Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @agnieszka, oj tak, trzeba sie zmotywować do ostatecznych przygotowan bo widac zw to juz tuż tuż i co niecierpliwsze maluszki moga powoli wyskakiwać!! 😳

@babajaga ja tez nie widze twojego profilu akurat po wejściu w link ale ja slabo ogarniam insta😅

@kleopatra, twoj syndrom wicia gniazda to jest jakis inny lvl , ja myslalam ze z moim sprzątaniem lodowki troche przesadzam 🤣🤣🤣

A ja z kolei wrzuce tu trochę prywaty i naszą sesję, prosilabym nie cytować, link jutro wygaśnie:))

20260828-112837-COLLAGE.jpg

Blossomka, Niecierpliwa2, aganieszkam, Dorka.38, babajagapatrzy, Martit, Marty.Na lubią tę wiadomość

⏳️1.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR

2026🙏
    preg.png

"Zes*am się, a nie dam się."
  • Blossomka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam (miałam) więcej energii i odhaczyłam kolejne etapy sprzątania 💪. Przyszły też materace: do łóżeczka i do dostawki, więc chyba te największe wydatki już za nami. Pozostają mniejsze rzeczy, no i w końcu kwestie apteczne i drogeryjne. Już kilka razy wspominałam, że się za to zabieram 🤣. Jakoś ciągle nie jestem przekonana czego właściwie potrzebujemy… jutro SR i pielęgnacja dzidziusia, więc może coś mi się wyklaruje w tym temacie.

Patrząc po tym, że ruszamy na wątku z rozpakowywaniem brzuszków, chciałabym ogarnąć torbę do 2 tyg. września 🙈. Czekam niecierpliwie na wizytę w przyszłym tygodniu, żeby zobaczyć jaki u mnie status.

Starania od 10.2024 🦸‍♀️🦸

8.02 🟰
    10.02 beta hcg 433, prog 41.77
    12.02 beta hcg 1137, próg 44,6 🥹
    9.04 USG prenatalne ✅
    29.04 felia ✅🩵
    28.05 II USG prenatalne ✅
    20.07 echo ✅

preg.png
  • babajagapatrzy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatro, ja nie dostałam chyba zaproszenia, albo nie ogarniam tych przyjaciółek tu 🫢

Martit, no to się zgadza, wywaliłam link, jak możesz, to usuń też z cytatu. Ciekawa sprawa, że u Ciebie jest, a u innych nie ma 🫢

Ja dziś wysprzątałam chałupę, uprałam i spakowałam ostatnią koszulę (cała rozpinana z wyprawkowo jest ok). Dostałam małego ataku paniki jak mi mąż powiedział, że 16.09 jedzie na szkolenie na Jurę, to ponad 2h drogi od domu, mam nadzieję, że to nie będzie dzień, który Mania wybierze na wyjście na wolność 🥹 strasznie się boję sytuacji, w której coś się zacznie dziać, a on będzie niedostępny.

Paulinko, zdjęcia cudne, kocham takie światło ♥️

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:10

• Marty.Na Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatro, podrzuć mi link, bo jeszcze nic nie dostałam :)

31🙆🏻‍♀️ 33🧔🏼

Starania od 10.24'

♂️:
    Łuszczyca (Daivobet)

💊
    Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12

🔬
    Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳

♀️
    Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)

💊
    Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza

🔬
    Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳

Beta HCG:
    08.03.25- 68.60
    10.03.25- 104.60
    12.03.25- 147.50
    14.03.25- 216.60
    19.03.25- 1036.60
    20.03.25- 1313.30
    02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔

preg.png
  • Karos31 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blossomka wrote:
    Ja dzisiaj mam (miałam) więcej energii i odhaczyłam kolejne etapy sprzątania 💪. Przyszły też materace: do łóżeczka i do dostawki, więc chyba te największe wydatki już za nami. Pozostają mniejsze rzeczy, no i w końcu kwestie apteczne i drogeryjne. Już kilka razy wspominałam, że się za to zabieram 🤣. Jakoś ciągle nie jestem przekonana czego właściwie potrzebujemy… jutro SR i pielęgnacja dzidziusia, więc może coś mi się wyklaruje w tym temacie.

Patrząc po tym, że ruszamy na wątku z rozpakowywaniem brzuszków, chciałabym ogarnąć torbę do 2 tyg. września 🙈. Czekam niecierpliwie na wizytę w przyszłym tygodniu, żeby zobaczyć jaki u mnie status.

Na jaki materac konkretnie do łóżeczka się zdecydowałaś? Bo tyle tego ,przeglądam i nie wiem co wybrać.

👱33 🧔32

02.2015 - 🩷🤱

11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18

06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie.

01.2026 zaczynamy starania ♥️

4.02 - ⏸️ jasna kreska 😍
    14.07 - 1,2kg synka 🩵

preg.png
‹‹ 433 434 435 436 437
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ