PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
-
WIADOMOŚĆ
-
@agnieszka, oj tak, trzeba sie zmotywować do ostatecznych przygotowan bo widac zw to juz tuż tuż i co niecierpliwsze maluszki moga powoli wyskakiwać!! 😳
@babajaga ja tez nie widze twojego profilu akurat po wejściu w link ale ja slabo ogarniam insta😅
@kleopatra, twoj syndrom wicia gniazda to jest jakis inny lvl , ja myslalam ze z moim sprzątaniem lodowki troche przesadzam 🤣🤣🤣
A ja z kolei wrzuce tu trochę prywaty i naszą sesję, prosilabym nie cytować, link jutro wygaśnie:))
Blossomka, Niecierpliwa2, aganieszkam, Dorka.38, babajagapatrzy, Martit, Marty.Na lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj mam (miałam) więcej energii i odhaczyłam kolejne etapy sprzątania 💪. Przyszły też materace: do łóżeczka i do dostawki, więc chyba te największe wydatki już za nami. Pozostają mniejsze rzeczy, no i w końcu kwestie apteczne i drogeryjne. Już kilka razy wspominałam, że się za to zabieram 🤣. Jakoś ciągle nie jestem przekonana czego właściwie potrzebujemy… jutro SR i pielęgnacja dzidziusia, więc może coś mi się wyklaruje w tym temacie.
Patrząc po tym, że ruszamy na wątku z rozpakowywaniem brzuszków, chciałabym ogarnąć torbę do 2 tyg. września 🙈. Czekam niecierpliwie na wizytę w przyszłym tygodniu, żeby zobaczyć jaki u mnie status. -
Kleopatro, ja nie dostałam chyba zaproszenia, albo nie ogarniam tych przyjaciółek tu 🫢
Martit, no to się zgadza, wywaliłam link, jak możesz, to usuń też z cytatu. Ciekawa sprawa, że u Ciebie jest, a u innych nie ma 🫢
Ja dziś wysprzątałam chałupę, uprałam i spakowałam ostatnią koszulę (cała rozpinana z wyprawkowo jest ok). Dostałam małego ataku paniki jak mi mąż powiedział, że 16.09 jedzie na szkolenie na Jurę, to ponad 2h drogi od domu, mam nadzieję, że to nie będzie dzień, który Mania wybierze na wyjście na wolność 🥹 strasznie się boję sytuacji, w której coś się zacznie dziać, a on będzie niedostępny.
Paulinko, zdjęcia cudne, kocham takie światło ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:10
-
Kleopatro, podrzuć mi link, bo jeszcze nic nie dostałam
31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔

-
Blossomka wrote:Ja dzisiaj mam (miałam) więcej energii i odhaczyłam kolejne etapy sprzątania 💪. Przyszły też materace: do łóżeczka i do dostawki, więc chyba te największe wydatki już za nami. Pozostają mniejsze rzeczy, no i w końcu kwestie apteczne i drogeryjne. Już kilka razy wspominałam, że się za to zabieram 🤣. Jakoś ciągle nie jestem przekonana czego właściwie potrzebujemy… jutro SR i pielęgnacja dzidziusia, więc może coś mi się wyklaruje w tym temacie.
Patrząc po tym, że ruszamy na wątku z rozpakowywaniem brzuszków, chciałabym ogarnąć torbę do 2 tyg. września 🙈. Czekam niecierpliwie na wizytę w przyszłym tygodniu, żeby zobaczyć jaki u mnie status.
Na jaki materac konkretnie do łóżeczka się zdecydowałaś? Bo tyle tego ,przeglądam i nie wiem co wybrać. -