Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaR.. wrote:Boli mnie już i głowa i nie dobrze z tych nerwów...
Nie denerwuj sie Marta
Bo ci przypomne jak tu na poczatku watku to ty uspakajalas zdenerwowane dziewczyny i mowilas, ze nie ma sie czym martwic na zapas
O ktorej masz spotkanie?
MartaR.., moremi lubią tę wiadomość
-
Marta, jedz i posluchaj sobie jakiejs uspakajajacej muzyki po drodze, pomysl o tym jak super bedzie zostac mama i ze bedziecie szczesliwa rodzinka, ktora w lato jezdzi na wakacje nad morze a w zimie w gory I juz:) Wszystko bedzie dobrze, ja tez czuje tylko biust i nie denerwuje sie. Co ma byc to bedzie. Ciesze sie chwila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 08:27
moremi lubi tę wiadomość
-
Ja wiem czy szybko, hm? to bedzie 6w5d, wtedy wg Ovu powinno juz byc widac serducho;-) moja kolezanka z pracy byla niedawno na USG w 6w1d i widziala serduszko, wiec to jest chyba ten czas( 7 tydzien) kiedy ono zaczyna byc widoczne na USG.
Kamilamila85 wrote:Viola to i tak masz szybko, ja nie wiem kiedy mi bedzie kazal przyjsc na serduszkowe, teraz dopiero moze malenstwo zobaczymyKamilamila85 lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Boli mnie już i głowa i nie dobrze z tych nerwów...
Kamilamila85
A skąs Ty masz taką pewność, że będzie chłopczyk u Was? Masz jakieś sposoby na odgadnięcie płci? Jak tak to się podziel z namiKajaoli lubi tę wiadomość