkę apteczna, z doz, dr max i gemini bo nie wsztstko wszędzie bylo albo sprawdzalam ceny :)

Idą mi koszule porodowe. Liscie malin, daktyle, wiesiolek- czekają 😅

Maz powiesił żyrandol i zasłonki w pokoiku, robi sie coraz przytulniej ... 🥹

A mi w ostatnich 2 dniach mocniej twardnieje brzuch wiec chyba macica ćwiczy intensywnie do Grande Finale🤭🤭

Ale dzis juz troszke lepiej wiec zaraz zrobie jakis powolny trening a wieczorem idziemy ze znajomymi do baru - pocieszyć sie takimi miejscami poki nie zaczynamy rytuałów do spanka od wczesnego wieczora 😅

Zycze Wam dobrego weekendu, upal zelzal wiec moze jakis spacerek, kawka, lody, rozpieśccie się poki jeszcze jesteście w dwupakach :))👑
    Wydawało mi się, że jest jakoś mało aktywny. Póki co, staram się nie przejmować aż tak tą szyjką. Wvsrodwbide do swojego lekarza, niech to sprawdzi. Wcześniej miałam 3,1 cm jakiś miesiąc temu. Mam świadomość, że ona się już zaczyna właśnie skracać. Jeśli będzie kazał mi leżeć, to odpocznę chociaż 😅 pociesza mnie fakt, że to stało się teraz, na półmetku niż dużo wcześniej

31🙆🏻‍♀️ 33🧔🏼

Starania od 10.24'

♂️:
    Łuszczyca (Daivobet)

💊
    Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12

🔬
    Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳

♀️
    Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)

💊
    Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza

🔬
    Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳

Beta HCG:
    08.03.25- 68.60
    10.03.25- 104.60
    12.03.25- 147.50
    14.03.25- 216.60
    19.03.25- 1036.60
    20.03.25- 1313.30
    02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔

preg.png
‹‹ 392 393 394 395 396
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ