@agnieszka te 2,5 cm to jest nawet dolna granica normy na 25 tc, w 30 moze byc jeszcze krótsza!
Za 3 4 tygodnie bedziemy tu jedna po drugiej marudzić ze "ojej szyjka 3 cm a kiedy zacznie się zgladzać przedporodowo" 🤣
@marty.na kawal bobasa u Ciebie w brzuszku 😍 no ale to znaczy ze go pieknie odżywiasz swoim ciałkiem. Co cię zaniepokoiło w ruchach?
@dorka, ciesze się ze po wizycie wszystko ok u dzidzi!
@babajaga zazdroszczę ci tego domu nieopodal natury, to wielki skarbie! Cieszę sie ze potrafisz to docenić, wcinaj na zdrowko dary lasu! 😍
Ja słuchajcie mam szafę ogarnietą tak na 95%, ciuszki poukładane, wielka praca za mną!💪
Zamówiłam tez wyprawkę apteczna, z doz, dr max i gemini bo nie wsztstko wszędzie bylo albo sprawdzalam ceny
Idą mi koszule porodowe. Liscie malin, daktyle, wiesiolek- czekają 😅
Maz powiesił żyrandol i zasłonki w pokoiku, robi sie coraz przytulniej ... 🥹
A mi w ostatnich 2 dniach mocniej twardnieje brzuch wiec chyba macica ćwiczy intensywnie do Grande Finale🤭🤭
Ale dzis juz troszke lepiej wiec zaraz zrobie jakis powolny trening a wieczorem idziemy ze znajomymi do baru - pocieszyć sie takimi miejscami poki nie zaczynamy rytuałów do spanka od wczesnego wieczora 😅
Zycze Wam dobrego weekendu, upal zelzal wiec moze jakis spacerek, kawka, lody, rozpieśccie się poki jeszcze jesteście w dwupakach

)👑